Jdu na vás s obrovským prosíkem. Nebyl byste někdo, kdo má licenci Profili2, ochoten vygenerovat .dat soubory pro 9 profilů? Konkrétně je to Clark Y s modifikací prohnutí. Prohnutí změněno ve 42% hloubky, od původního prohnutí o -3, -2, -1, 0, +1, +2, +3, +4, +5 procent. Potřebuji si v Xfoilu vygeneroval graf poláry coeficientu vztlaku k úhlu náběhu, respektivě mi stačí údaj pro 1stupeň úhlu náběhu pro všechny profily. Hloubka profilu 150mm. Re vychází z daných podmínek a zkoušených rychlostí proudění na 40 000, 80 000, 120 000, 160 000. Sada devíti profilů byla zkoušena pro každou hodnotu Re = potřebuji čtyři sady výsledků koeficientu vztlaku pro úhel 1 stupeň.
Mám to na jednu závěrečnou práci a potřebuji porovnat výsledky z podomácku vyrobeného větrného tunelu pro zjištění chyb a rozmezí chybovosti
Nebo jestli máte nějáký odkaz na free program který mi ty profily dokáže vygenerovat a vyplivnout mi ten koeficient (ostatně vím že ty profili to umí taky vygenerovat rovnou, ale nemám moc čas čekat až mi dojde registrační klíč, který bych si jinak koupil)...
Děkuji za spolupráci a kdyby to případně někdo opravdu udělal tak výsledky prosím na mail bucker131jungmannivan@seznam.cz