šroub páky serva
šroub páky serva
Potřeboval bych 2 šroubky, které drží páku serva na výstupní hřídeli. Jédná se o standartní velikost serva (např. HS 300, FUTABA S148 a pod.) s plastovými převody. Nemá někdo tip, kde se dají sehnat? Je to prakticky šroub do plastu v rozměnu 2,5x8mm (nebo 2,6x8mm).
Díky moc
Tomáš
Díky moc
Tomáš
Nikdo není poražený, my všichni jsme vítězné spermie.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
Re: šroub páky serva
Mě se vyšrouboval na H-82MG a koupil jsem ho jako náhradní díl v mod.prodejně bez problémů a že to je do kovu.Takže si myslím že mod. prodejny normálně.
Katana50 rozpětí1350mm délka1270mm váha3.0kg motor PH 8.5ccm,Swallow-90 rozpětí1680mm
No jo, ale mně dneska u Pecky nabízeli sadu pro servo včetně pák, gum a šroubů asi za 100Kč, což se mi za jeden šroubek fakt nechce dávat. Neválí se třeba někomu doma s např. zničeným servem?
- pert
- Kontaktovat uživatele:
tomasv píše:Potřeboval bych 2 šroubky, které drží páku serva na výstupní hřídeli. Jédná se o standartní velikost serva (např. HS 300, FUTABA S148 a pod.) s plastovými převody. Nemá někdo tip, kde se dají sehnat? Je to prakticky šroub do plastu v rozměnu 2,5x8mm (nebo 2,6x8mm).
Díky moc
Tomáš
Nestačil by třeba samořezný šroub o rozměru který potřebuješ? V nouzi by stačil i normální vrut s půlkulatou hlavou.
Stačil, ale na netu jsem uvedený rozměr nenašel (Akros, Fabory aj.) 
Zkus www.killich.cz nebo hodinarstvi ci zlatnictvi nebo optiku.
http://www.astramodel.cz/cz/katalog/Ser ... -c832.html
Edit: teraz som si všimol, že niesu skladom pardon
Edit: teraz som si všimol, že niesu skladom pardon
Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše potíže, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet . JAN WERICH
hanz díky, zkusím se tam zeptat. Jinak jsem doma našel nějaké vruty, tak je případně zkrátím a dám je tam. Také jsem je našel na http://www.infinity-hobby.com/main/prod ... ts_id=4820 s dopravným za ca 6$, ale nějak se mi za dva vruty zdá docela dost. 
a co takhle rozdělat nějakou čínu, tam je jich dost a různé rozměry