Po přidání plynu tj. aktivaci stabilizace a zatočení křidélkama se SOP mírně vychýlí kontra.
RX je funkční jenom ve vodorovné poloze,oproti popisu na RC groups kde stejný Rx musí být osazen jenom ve vertikální
poloze . Označení obou RX je F3P mini.Jediný rozdíl je v orientaci konektoru GEAR 5 kanál . Který podle RCgroups je stejně nefunkční.
RX z Aliexpresu SOP se vychyluje kontra od křidélek
Re: RX z Aliexpresu SOP se vychyluje kontra od křidélek
Ale když se servo ovládající kormidlo mechanicky otočí, tak TO celé funguje správně, ne?
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | poletuchy | 24ch volantovka)
Ano musím předělat ovládání SOP protože její servo je integrované na RX .
Ahoj,
nepíšeš v jaké poloze to máš v modelu připevněné, tj. součástkami na tišťáku nahoru a nebo dolů?
Zkusil bych zkusmo tu opačnou polohu, třeba to pomůže.
nepíšeš v jaké poloze to máš v modelu připevněné, tj. součástkami na tišťáku nahoru a nebo dolů?
Zkusil bych zkusmo tu opačnou polohu, třeba to pomůže.
Já mám RX součástkama nahoře.Ve svislé poloze se RX ani nespáruje.Součástkama dolu to zkusim na stejném RX co mám na stole.Když jsem zalitaval SARO CLOUD byli výchylky SOP kontra asi 1/4 oproti výchylkám SOP při pohybu kniplem SOP.
32dusan píše:Já mám RX součástkama nahoře.Ve svislé poloze se RX ani nespáruje.Součástkama dolu to zkusim na stejném RX co mám na stole.Když jsem zalitaval SARO CLOUD byli výchylky SOP kontra asi 1/4 oproti výchylkám SOP při pohybu kniplem SOP.
Ahoj, ještě se to dá otočit ve směru letu, předek za zadek, pak to servo začne tu směrovku tahat obráceně, ale vlastně i výškovku, tak asi nic .