Ahoj,
Sháním ploché serva do 2m svahovky do křídla. Omezený jsem 10mm, ideálně v HV a nutně s kovovými převody. Jasně, ideální variantou KST, ale mám k nim nějakou averzi a navíc by serva stály skoro dvojnásobek modelu (6serv).
Máte nějaké vlastní zkušenosti?
Corona (používám klasické a fungují)
JX (mám v haláku a dobrý)
KingMax
Votik (asi jen v Číně)
.
.
.
Bude to svižnější letadlo, ale stále jen na rekreační létání na svahu. V F3B mám nějaké letité Futaby a Graupnery a taky to funguje...
Ploché HV serva
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ploché HV serva
Ahoj,
v 3m svaháku mám 4 digitální 10mm corony (ale ne HV) DS239MG asi za 340,- na Bighobby, během 3 let 1 závada - v letu jsem zavadil o strom a model sebou plácnul naplocho ze 2 metrů, jedny převody se očesaly. Převody tam pasují z Hiteců HS125/5125, ale jsou dražší než tahle corona. S originálními převody mají trochu vůli v převodech, s hitec převody je to zcela bez vůle. A oroti hitec HS5125MG jsou silnější i nepatrně rychlejší. Středěj dobře, teplotní drift nepozoruji. Tomáš
v 3m svaháku mám 4 digitální 10mm corony (ale ne HV) DS239MG asi za 340,- na Bighobby, během 3 let 1 závada - v letu jsem zavadil o strom a model sebou plácnul naplocho ze 2 metrů, jedny převody se očesaly. Převody tam pasují z Hiteců HS125/5125, ale jsou dražší než tahle corona. S originálními převody mají trochu vůli v převodech, s hitec převody je to zcela bez vůle. A oroti hitec HS5125MG jsou silnější i nepatrně rychlejší. Středěj dobře, teplotní drift nepozoruji. Tomáš
Ozkoušel jsem Blue Bird a zatím dobrý. BMS - 125WV. Je to Taiwan. 10 mm šířka, HV, silné, jen nepatrně pomalejší. Měl jsem na směrovkách u velké makety a super. A to jsem jich tam zkoušel fůru - taky jsem byl limitovaný šířkou 10 mm.
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
KINGMAX CLS0911W
https://fr.aliexpress.com/item/10050056 ... ry_from%3A
https://fr.aliexpress.com/item/10050056 ... ry_from%3A
FrSky Tandem X20
- LV
- Kontaktovat uživatele:
blesk píše:Ahoj,
Jasně, ideální variantou KST, ale mám k nim nějakou averzi a navíc by serva stály skoro dvojnásobek modelu (6serv).
Nič lepšie za málo peňazí ako KST nie je.
Toto je asi polovica z toho čo som namontoval...
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk