Kde jsou kontakty v OS android?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Kde jsou kontakty v OS android?
Hledal jsem na internetu a nikde jsem nenašel cestu. Spadnul mi mobil, chcípnul displej, nejde ovládat. Jsem k telefonu připojenej přes MTP na Linuxu a chci vytáhnout kontakty.
Ví někdo?
Ví někdo?
Jeti DC-16
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
F4U Corsair (Saito FG-60R3), Swift 2, VSB-66 Orlice 4,35m, Sopwith Pup 1,35m, Mustang P51
Re: Kde jsou kontakty v OS android?
vyzkousej
data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts.db
napr Motorola ma
/data/data/com.motorola.blur.providers.contacts/databases/contacts2.db
Cisty Android
/data/data/android.providers.contacts/databases
a melo by to byt ve formatu Sqlite3
data/data/com.android.providers.contacts/databases/contacts.db
napr Motorola ma
/data/data/com.motorola.blur.providers.contacts/databases/contacts2.db
Cisty Android
/data/data/android.providers.contacts/databases
a melo by to byt ve formatu Sqlite3
Aha, nelze se dostat do interní paměti, no nic. Seženu si ten HDMI connection kit nebo co to vlastně je 
Jeti DC-16
Proto ja si zalohuju kontakty na sim (jen cisla) jestli pouzivas kontakty i s adresami mejly je dobre zalohovat do google uctu.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
f4u píše:Aha, nelze se dostat do interní paměti, no nic. Seženu si ten HDMI connection kit nebo co to vlastně je
MHL se tomu nadává, nemáš-li vysloveně HDMI výstup.
Jak bylo řečeno, je možné, že bys měl mít kontakty také na svém google účtu, ale to pouze v případě, že máš synchronizaci nastavenou a kontakty označené jako "Google".
Nemas je syncly ve svem gmail uctu? Pak je nemusis tahat slozite z telefonu.
Nemám je synclý, díval jsem se, synchronizaci jsem kdysi vypínal protože to nějak neúnosně žralo baterku. Od teď ka jsem poučenej a budu zálohovat (na ten google). Díky všem
Jeti DC-16
-
meresjev.007
Zdravím androiďáky.
Dá se do samsung galaxy note 3 nainstalovat 6.0 Marshmallow bez toho, že bych ztratil uložené kontakty atd.?
Děkuji
Dá se do samsung galaxy note 3 nainstalovat 6.0 Marshmallow bez toho, že bych ztratil uložené kontakty atd.?
Děkuji
-
meresjev.007
Samsung galaxy note 3 má smůlu. Našel jsem to.
Děkuji
Děkuji