Gimbal Big Balance Husky HY3M
Gimbal Big Balance Husky HY3M
Zdravím,
na Aukru/https://aukro.cz/big-balance-hy3m-husky-3-axis-gimbal-ko-mc-11385-6915620060 - ještě jich pár má/ jsem koupil zkusmo tento gimbal. Asi i chodí, měl ulomený držák kamery. Uvnitř je TINY 261A, MEGA328P, drivery jsou DRV8313, gyro MFU6050 / čili řízení 8bit Atmel/.Motory jsem zatím nekuchal.Celkové zpracování ,použité vodiče atd se zdají slušné. Problém je že se nedá nakalibrovat, což i v hodnocení pár uživatelů zmiňuje - nahrál jsem drivery ale stejně se nepřipojím. Dotazy - Lze to nakalibrovat nějak jinak? Popř. pravděpodobně by tam šel nahrát alternativní FW -jaký?
díky za rady
na Aukru/https://aukro.cz/big-balance-hy3m-husky-3-axis-gimbal-ko-mc-11385-6915620060 - ještě jich pár má/ jsem koupil zkusmo tento gimbal. Asi i chodí, měl ulomený držák kamery. Uvnitř je TINY 261A, MEGA328P, drivery jsou DRV8313, gyro MFU6050 / čili řízení 8bit Atmel/.Motory jsem zatím nekuchal.Celkové zpracování ,použité vodiče atd se zdají slušné. Problém je že se nedá nakalibrovat, což i v hodnocení pár uživatelů zmiňuje - nahrál jsem drivery ale stejně se nepřipojím. Dotazy - Lze to nakalibrovat nějak jinak? Popř. pravděpodobně by tam šel nahrát alternativní FW -jaký?
díky za rady
Re: Gimbal Big Balance Husky HY3M
Ahoj, já ho koupil včera. Origo softem taky nic. Ale jede v tom "simpleBGC" a jde to načíst a ovládat softem 2.40b8 u https://www.basecamelectronics.com/downloads/8bit/
hola Michal z UH
hola Michal z UH
Ahoj jak to dopadlo povedlo se ho zprovoznit ?
Ahoj.
Ano podařilo, běhá bez problémů.
Koupil jsem už i další a ten chci trochu mechanicky upravit pro foťák - menší EVF
Michal
Ano podařilo, běhá bez problémů.
Koupil jsem už i další a ten chci trochu mechanicky upravit pro foťák - menší EVF
Michal
No super! a jak jsi to tam cpal..přes USB? nebo přímo /přes převodník / do procesoru?
jo už to vidím přes FTDI
,byl jsem moc rychlí, je tam i návod.
Tak fajn 
A už Ti to jede?
Michal
A už Ti to jede?
Michal
ani přes FTDI ani arduinem to nešlo, ale přes USB hned. Načetlo to i původní verzi a nahrát tam šla originál / že by to nebyl klon?/
celé se to zklidnilo ale teď netuším jak nastavit natočení MPU, nějak si nedokážu představit , když je tam nastojato šipkou doleva
jak nastavit AXIS TOP a RIGHT aby to sedělo.
celé se to zklidnilo ale teď netuším jak nastavit natočení MPU, nějak si nedokážu představit , když je tam nastojato šipkou doleva
jak nastavit AXIS TOP a RIGHT aby to sedělo.
popíšu Ti to jak se na to mrknu.
A co jsi do toho nahrál za firmware?
Dík
A co jsi do toho nahrál za firmware?
Dík
2.40b8.enc
Díky za info.
Jsem sice v Italii ale mam to tady, tak se večer mrknu na nastavení os a zkusím to taky přehrát.
Michal
Jsem sice v Italii ale mam to tady, tak se večer mrknu na nastavení os a zkusím to taky přehrát.
Michal
Ahoj, konečně jsem se k tomu dostal.
Pro konfiguraci "mobil" viz obrázek.
Mám AXIS TOP: Y a AXIS RIGHT: X
Zdravím,
taky mě onen gimbal zaujal. Plánuju něco postavit pro svůj Panasonic GX7.
Tento bych musel mechanicky upravit (zvětšit), aby se foťák vešel do těžiště.
Otázka je, zda na to ty motory už nebudou slabé.
Jaký průměr a délku mají motory v tomto stabilizátoru?
Díky za případné změření.
taky mě onen gimbal zaujal. Plánuju něco postavit pro svůj Panasonic GX7.
Tento bych musel mechanicky upravit (zvětšit), aby se foťák vešel do těžiště.
Otázka je, zda na to ty motory už nebudou slabé.
Jaký průměr a délku mají motory v tomto stabilizátoru?
Díky za případné změření.
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Zase se objevily na Aukru, cena 500,- ... Jeden jsem hned vzal a ještě jich tam pár má kdo máte zájem..
https://aukro.cz/big-balance-hy3m-husky ... 6924430413
https://aukro.cz/big-balance-hy3m-husky ... 6924430413
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
nomi píše:Ahoj, konečně jsem se k tomu dostal.
Ahoj, nemohl by jsi prosím hodit screeny nastavení z simpleBGC GUI?? Už druhý den se tu s tím trápím a ne se dobrat ke kloudnému výsledku.. Celkem to chodí ale když zatížím trochu víc YAW tak se to celé zblázní, být v tom telefon tak ho to naférovku zničí jak to sebou začne mlátit (samozřejmě testuji se závažím tak aby byl gimbal vyvážený).. Zajímá mě především nastavení výkonu motorů a PID. Už jsem i přeletoval MPU6050 v domnění že je KO, ale to nepomohlo..
Díky!!
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com