Polomaketa s maketovým pohonem
Polomaketa s maketovým pohonem
Omlouvám se, že to není popis stavby makety ale myslim, že to stojí za shlédnutí.
http://www.youtube.com/watch?v=3akNMktSIJc
Ground Penetration Tester
- Pišta
- Kontaktovat uživatele:
Re: Polomaketa s maketovým pohonem
Pěkný model, pohon OK, ale ten způsob létání-zhovadilost. Dělal jsem na klasikách i na turbínách(Čmelácích 1:1) a tenhle styl se k tomuto
modelu nehodí, alespoň pro ty, kteří tato letadla znají. Připadne mi to asi jako když se budete snažit s Blériotem o 3D akro.
modelu nehodí, alespoň pro ty, kteří tato letadla znají. Připadne mi to asi jako když se budete snažit s Blériotem o 3D akro.
Futaba včíl 9Z opět 35 Mhz PCM
-
iwojima1
- Kontaktovat uživatele:
pocas mojich navstev roznych modelarskych akcii som zistil ze ludia maju najvacsi problem letiet s modelom rovno. A hlavne lietat maketovo. Vezmem si akrobat a nejakoi dam kniple a nieco to urobi a opakujem podla potreby (samozrejme aj to ma svoju narocnost to nikomu neberiem) ale krasne maketove lietanie ktore neuraza predlohu modelu sa vidi len malokedy, co ma dost mrzi 
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•
http://www.youtube.com/watch?v=1wdSQWZU-LI
Tady je vidět, že je to turboprop naroubovaný na áčko. Ta překopaná kabina, imatrikulačka, směrovka a signovaný potah.
http://www.youtube.com/watch?v=H8H-1Gl- ... re=related
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
janva9 píše:Omlouvám se, že to není popis stavby makety ale myslim, že to stojí za shlédnutí.
S tím lítá jako s gumoletem
RCModely: Heleď, neurážej moje gumolety.
Ty jsou v tom nevinně. Mám je, a takto extrasuper s nimi nelítám.
Krásnej pěkně lítající model, ale ten motor se mě to k tomu letadlu nějak nehodí. Proč nepoužít maketovej motor k matetovýmu modelu a vypadalo by to mnohem lépe. Vyblbnout se dá přece na jiných modelech ale na tomhle??? 
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm
-
iwojima1
- Kontaktovat uživatele:
maxlll píše:Krásnej pěkně lítající model, ale ten motor se mě to k tomu letadlu nějak nehodí. Proč nepoužít maketovej motor k matetovýmu modelu a vypadalo by to mnohem lépe. Vyblbnout se dá přece na jiných modelech ale na tomhle???
ved je v skutocnosti turbocmelak mal turbovrtulovy motor
•Letu zdar•Futaba FX20•Spektrum DX6i•DiablotinXL EME55+starter•Trainer 2500mm•Diablotin MVVS12,7•
Tys to zabil... odkdy není turbovrtulová jednodtka maketový pohon do makety letadla s trubovrtulovým motorem?
iwojima1 píše:maxlll píše:Krásnej pěkně lítající model, ale ten motor se mě to k tomu letadlu nějak nehodí. Proč nepoužít maketovej motor k matetovýmu modelu a vypadalo by to mnohem lépe. Vyblbnout se dá přece na jiných modelech ale na tomhle???
ved je v skutocnosti turbocmelak mal turbovrtulovy motor
OK... beru zpět ten pohon ten bych překous ale ten styl létání
Hitec ECLIPSE 7 + SPECTRA 24, Hitec OPTIC 6 Sport - 35MHz, TRENER 40 - ASP 7,5ccm, Piper J-3 Cub - ASP 4T/11,5ccm, AXN Floater, SpaceWalker - ASP 7,5ccm
Hned se nečilte!!! Já mám zažitýho ČMELÁKA jako práškovací letadlo a ne akrobata s turbomotorem 
- RCModely
- Kontaktovat uživatele:
jio píše:RCModely: Heleď, neurážej moje gumolety.![]()
Ty jsou v tom nevinně. Mám je, a takto extrasuper s nimi nelítám.
Já proti gumoletům nic nemám
janva9 píše:Omlouvám se, že to není popis stavby makety ale myslim, že to stojí za shlédnutí.
.....
no, az do konce jsem nevydrzel .... Ale predpokladam ze jste s Milanem takhle bezne litali, jen s fotakama to bylo lehky, tak to muselo jit, ne? :-D :-D
jyrry.webnode.cz
Milan byl tvrdý odpůrce bejkáren i když by to jako zkušený pilot a bývalý akro reprezentant zvládnul na sto procent ale nechtěl aby to někdo opakoval a nahrnul si při tom hlínu rypáku.
Nejde srovnávat áčko a téčko. Téčko je o generaci novější éro a poměry výkonu pohonu a váhy jsou jinde.
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
To je trapný video! Já celou dobu čekal že to zavěsí a nebo dá alespoň výkruty do kruhu a ono nic!