IR TV ovladač SAMSUNG BN59-01315B životnost vodivý gumy FÓLIE. Po koupi nového Po cca 3 letech Opět blbne Nutné opakované mačkání A pokusy o „lepší“ zamíření
Sada Kolečka + Lepilo ovladac.tv https://www.ovladac.tv/p/vodive-gumicky ... h-ovladacu Po nalepení kolečka se chovala jako před opravou. Blbnou nejvíc užívané Chanel + Volume = Posun o kanál + Změna hlasitosti
Náhradní NOVÉ https://www.sunnysoft.cz/z/508PCI-3266/ ... msung.html /-/ https://www.tv-ovladace.cz/121620-nahra ... ng-tv.html Pokud to budou mít v kamenným shopu, kde chodím okolo, asi opět koupím nový
IR TV ovladač životnost
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: IR TV ovladač životnost
Moc čučíš na kisňu a ešče víc přepínáš
. No když chceš furt vědět co JEŠTĚ je v televizi, tak se potom nediv
. Dost záleží na výrobci, jakou udělá konstrukci a jaké použije materiály, osobní zkušenost s jiným výrobkem.
Hitec Aurora 9X
@#2 Nový příspěvek od DAF » sob 15.11.2025 20:24 Máš recht. TV používám jako analgetikum když jsou stařecké bolesti příliš otravné. Jaký konkrétní je ten JINÝ výrobce? Někdy je lacinější: Jednou za čas víc levných, jak jeden drahý. Má alternativa k TV je kompl. Čímž onu virtualitu moc nevylepším. Na druhou stranu i mizerné udržování duševní „čipernosti“ je lepší než NIC.
Tak to zcela určitě. Jde o to, zda právě televize ten stav spíš nezhorší. Ten duševní. Mám na mysli konkrétní kanály které nechci jmenovat. Ale abych nebyl jen pesimista, po určitou doby jsem používal HDMI vstup TV, pro připojení NB. Pouštěl jsem si tam ,,rozcvičku,,. Že s hlavou toho člověk moc neudělá, tak aspoň to tělo vylepšit.
S úsměvem jde všechno líp.. :D
Také se jednalo o nějaké dálkové ovládání, protože to je řadu let, přesně si už nepamatuju. V poslední to byl kávovar, nebudu značku Philips jmenovat, kde z počátku šlo vše perfektně, ale po několika měsících provozu jsem mohl ovládací tlačítka tisknout jak chtěl, kávu to vařit nechtělo. Částečně pomohl tzv. normalizovaný úder - poklep na přístroj. Po nějaké době se ze mě stal docela slušný bubeník, kdejaká rocková kapela by mě brala, jen té kávy jsem se nedočkal. Reklamace, opakovaná reklamace, nakonec vrácení zboží a odstoupení od smlouvy.
Hitec Aurora 9X
@#5 Nový příspěvek od DAF » pon 17.11.2025 16:55 Bušení ovladačem — Jestli tam byly alkalické válcové baterky, tak to bych tipoval na nevodivé úsady na kontaktech „molekulární netěsnost“ V tom pádě stačí baterkami pootočit / Vyndat a Zandat.
Přečti si to pořádně. Ano, zlobil mě dálkový ovladač k čemusi, asi k TV. Protože to je dávno, podrobnosti si nepamatuju. S baterkami jsem také laboroval, ale jimi to opravdu nebylo. Částečně pomohl Kontaktol (nebo jak se to jmenovalo), ale krátkodobě. Podobná tlačítka měl i ten kávovar na ovládacím panelu. Tam žádné baterky nebyly, napájení bylo že sítě, 230 V, 50 Hz. Ale že tam byly špatné kontakty, to je více než zjevné.
Hitec Aurora 9X