Traxxas Slash - zadni tower
Traxxas Slash - zadni tower
Jelikoz mi znovu prasknul originalni zadni plastovy tower, rozhodl sem se ho nahradit kovovym. Jezdim s autem rekreacnim zpusobem, zadne praseni, a znovu tower prasknul ve stejnem miste.
Po shlednuti cen za kolik se prodavaji sem se rozhodl si ho vyrobit sam. Pouzil sem k tomu material ENAW6060 T6, lepsi po ruce nebyl. Pak uz jenom stojanovka, pasova bruska, pilniky, dremel, zavitniky a digitalni suplera. A 5h umorne prace, zalomeny vrtak 1,6mm a jeden urvany sroub M2 (MPJet blato).
Spodni plato s towerem spojuji 3 sroubky M2, musim je nahradit nejakymi z lepsiho materialu. Vedet ze bude vyroba trvat tak dlouho, asi bych ty penize i obetoval. Par fotek dole. Snad to nekoho inspiruje. Nak
Po shlednuti cen za kolik se prodavaji sem se rozhodl si ho vyrobit sam. Pouzil sem k tomu material ENAW6060 T6, lepsi po ruce nebyl. Pak uz jenom stojanovka, pasova bruska, pilniky, dremel, zavitniky a digitalni suplera. A 5h umorne prace, zalomeny vrtak 1,6mm a jeden urvany sroub M2 (MPJet blato).
Spodni plato s towerem spojuji 3 sroubky M2, musim je nahradit nejakymi z lepsiho materialu. Vedet ze bude vyroba trvat tak dlouho, asi bych ty penize i obetoval. Par fotek dole. Snad to nekoho inspiruje. Nak
Naposledy upravil(a) Nakadah dne ned 23.02.2014 11:44, celkem upraveno 1 x.
Re: Traxxas Slash - zadni tower
Další obrázky
parádní práce ... to muselo dát solidně zabrat 
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Vypada to luxusne, o tom zadna. Davej bacha ale, aby se to pri vetsim narazu neurvalo i s prevodovkou, nebo kusem sasi. Musel si to mu davat solidne kotel, me se nikdy nepodarilo na slasi krome ramen a dobite kastle nic zlomit 
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Ten prvni zadni tower co sem mel uz z fabriky se slashem byl z takoveho pruznejsiho plastu. Ten mi praskl kdyz to byl hodne velky kotrmelec. Koupil sem druhy original za 5$, ten plast byl ponekud tvrdsi a vyztuzna zebra byla uzsi. Jakoby traxxas zacal mirne setrit. Po ani ne roce jezdeni to prasklo ve stejnem miste viz. obrazek.
Byl sem venku vyzkouset novy dil a vsechno je v poradku. Na radu pro klid duse jeste asi dily k sobe prilepil UHU 300 a vypecu v troube.
Prevodovku to neurve, protoze by to muselo urvat dva duralove mezikusy ktere drzi prisroubovane do sklolaminatoveho spodniho plata podvozku. Nak
Byl sem venku vyzkouset novy dil a vsechno je v poradku. Na radu pro klid duse jeste asi dily k sobe prilepil UHU 300 a vypecu v troube.
Prevodovku to neurve, protoze by to muselo urvat dva duralove mezikusy ktere drzi prisroubovane do sklolaminatoveho spodniho plata podvozku. Nak
jenbych jeste udelal dural desku a dal ji zespodu na spoj sasi prevodovka, maji to i origo sady alu toweru pak je to beton a spis rupne sasi,
ale alu towery jsem mel na svem slashi a prislo mi ze to zlomit nejde ... pri tom co zazil
ale alu towery jsem mel na svem slashi a prislo mi ze to zlomit nejde ... pri tom co zazil
SOVA is YouR CO-pilot
Nebo koupit nový originál a opatrně bez kontaktu se dnem hrnce povařit. Je to pak pružnější.
Tower bych osobne do hliniku nedaval. Zminimalizuje se pak moznost pruzeni.
Od RPM by tam neco nebylo? Nebo od jine znacky, co dela tvrdsi plasty.
Od RPM by tam neco nebylo? Nebo od jine znacky, co dela tvrdsi plasty.
To je vcelku zajimava informace, od nekoho kdo tak propagoval ALU towery....
No radeji bud verit tomu co sem si sam udelal, nez abych za 20$ plastovy neoriginal co zase praskne ve stejnem miste. Nak
No radeji bud verit tomu co sem si sam udelal, nez abych za 20$ plastovy neoriginal co zase praskne ve stejnem miste. Nak