Větší kufr nebo box a všechno pro modely
Větší kufr nebo box a všechno pro modely
Zdravím,
postupem času začíná u mě problém s tím, že když třeba jedu na víkend na chatu tak tahám malou i velkou helinu, minimálně jedno letadlo a nově i auto, čili začínám mít problém s prostorem. Začínal jsem s boxem na nářadí z OBI, nebo od kud byl, nacpalo se mi do něj ze začátku vše co jsem potřeboval, jenže postupně jsem kupoval další věci, další modely a to vedlo k dalšímu příslušenství, čili koupil jsem AL kufr, do kterého se mi věci zase na chvilku vešly + jsem nosil ještě box jelikož lítám s futabou a blade potřebuje svojí vysílačku. Jenže momentálně jsem začal tahat ještě rexe a na toho potřebuju další díly + jsem koupil větší nabíječku a když jedu někam kde je elektřina tak ještě vozim zdroj. Momentálně tahám box, kufr, tašku se zdrojem a nabíječkou a auto, letadlo a rexe.
Čili bych od Vás potřeboval poradit nějaké řešení kam vše nacpat. Je mi jasný, že modely nikam nenacpu. Nejde mi moc o rozměry, spíš mi jde o to, abych měl všechno najednou a neměl 10 různejch věcí jak doma tak na letišti nebo na chatě.
Potřebuju tam nacpat : Futabu T8FG, Spektrum DX6i, volantovou vysílačku na Traxxase, Raytronic c60, zdroj, Blade MCPx, a hromadu náhradních dílů na modely plus drobný nářadí jako šroubováky, plynovou pájku, akumulátory a tak.
Líbilo by se mi něco jako tohle http://www.mall.cz/boxy-naradi/stanley- ... e-zasuvkou , ale tam by se mi všechno nevlezlo.
Koukal jsem tady na fórum ale je tady jenom jeden topic o kufrech a mě se do kufru věci nevejdou.
Děkuju moc za rady.
postupem času začíná u mě problém s tím, že když třeba jedu na víkend na chatu tak tahám malou i velkou helinu, minimálně jedno letadlo a nově i auto, čili začínám mít problém s prostorem. Začínal jsem s boxem na nářadí z OBI, nebo od kud byl, nacpalo se mi do něj ze začátku vše co jsem potřeboval, jenže postupně jsem kupoval další věci, další modely a to vedlo k dalšímu příslušenství, čili koupil jsem AL kufr, do kterého se mi věci zase na chvilku vešly + jsem nosil ještě box jelikož lítám s futabou a blade potřebuje svojí vysílačku. Jenže momentálně jsem začal tahat ještě rexe a na toho potřebuju další díly + jsem koupil větší nabíječku a když jedu někam kde je elektřina tak ještě vozim zdroj. Momentálně tahám box, kufr, tašku se zdrojem a nabíječkou a auto, letadlo a rexe.
Čili bych od Vás potřeboval poradit nějaké řešení kam vše nacpat. Je mi jasný, že modely nikam nenacpu. Nejde mi moc o rozměry, spíš mi jde o to, abych měl všechno najednou a neměl 10 různejch věcí jak doma tak na letišti nebo na chatě.
Potřebuju tam nacpat : Futabu T8FG, Spektrum DX6i, volantovou vysílačku na Traxxase, Raytronic c60, zdroj, Blade MCPx, a hromadu náhradních dílů na modely plus drobný nářadí jako šroubováky, plynovou pájku, akumulátory a tak.
Líbilo by se mi něco jako tohle http://www.mall.cz/boxy-naradi/stanley- ... e-zasuvkou , ale tam by se mi všechno nevlezlo.
Koukal jsem tady na fórum ale je tady jenom jeden topic o kufrech a mě se do kufru věci nevejdou.
Děkuju moc za rady.
Re: Větší kufr nebo box a všechno pro modely
do skřínové avie by se to vešlo všechno ale ten samej problém řeším taky,nejde to všechno nacpat do jednoho kufru
ještě jsem našel tohle, sice ta cena je mastná, ale mohlo by se to tam venít, ale chtělo by to vidět naživo
http://www.rucni-naradi.cz/stanley-fatm ... ntazni-box
http://www.rucni-naradi.cz/stanley-fatm ... ntazni-box
No jo ale má to docela dost velké rozměry ,nevím co máš za auto ale do mé feldy bych to cpát nechtěl
v práci používáme kufry které se nechají do sebe zacvaknout kolik potřebuješ ,používá je protool nebo festo ale zase to není nic levného
to já mám Hyundai Santa Fe, takže s prostorem nemám problém. vypadá to ale, že se ta horní část dá sundat a může to bejt jako samostatnej box. no tohle taky neni za pár kaček 
protool jsem taky našel, ale na to festo nějak nemůžu najít 
jednoho chudáka jsem obětoval a nechávam ho stále v aute a nosím jen vysílač a to co se nevejde do kufru
ono se to už asi jmenuje fostool
jo už jsem to našel. vychází to skoro nastejno ten protool a festool. zkusim se někde jít podívat na ten Stanley. ještě mají jeden http://www.stanleyworks.cz/product_deta ... tID=79-206 , ten vypadá taky dobře, akorád má ten spodek jenom výklopnej, což mi přijde zbytečný
určitě něco hezkého vybereš
jsem doufal, že se přidá víc lidí do diskuze
asi jenom my dva řešíme problém s moc věcma 
krwell píše:jsem doufal, že se přidá víc lidí do diskuzeasi jenom my dva řešíme problém s moc věcma
ale neboj, sledujou, sledujou. Problém kam s ním řešil už Neruda a modelář ho má pořád. Já už dospěl do stavu, že na lítání i na soutěže beru jen zdrojové aku, nabíječku, eroplán a případně RC vysílač (létám hlavně upoutané akrobaty). Pokud mi něco dalšího chybí, vynadám si a jedu domů. Pokud dojde k i banální závadě, učiním totéž.
Jardah
no jo no, jenže já jsem hlava skopová a v pátek na chatě jsem zjistil, že jsem nechal nabíječku na Blada doma, s t-rexem jsem žuchnul, a neměl jsem hřídel, takže jsem celej víkend jezdil s autem, protože jsem si řekl, že mám modelů dost a nebudu tahat na chatu ještě letadlo 
používat univerzální věci a ruzní udělátka alespon co se týče nabíjení