Zdravím,
zo (zatiaľ!) mne nepochopiteľných dôvodov mi v modeli zhorel regulátor HobbyKing 30 A. Ten som preprogramoval firmvérom SimonK tak, že bol obojsmerný - teda plyn od polovice nahor model išiel dopredu, od polovice nadol cúval (auto štýl...)
Lenže tento regulátor a ani iné podobné, ktoré by som preprogramoval na SimonK sa už nedá zohnať...
Preto prosím o radu, či niekto nepozná nejaký podobný regulátor, ktorý by som prípadne pomocou nejakej utility nastavil tak, ako potrebujem.
Vraj existujú regulátory s firmvérom BLHeli, u ktorých by to vraj šlo, ale toto vôbec nepoznám.
Viete mi poradiť?
Vďaka!
Obojsmerný regulátor 30A
- mior
- Kontaktovat uživatele:
Obojsmerný regulátor 30A
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Re: Obojsmerný regulátor 30A
Tohle umí BLHELI (dnes spíš novější BLHELI_32) v podstatě všechny - jen si vybrat, pro coptery jsou jich mraky
Tady je asi správná rada klasické “UTFG”, je toho všude strašně moc. Sám patřičně naprogramované copterové regly užívám v RESkách, tam samozřejmě jednosměrmě, ale položku na obousměr to v menu programovacího softu má.
Tady je asi správná rada klasické “UTFG”, je toho všude strašně moc. Sám patřičně naprogramované copterové regly užívám v RESkách, tam samozřejmě jednosměrmě, ale položku na obousměr to v menu programovacího softu má.
Re: Obojsmerný regulátor 30A
Tady najdeš některé tipy na typ regulátoru: viewtopic.php?f=39&t=92506