cessna 480 havarie
cessna 480 havarie
Dobry den dneska sem letel a spadl sem ulomena vrtulka najedny strane tak sem pak doma skousel jeste to sundat a pak jentak skusit motor jestli de a sel ale pak najednou zacalo pipat neco v letadle a fur to pipalo nevite co to je .
Re: cessna 480 havarie
Pokud to pípá a motor se netočí, zkontroluj přívodní dráty k motoru. Stalo se mi to taky a měl jsem vypadlej jeden přívod.
Tet nevim jak to mislite normalne fungoval tocilse az se prestal tocit tak to zaclo pipat.
Mohl se jeden drátek vytrhnout,je třeba vše překontrolovat!!!!Kam to dostalo ránu??Hod foto at víme co s tím máš!!!!!
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
já vám nevím, ale jestli si dobře pamatuju tak se střídavý motor nesmí pouštět bez zátěže(vrtule). Může se spálit nevím co ale něco jo.
PC cessna 480(krycí jméno traktor)HYPE FOX(rev 1.1)TX - Hitec Optic 6 SPORTRX - Hitec HFD-08RD
Ray69 píše:já vám nevím, ale jestli si dobře pamatuju tak se střídavý motor nesmí pouštět bez zátěže(vrtule). Může se spálit nevím co ale něco jo.
Myslím, že aby se stalo něco se střídavým motorem při 30 vteřinách chodu bez vrtule , je hloupost.Ale možné to je.Ale myslím, že tam nic vážnějšího než, že se motor nebude chladit vzduchem od vrtule nebude
Podle mého tam máš přerušenou jednu fázi.Zkontroluj to.
Šťastný Nový rok přeje Zba
A co takhle baterky , jsou nabitý, změř je.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Když otočíš rukou motor -točí se lehce?? Napadlo mě jestli nemuže být ohlá hřídel-pak se třeba nechce roztočit.Ale to je asi blbost..Pak projdi dráty od regulátoru k motoru.
Tak sem se nato dneska dival nic sem nenasel vypojenyho ale uz to nepipe jenze sem si vsiml ze kdyz se motor toci pomalu tak se ten sroubek ja je natom vrtula nevim jak se to menuje
je asi vohlej ze se mele trochu do stran kdyz se to toci.
marek 480 píše:Tak sem se nato dneska dival nic sem nenasel vypojenyho ale uz to nepipe jenze sem si vsiml ze kdyz se motor toci pomalu tak se ten sroubek ja je natom vrtula nevim jak se to menujeje asi vohlej ze se mele trochu do stran kdyz se to toci.
Ještě mě napadl, jestli jsi si nehrábl do trimu plynu.Potom to taky pípá.
Tak to vyfot...!! Mám doma vrak Cessny a ta motorová hřídel je nromálně od výroby vyosená trochu do strany 
http://www.rcalbum.com/index.php?action=udtl&id=1872;&mbck=6550
Ja vam to muz vyfotit ale je to zbytecny protoze natom nic neni k videni vipadato ja kdyz sem to poprvy rozbalil jen kdyz stim pomalu tocite kdyz se poradne podivate tak to jakoby šmatla jako kdyby to bylo šišaty vonoseto normalne toci opisuje kruh a najednou na jedny strane se to trochu vychíly a zase kruh a zase se vychily . Sice je to trosicku ale bojimse abyto nebylo cim dal vic aneco se nerozbilo nevite kde sehnat novou hridel nebo jak se to menuje jak je natom vrtula .
Nemohl by jsi to napsat normální srozumitelnou řečí, prosím? Ta řada zmatených slov s fůrou hrubek nějak nedává smysl.
zdzd píše:Nemohl by jsi to napsat normální srozumitelnou řečí, prosím? Ta řada zmatených slov s fůrou hrubek nějak nedává smysl.
Taky moc nerozumím, co tím chtěl tazatel říct.Osu ti neporadíme, dokuď sem nedáš průměr.
Sice je to trosicku ale bojimse abyto nebylo cim dal vic aneco se nerozbilo nevite kde sehnat novou hridel nebo jak se to menuje jak je natom vrtula .[/quote]
Vrtule nemůže být jen tak na ose.Musí tam být nějaký unašeč, ale nějak nerozumím, co to vůbec máš zkřivený.
Zba
Vrtule nemůže být jen tak na ose.Musí tam být nějaký unašeč, ale nějak nerozumím, co to vůbec máš zkřivený.
Zba