RC auto pro 5letého syna,poradte prosím

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
himoto

RC auto pro 5letého syna,poradte prosím

#1 Příspěvek od himoto »

Vybral jsem si od Himota Truggy XR-1 1:10 elektro RTR set 2,4GHz ,prý se na to dá cokoli koupit ,když něco mladej urazí a zvládne to i lehký terén.Rychlost pro takového caparta dostačující proto nechci tu silnější verzi se sřídákem.
Je to dobrý výběr?
Vydrží to něco nebo jako u cen budu stále něco servisovat?
Dá se koupit něco lepšího za ty peníze?
Vyplatí se z ciziny,vyjde levněji,popřípadě,kde?
Děkuji moc za jakoukoli odpověd a radu,nechci koupit něco špatného,chci to pro něj na pár let....
Jirka
Dolfi

Re: RC auto pro 5letého syna,poradte prosím

#2 Příspěvek od Dolfi »

Zdravím.
Himoto je dobrá volba...i když se samozřejmě že se najdou odpůrci, jako u všeho, ale neboj se toho.
CEN znám...nikdy bych to nekoupil. Vidíš, to je zase můj názor na jinou značku.
Jinak jsem měl autíčka od HPI...LOSI.Takže vím o čem píšu. Ale jak říkám, budu jeden z mála co Himoto pochválí.
Na vše mám SPEKTRUM :)
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
Stiwo

#3 Příspěvek od Stiwo »

Jo pro tak malého kluka to bude dobrá volba :) Osobně mám traxxas před tím jsem měl něco na úrovni himota a skoro nic to nevydrželo :evil: teda v porovnání ke traxxasu :twisted: ALE zkušenosti přímo s Himotem nemám!
Jinak taky by šlo taky sehnat něco hezkého: ARR http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Cars.html RTR http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Cars.html
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
tks
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tks »

Řešil jsem to stejné a nakonec jsem koupil tři Himota. Tři ne proto, abych to měl na náhradní díly, ale protože mám tři kluky. :-) Vydrží to dost, nemusíš mít obavy. Jediný problém je, když to v plné rychlosti naperou do obrubníku. Jinak v terénu se to jeví prakticky nerozbitelné.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=04GkhAlwS_s[/youtube]
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
himoto

#5 Příspěvek od himoto »

Tsk,moc díky za video,koukám klucí s tim vyváděj dost drsně,jak často něco opravuješ?Ten můj dáblík s tím bude vyvádět stějně neli hůř a dle videa to vypadá,že by to autíčko mohlo jeho zacházení ustát:-).Bojím se z důvodu,jak mám to cen na spalovák tak to je kasička na peníze,děsně se na tom lámou hřídele náhonu a ty protikusu v kterej běhaj,asi je na ně velká síla,nebo s tím neumím,tak se to jen válí na polici,nebaví mě za každé ježdění dát min. 200za díly.Jak je na tom dosah vysílačky?Předpokládám motor stejnosměrnej,ne střídák?.Kdes je kupoval ty Himota?

Stivo,když připočtu dopravu a clo asi je lepší to vzít tady,s dílama kdekoli, zárukou bez posílání bůhví kam,ale i tak díky.
martinD

#6 Příspěvek od martinD »

pripadne mozes napr pozriet nejake hotove auticka od LRP, tiez sa najdu nejake fajn a lacne, ale himoto je vpoho tiez
dt-01,df-02,Asso b4.1,Sworkz s104,Ejebo,TLR 8ight-t 2.0,Xray xb9,Agama a8,Schumacher SVR,Xray XT8e
sukynator

#7 Příspěvek od sukynator »

ahoj, ja jsem svymu klukovi poridil Summita, udelal jsem nejaky upravy a ma z toho fakt hodne universalni stroj.

vse mám popsany tady: http://www.hobby-test.com/aktualne-trax ... -1-16.html
Odpovědět

Zpět na „Auta“