Angličáky scala

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
pepin

Angličáky scala

#1 Příspěvek od pepin »

Ahoj, myslíte si, že by to pro někoho mělo zběratelsky nějaký význam, nebo to mám nechat 7 letému vnoučeti na hraní--tedy k likvidaci :D

P1130246.JPG

P1130247.JPG

já to kdysi koupil synovi, pořád se mi na to zdál ale moc malej a najednou byl na ty autíčka už zase moc starej :D tam je tu mám asi 30 let v kufru.

Vnuk má dnes narozky, tak jsem si na ně vzpoměl.
soaron

Re: Angličáky scala

#2 Příspěvek od soaron »

Nejakú zberateľskú hodnotu to mať určite bude.
Ja by som to robil tak, že zavretý kufrík by som daroval dospelému synovi, nech ho on potom daruje svojmu, až bude mať 30. Raz, dvakrát do roka sa ten kufrík otvorí, skontroluje sa stav a trošku sa zaspomína, ako ste sa k tomu dostali a koľkými generáciami to prešlo. Myslím si, že takýmto spôsobom to bude mať, pre rodinu za 4-5 generácií, nevyčíslitelnú hodnotu.
pepin

Re: Angličáky scala

#3 Příspěvek od pepin »

soaron píše:Nejakú zberateľskú hodnotu to mať určite bude.
Ja by som to robil tak, že zavretý kufrík by som daroval dospelému synovi, nech ho on potom daruje svojmu, až bude mať 30. Raz, dvakrát do roka sa ten kufrík otvorí, skontroluje sa stav a trošku sa zaspomína, ako ste sa k tomu dostali a koľkými generáciami to prešlo. Myslím si, že takýmto spôsobom to bude mať, pre rodinu za 4-5 generácií, nevyčíslitelnú hodnotu.

taky mi to napadlo, když už se to tak nějak samovolně nastavilo

No rozhodně mě ani na chvíli nenapadlo, že bych je prodal nějaký žlutý špíně :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w-lqURE-WP4[/youtube]
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“