Předvánoční létání

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
viteka
Kontaktovat uživatele:

Předvánoční létání

#1 Příspěvek od viteka »

Zdravím zimní letce.
Byli jste někdo si zalétat? U nás paráda.Snihu sice není nic moc,jinak bylo -6 pod nulou,lipoly v pohodě 10 min náročné akrobacie.Jak vy?
Obrázek Obrázek Obrázek
Flash AXI 2212/26
Obrázek
zoom F5D
Sprint F5D-400
Top line motor Webra 20 ccm
Diablotin DA-50R
Funtana S 90 - Laser 150 (25 ccm)
EDA´s-začátečník

#2 Příspěvek od EDA´s-začátečník »

já jsem létal včera nehoda :cry: (moje chyba) a dneska foukl troch větr model se mě obrátil a a a bum. Ne byl jsem naštěstí vysoko takže pohoda 8)
ztnext

#3 Příspěvek od ztnext »

..........polítal jsem dnes, vrátil jsem se po půl čtvrté. No prostě náááádhera. Skoro nefouklo, teplota -4°C. Byl jsem na ledě na rybníku. Elektrovětroň vydržel ve vzduchu 45 min a sem tam to i poponeslo...a přistání na led je paráda. Stojí to za to, i když je kosa........ :wink: :wink: :wink:
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Nakadah »

Ja taky dneska lital, v Beskydech bylo asi -5°C. WildHawk lital v pohode jako vzdy. Strcil sem do nej 8mi clanek a s puvodni 5" vrtulkou lital jako strela :)

No a Capriol se me zaletat nepodarilo, spis zapadat ... a misto vzletu skoncit v prikopu :( a tak opravil sem ho celkem slusne. Zitra druhe kolo. Nak
blesk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od blesk »

jejda peťane kdo tě vyhnal ven?
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja se chystam zitra rano.
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od petr-powder »

Já byl dnes na Točné. Sešlo se tam celkem dost lidí na to, že teploměr ukazoval -5. Dvě hodiny na čerstvém vzduchu byly fakt dobré a létání také.
safi

#8 Příspěvek od safi »

U nás na severozápadě je vše obaleno silnou vrstvou jinovatky jako v pohádce oprášil sem Wildhavka ten se dá řídit dobře i v rukavicích pohoda natočilo se video z paluby i z pozemní fotokamery nádhera zejtra jdu zase akorát budu musit občas přistát a olámat led z křídel a vrtule celkem slušná vrstva tak 2 mm.
wildhawk, stryker ,stryker 2 ,SU 31
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Jirak »

jinovatka jako pohadka je prima, ale pristavat do zmrlze travy uz takova pohoda neni :D Ale jinak super politani, v tom mrazivem vzduchu jen tak si svistet bez motoru ...
runner111
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od runner111 »

Já dneska vyrazil taky.Zkusil jsem zalítat dva nový přírůstky- GeeBeeho od Potenskyho a Tigra z FreeAiru.GeeBee padnul dvakrát k zemi,prakticky po startu a je momentálně mimo provoz, Tigra sem celkem obstojně zalítal,než mi začli omrzat prsty. Původně jsem čekal,že to bude pomalý éro,ale on je to celkem divoch :D
šimon hub
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od šimon hub »

jak takkoukám všichni vlezli do zimy a já lenoch zůstal doma,né vzbudil sem se v 11 po obědě sem jel koupit s tátou kapry,s mámou ještě na hadry a ozdoby,nezbylo mi než večer prohnat picoo zeta u babičky v pokoji(zato ale asi 7 baterek)
m2
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od m2 »

Najlepšie je, že v nedeľu pred Vianocami o 7.45 ráno po ceste ku fabrike nechodia autá ... takže všade hrobové ticho a do toho svišťanie vetroňa ... nádhera!

Podmienky: -4oC a mrznúce mrholenie, baterky ťahali bez problémov. Tretiu sadu som už ale nevylietal, lebo nábežka bola nebezpečne namrznutá. Som somár, lebo lieh som si nezobral a tým pádom nebolo čím očistiť krídlo ani zahriať telo. Brušká prstov po 30min. už síce boli bez citu (čomu zopdpovedalo aj posledné pristátie), ale aj tak to stálo za to. A teraz hurá - Vianoce!
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
GrizzlyCz
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od GrizzlyCz »

Taky jsme včera byli s kámošem na letišti s akrobatama. Sněhu cca 2cm já lyže on kola a šlo to obojí. Ale to ježdění s lyžema po sněhu je prostě supr. :wink:
SrAjni

#14 Příspěvek od SrAjni »

Dnes chodim lietat iba kusok od domu so spiritom a zajtra pojdem na letisko tak zoberem asi 2-3 modely.Je to parada milujem to :P Uz cakam pri nabijacke a idem znova.Ten zvuk a zima vonku nema chybu aj ked si uz prsty necitim :)
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
Speedy
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Speedy »

Byl jsem se dneska kouknout na letišti. Teplota byla -6°C. Vzal jsem si hotlinera a SuperZooma. S hotlinerem nic moc - mraky už ve 200m a při přistání mi odklouzal po zemi asi 50m a to jsem dosedal na pádovce. Se SuperZoomem pohodový blbnutí.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“