co to je s goodluckybuy?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
co to je s goodluckybuy?
hojec
mám dotaz, už se 14 dní nemohu doklikat na goodluckybuy.com?????
když už se konečně doklikám tak si zadám kategori hobby and toys pak dám multicopter a následně mi to poví, že v kateghorii nebylo nic nalezeno?????Nevíte co s tim prosím?
mám dotaz, už se 14 dní nemohu doklikat na goodluckybuy.com?????
když už se konečně doklikám tak si zadám kategori hobby and toys pak dám multicopter a následně mi to poví, že v kateghorii nebylo nic nalezeno?????Nevíte co s tim prosím?
nerušit...bastlím :-)
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Re: co to je s goodluckybuy?
Teď jsem to zkusil, jde mi vše bez problémů. Zkus si smazat cache, nebo použij jiný počítač. Použil jsem prohlížeč Chrome.
mám taky chrom a vždy mi to v něm šlo:-( jak se maže ta cache prosím?Nejsem v tomhle zběhlý:-(
Zkus přímo viz tento odkaz.
no post found a nic:-( drondys tak nevim.stránka najede ale nemůžu lisovat v nabídce modelů ani ničeho jiného.jen v tom co je po stranách např v reklammě:-(
Evidentně máš nějaký problém s prohlížečem, ne? Kdysi mi takhle špatně načítaly stránky dealextreme (buď vůbec nebo extrémně pomalu). Po změně prohlížeče (nebo povýšení verze, to si už nepamatuju) to začalo fungovat normálně.
madbull píše:no post found a nic:-( drondys tak nevim.stránka najede ale nemůžu lisovat v nabídce modelů ani ničeho jiného.jen v tom co je po stranách např v reklammě:-(
Zřejmě se ti web browser nějak domrvil.
Vidíš na té stránce odkazy na listy viz:
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
Já používám Operu a normálně se dá kliknout třeba na 2, 3 atd. a listovat v tom.
PS: Mimochodem tvoje předchozí odpověď se tady vložila opakovaně snad desetkrát a musel jsem ty duplicitní odpovědi od tebe smáznout. Zřejmě ti prohlížeč nějak blbne. Možná už je zralý na přeinstalaci.
nene nic..stahuju operu a konec:-(děkuju za rady kucí
opera stažená a normálně mi to dokonce v opeře hází i nějakej total error:-O
taky se mi z hlavní nabídky nezobrazuje zboží ale když dám na výchozí stránce pod hlavní nabídkou klik na rám X525 tak na další stránce se nad produktem objeví posuvná nabídka dalšího zboží a tam už vybírat jde asi tam maj nějakou chybu nebo nevím a taky mám u nich objednaný hexa rám od DJI tak doufám že dorazí 
- TGY 9X- RCF YAK-55 (dead)- RCF Edge 540T HotRed- HK Q450 (Quad)
Teď jsem to zkusil. Mám IE8 a běží to jako blesk, nikde žádná chyba. 
- TGY 9X- RCF YAK-55 (dead)- RCF Edge 540T HotRed- HK Q450 (Quad)
A ciste nahodou - jds opravdu na ten odkaz, ktery jsi poslal, tedy na goodluckybuy.com, nebo chces na pomerne znamy a relativne oblibeny server goodluckbuy.com? "Adna bukva, i kakaja raznica!"
Jinak mi, stejne jako ostatnim, GLB jede bez problemu - ale ja nemam ten blbe zadany nazev v cache, takze si ho tam spravne prepisu
Jinak mi, stejne jako ostatnim, GLB jede bez problemu - ale ja nemam ten blbe zadany nazev v cache, takze si ho tam spravne prepisu
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...