Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 778 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 48, 49, 50, 51, 52  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 28.01.2019 8:06 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 175
Poslední příspěvek před více než třemi lety,jak je to možné :roll:
Hledám v tomto vláknu základní nastavení modelu a buď hledám blbě nebo to tady není.Na stránkách výrobce také nic nevidím.
Je možné ho sem dát
Díky


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 28.01.2019 13:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 12.1.2013
Příspěvky: 56
http://www.f3x.cz/viking2_settings.html


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 28.01.2019 15:47 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 175
Ježiš já jsem slepec
Děkuji ti


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 02.02.2019 20:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6963
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Ptal jsi se jak se na Frsky použije S-Bus.
Je to jednoduché..na jeden výstup z přijímače je připojené paralelně de fakto nekonečné množství serv.
Každé má svoji adresu (naprogramované číslo kanálu). Servo pak ze seriového síťového signálu dekoduje svůj kanál.
Ve Vikingu je to pak provedené takto.


Přílohy:
WP_20190106_10_52_19_Pro.jpg
WP_20190106_10_52_19_Pro.jpg
[ 106.06 KiB | Zobrazeno 1882 krát ]

WP_20190106_10_55_00_Pro.jpg
WP_20190106_10_55_00_Pro.jpg
[ 98.56 KiB | Zobrazeno 1882 krát ]

WP_20190106_13_05_39_Pro.jpg
WP_20190106_13_05_39_Pro.jpg
[ 92.51 KiB | Zobrazeno 1882 krát ]

WP_20190106_13_10_42_Pro.jpg
WP_20190106_13_10_42_Pro.jpg
[ 53.83 KiB | Zobrazeno 1882 krát ]

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 08.02.2019 10:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 175
Tak mám zřejmě nejvíc obézní model,v konfiguraci phasor 2035/2700,mezon 165,8s lipol 2300Ah a nutné dovážení cca 90g je váha šílených 3400g :roll:
Tak přemýšlím že bych to rád odlehčil tím že ten motor prodám a použiji phasor 2026/5500 na 4s nebo tu megu taky hodně zminovanou ta je ještě o 100g lehčí s vrtulí 16x......počítám min 200g dolů
Ten stávající phasor 2035/2700 je na 4s pro tento model nepoužitelný pokud se nemýlím


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.02.2019 18:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 175
shumi píše:
Tak mám zřejmě nejvíc obézní model,v konfiguraci phasor 2035/2700,mezon 165,8s lipol 2300Ah a nutné dovážení cca 90g je váha šílených 3400g :roll:
Tak přemýšlím že bych to rád odlehčil tím že ten motor prodám a použiji phasor 2026/5500 na 4s nebo tu megu taky hodně zminovanou ta je ještě o 100g lehčí s vrtulí 16x......počítám min 200g dolů
Ten stávající phasor 2035/2700 je na 4s pro tento model nepoužitelný pokud se nemýlím

Tak jsem to byl dnes hodit a nechám to jak to je,čert vem nějaký gram navíc,kolem půl plynu to jde kolmo nahoru do nevidim,plný plyn není potřeba,ale je to dobrá rezerva.
Jediné dvě věci co mě trošku nahlodávají je jištění čumáku jen pomocí těch čepů křídel,ale počítám že když to nikdo jiný neřeší tak je to spolehlivé a tudíš jde vlastně jen o jednu věc,že všechny své modely řídím rádiem za 3tis :roll: X7S né že bych si nemohl koupit jiné ale,hrozně mi vyhovuje velikost tady malost a váha 750g,byl jsem na DS14 kde těch 1300g je znát,na to držení bych si asi zvykl ale když jsem zjistil že musím do rádia za 20tis přikoupit hlas.výstup,vário nebo křivky tak mi to pokazilo chuť,počkám na tu DS12 jak bude vypadat a kde dalších cca 60 euro za nutné dovybavení nebude tak bolestivé


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 10.02.2019 18:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.11.2014
Příspěvky: 192
Bydliště: S.M.
shumi píše:
Tak jsem to byl dnes hodit a nechám to jak to je,čert vem nějaký gram navíc,kolem půl plynu to jde kolmo nahoru do nevidim,plný plyn není potřeba,ale je to dobrá rezerva.
Jediné dvě věci co mě trošku nahlodávají je jištění čumáku jen pomocí těch čepů křídel,ale počítám že když to nikdo jiný neřeší tak je to spolehlivé a tudíš jde vlastně jen o jednu věc,že všechny své modely řídím rádiem za 3tis :roll: X7S né že bych si nemohl koupit jiné ale,hrozně mi vyhovuje velikost tady malost a váha 750g,byl jsem na DS14 kde těch 1300g je znát,na to držení bych si asi zvykl ale když jsem zjistil že musím do rádia za 20tis přikoupit hlas.výstup,vário nebo křivky tak mi to pokazilo chuť,počkám na tu DS12 jak bude vypadat a kde dalších cca 60 euro za nutné dovybavení nebude tak bolestivé

A musíš mít určitě JETInu ???

_________________
Avalon57


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14.02.2019 12:43 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 175
AVALON57 píše:

A musíš mít určitě JETInu ???[/quote
Ahoj no určitě nemusím ale jde mi hlavně o dobré držení a váhu což ta Q7 má,na druhou stranu jsem sní neměl nikdy žádné trable při mém poletování za lesem.Myslim i na horuse x10s měl jsem ho i v ruce a není to úplně ono,ta jetina bude dost podobná a navíc bych mohl tahat s mezouna údaje bez čidla navíc.Škoda že není v nabídce od jeti přijímač který má v sobě vário


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14.02.2019 13:56 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 5.11.2014
Příspěvky: 192
Bydliště: S.M.
shumi píše:
A musíš mít určitě JETInu ???[/quote
Ahoj no určitě nemusím ale jde mi hlavně o dobré držení a váhu což ta Q7 má,na druhou stranu jsem sní neměl nikdy žádné trable při mém poletování za lesem.Myslim i na horuse x10s měl jsem ho i v ruce a není to úplně ono,ta jetina bude dost podobná a navíc bych mohl tahat s mezouna údaje bez čidla navíc.Škoda že není v nabídce od jeti přijímač který má v sobě vário

Něco jsem zaslechl o novém regulátoru Mezon, který má telemetrii vč varia :-) tak alespoň v elektře to ušetří 1 čidlo.

_________________
Avalon57


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 14.02.2019 18:16 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 175
Taky řešení,uvidíme jak v reálu bude ta ds12 nicméně s tím nutným přikoupení sw bude člověk na 15-16 min a kde jsou přijímače
Dnes jsme byli létat a ten viking chodí fakt hezky troufnu si říci že lépe než ten arzen a když jsem pak odhodil bez zaplého motoru f5j 1280kg tak se mi zdálo že koukám na spomalený film


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2019 11:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 4.1.2017
Příspěvky: 290
Bydliště: Březnice (ZL)
To musíš mít řádně zbytnělou paži hodit tohle :D

_________________
Taranis+ T2-2008, E-REVO, Diablotin,Ariane V6 slow flyer ve výstavbě.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2019 12:49 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 6963
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Ono to klame.
Hodit 3kg těžkou 1.5 metrovku ...rána.
Hodit 3kg těžkou 3 metrovku..v pohodě. Ono se to nezdá,ale F3B -E dokáže letět hodně pomalu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2019 16:48 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 4.1.2017
Příspěvky: 290
Bydliště: Březnice (ZL)
Bylo to myšleno ve srandě na to uklepnuti v označení váhy.

_________________
Taranis+ T2-2008, E-REVO, Diablotin,Ariane V6 slow flyer ve výstavbě.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2019 21:05 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 27.5.2008
Příspěvky: 175
S tou váhou jsem se neuklep,ten eos váží pod 1300g a když jsem ho vzal do ruky po tom F3B tak to bylo úsměvný prostě ho hodím jak házedlo
Jinak jak říká Dalibor nechá se to Fko šíleně dojit a létat opravdu pomalu až si říkám k čemu že toho eose vlastně mám :D
Jediné co je pro mě trošku nestandartní je držení toho vikinga při startu za křídlem,rukou přes celý trup(prostě jako oštěp)ale asi je to k něčemu,nebo alspon tak jsem to okoukal na videu


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2019 21:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 8768
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
shumi píše:
Jinak jak říká Dalibor nechá se to Fko šíleně dojit ...

Každé eFko nie. Wiking je "plošník".

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 778 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 48, 49, 50, 51, 52  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: kope, shumi, ZS-Man a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz