Nastavení Phoenix 4 + SIMtransmitter6 pro Heli

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
honzajak

Nastavení Phoenix 4 + SIMtransmitter6 pro Heli

#1 Příspěvek od honzajak »

Ahoj kolegové.
Pročtením celého fóra o simulátorech se stále nemohu rozhodnout, jaké nastavení by pro tréning vrtulníků na SIMtransmitteru 6 se simulátorem Phoenix 4 bylo nejvhodnější. Vzhledem k uváděným rozdílům bych prosil zkušeného kolegu o celkové shrnutí a návod. Uvítal bych radu pro nastavení pro 3D létání,
i když bych to zpočátku asi nevyužil.
Díky.
Honzajak
kirisek95

Re: Nastavení Phoenix 4 + SIMtransmitter6 pro Heli

#2 Příspěvek od kirisek95 »

nejsem zkušenej, ale plyn si dej na jeden ze spínačů...

páky:
výškovka - dopředu/dozadu (náklon, tuším cyklika)
směrovka - ocas pravá levá
plyn - to je něco v kolonce vrtulníky, ale nevím jak se to jmenuje, prostě se s tím ovládá náklon listů hlavního rotoru
křidýlky - doleva/doprava (náklon)

křidýlka a směrovku si prohoď dle pohodlí, každý lítá něco jiného...
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
cilek

#3 Příspěvek od cilek »

Abych pravdu řekl, já jsem spíš nepochopil, co chceš poradit. Možná bys to měl nějak lépe specifikovat. Jde Ti o konkrétní model, hodnoty, přiřazení kniplů...?
honzajak

#4 Příspěvek od honzajak »

cilek píše:Abych pravdu řekl, já jsem spíš nepochopil, co chceš poradit. Možná bys to měl nějak lépe specifikovat. Jde Ti o konkrétní model, hodnoty, přiřazení kniplů...?

Jde mě o přiřazení kniplů, nemohu přijít na funkční nastavení autorotace a nastavení plynu nezávisle na kolektivu. Pokud nastavím plyn ve Všeobecných na 6 - potenciometr na SIMtransmitteru 6, tak potom na letadlech mě plyn na kniplu nereaguje, přestože v Edit Control Profile proužky se pohybují správně.
Honzajak
kirisek95

#5 Příspěvek od kirisek95 »

kanál plynu u 6ch kanálu vrtulník si nastavíš na pevný spínač (nebo potenciometr) kde ovládáš to, jaké budou otáčky motoru a výsledné otáčky vrtule...

u 6ch se to jestli letí nahoru nebo dolu ovládá náklonem listů u hlavního rotoru (nevím jak se to jmenuje, vrtulníkům se nevěnuji) prostě si něco přečti v sekci věnované vrtulníků... jak fungují a tak ;) víc ti já asi neporadím
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“