TK103B

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

TK103B

#1 Příspěvek od vlkodlak »

Kdo to používá, tak ví co to je. A já chci vědět, používá to někdo ? Zkušenosti, poznatky, spolehlivost ? Cena není špatná ani u přátel z východu ani u nás. A protože budu muset pořídit v dohledné době nějakou novější ojetinu, než mám, je to kandidát na zabezpečení. Ideální by bylo ještě zprovoznit na vlastní doméně nějaký free (nebo levný) tracker server, ale nic takového jsem nepotkal. Díky všem za názory....
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
Majklik

Re: TK103B

#2 Příspěvek od Majklik »

Prubni tohle, ale jestli to na tom rozjedeš to nevím. http://orange.gps-trace.com
vlkodlak
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od vlkodlak »

Předpokládám, že bych to tam rozjel. I jinde. Záměr je instalace něčeho (track serveru), na vlastních stránkách. O softwaru který je volný a pro WINDOWS vím. Nemám veřejnou IP a hlavně nechci nechávat něco běžet doma. Potřebuju platformu na web.
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
malé zvíře

#4 Příspěvek od malé zvíře »

Pokud víš, jak ta sranda komunikuje se serverem, tak by neměl být problém si na to napsat vlastní trackovací službu na míru.
Last one alive, lock the door!
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“