Parkování v Mariánských Lázních
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Parkování v Mariánských Lázních
Není tady náhodou někdo z Mariánských Lázní? Potřeboval bych poradit, jak je to v ML s parkováním. Jedu tam na pár dní a v hotelu, kde budu bydlet, mě překvapili tím, že mají obsazené parkoviště. Doporučili mi parkovací dům, tam mi sdělili, že se místo nedá rezervovat a že si myslí, že bude obsazeno (Velikonoce). Jak vlastně funguje systém parkování v ML? Na netu jsem našel, že jsou tam zóny, ale ne na všech můžu stát jako nerezident a a na těch, kde stát mohu, je uvedená platnost pro nerezidenty 9-19. Znamená to, že 9-19 je placeno a 19-9 (přes noc se neplatí? Nebo se tam 19-9 stát nesmí? Tohle jsem na stránkách města nenašel
. Nemám problém za parkování zaplatit, jen bych nechtěl přispívat do kasy městské policie za pokuty nebo za odtah.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Re: Parkování v Mariánských Lázních
Před dvěma lety nebyl problém neomezeně parkovat v obchodní zóně, jsou tam dvě přes ulici od sebe, Kaufland, Daichman, Sportisimo apod. Není to tak daleko od centra, blízko hlavních výpadovek. Ale za ty dva roky se to mohlo změnit.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Není to přímo k Mariánkám, ale obecně k parkovánív zónách. To, co popisuješ - parkování pro všechny 9 - 19, to bude zjevně tzv. smíšená zóna, kde mohou parkovat všichni v uvedený časový úsek, předpokládám za nějaký poplatek, rezidenti budou mít tzv. parkovací oprávnění (kartu). V čase 19 - 9 to bude vyhrazeno jen pro rezidenty. Nevím, jak přesně to tam mají zařízeno s kontrolami, ale v Praze to odtahují. Předpokládám, že by to mohlo být podobné.
Hitec Aurora 9X
- kope
- Kontaktovat uživatele:
@Jiri dík, takže když bude nejhůř, Kaufland to jistí.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Byl jsem tam v prosinci na 4 týdny. Na vyložení kufrů placené parkoviště u hotelu, pak jsem auto nechal v nákupní zóně u Kauflandu. Není to zas tak daleko od centra.
FrSky / Dingo, F5J ...