Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 298 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: sob 20.06.2020 16:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 9244
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
graup15 píše:
Trošku barevné chemie a už to vypadá líp :-)
To vše na obrázku je potřeba aby kužel a krytka měla stejnou reflexní fialovou barvu :-)

Ta biela je pdklad aby sa zvyraznila praskova fialova?

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: sob 20.06.2020 17:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7385
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Jo , ale spíš pro to aby to vůbec reflexní bylo.
Zkoušel jsem to stříknout přímo...a kurňa rychle jsem to sundaval ředidlem,než to ztvrdne.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: sob 20.06.2020 22:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2017
Příspěvky: 139
No..na to, že nejseš lakýrník...teda si myslím, jsi to trefil minimálně opticky tutově :wink:
Příloha:
IMG_20200620_092615.jpg
IMG_20200620_092615.jpg
[ 33.04 KiB | Zobrazeno 1392 krát ]


Hele, je něco, co z technicko-manuálních oborů neovládáš? 8)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2020 7:59 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2007
Příspěvky: 9244
Bydliště: Trenčianska Turná
Obrázky: 0
soarman píše:
Hele, je něco, co z technicko-manuálních oborů neovládáš? 8)

Hafo. Ale vie kde sa spytat.

_________________
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: ned 21.06.2020 14:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7385
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Jo, je to přesně tak.
Tohle vzniklo tak,že mi psal Bohouš,že mi pošle pigment ať je to stejně barevné, tak jsem se poptal jak se s tím pracuje.
Pak zavolal do firmy co míchá barvy a nechal si je poslat.
Žádná věda...stačí se správně ptát. :-) :-)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: pon 22.06.2020 18:38 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2009
Příspěvky: 92
Bydliště: Čtyřkoly
To žádná velká věda není, buď výrobce řekne číslo odstínu, nebo odleje do skleničky, ředidlo i tužidlo funguje stejně a u signálky každopádně podbílit:


Přílohy:
IMG_20200622_173130384_HDR.jpg
IMG_20200622_173130384_HDR.jpg
[ 161.98 KiB | Zobrazeno 1179 krát ]


_________________
T12FG+Telemetry Box, Prestige 2PK Light, Prestige 2PK Windy, Daidalos 100", Demon F3F
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: pát 26.06.2020 21:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7385
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Dnešní nádherné počasí , nešlo odolat. Ale než jsem se dostal z práce , sbalil Infinity tak již termický interval na vytoužený 3h let na jedno kratoučké stoupání už nebyl.. Chtělo to vyrazit o hodinu dřív.
Ale i tak to dalo aspoň 2h v kuse a test jak je vidět Infinity v 844m výšky :-) :-)


Přílohy:
ScreenHunter_3.jpg
ScreenHunter_3.jpg
[ 46.21 KiB | Zobrazeno 961 krát ]

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: sob 27.06.2020 8:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 18.8.2011
Příspěvky: 132
Bydliště: Prievidza, SK
graup15 píše:
Dnešní nádherné počasí , nešlo odolat. Ale než jsem se dostal z práce , sbalil Infinity tak již termický interval na vytoužený 3h let na jedno kratoučké stoupání už nebyl.. Chtělo to vyrazit o hodinu dřív.
Ale i tak to dalo aspoň 2h v kuse a test jak je vidět Infinity v 844m výšky :-) :-)



Ahoj Dalibor.
Z akého senzora a v akom programe zobrazuješ údaje?

Milan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: sob 27.06.2020 19:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7385
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Z tohoto.
Je to ultra malinké :-)
https://www.rc-electronics.eu/multi3/


Přílohy:
IMG_20200627_110604.jpg
IMG_20200627_110604.jpg
[ 52.89 KiB | Zobrazeno 810 krát ]

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: ned 28.06.2020 11:34 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7385
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Toto potěší.


Přílohy:
IMG-20200628-WA0000.jpg
IMG-20200628-WA0000.jpg
[ 58.58 KiB | Zobrazeno 715 krát ]

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: úte 30.06.2020 8:27 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 3.5.2009
Příspěvky: 1109
Bydliště: Sedlcany
Protoze testovany novy Tenshock 3550KV s GM 14x10 na 3S nic moc a vhodnych 4S pro muj setup moc neni (velikost vs dovazeni), koupil jsem GENS 2S 40C a spojim je do serie jako 4S. Vaha super, teziste super ale ty vodice co na tom jsou se mi teda nezdaji :)
Na to, ze uvadeji max. vybijeci proud 80C (64A), tak by me zajimalo, jak to ty slaby vodice daji :/

Kdyz to srovnam napr. s 3S Turnigy 850mAh, ktera ma vodice jeste o 1mm tlustsi, tak nevim nevim. Rozebrat baterku a pripajet na pacicky nejake silnejsi vodice? Nebo na to kaslat a tyto budou pro pouziti v rezimu F5J ok?

Jinak ten pack asi nema chybu.


Přílohy:
gens_2s_vodice.JPG
gens_2s_vodice.JPG
[ 52.75 KiB | Zobrazeno 544 krát ]

gens_2s_to_4s_pack.JPG
gens_2s_to_4s_pack.JPG
[ 181.53 KiB | Zobrazeno 544 krát ]

gens_2s_sirka.JPG
gens_2s_sirka.JPG
[ 41.99 KiB | Zobrazeno 544 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: úte 30.06.2020 10:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2009
Příspěvky: 92
Bydliště: Čtyřkoly
Ta baterka je docela měkká jestliže má na sobě napsáno 40C, ten druhý údaj 80C max bych bral jen jako obchodní zlepšovátko, ne údaj pro praxi, proto nemá smysl řešit větší průřez vodičů. Volil bych baterky, aby ten menší údaj začínal aspoň na 75C, 80C a víc. Pro variantu 2S//2S za sebou se osvědčuje koupit si baterku 4S a tu mechanicky rozevřít, jde to docela jednoduše, výhoda je, že jsou všechny články od výrobce stejné. Ale jak píšeš, asi budeš v kolizi s váhou, větší Céčka = větší váha.

_________________
T12FG+Telemetry Box, Prestige 2PK Light, Prestige 2PK Windy, Daidalos 100", Demon F3F


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Infinity Evo F5J
PříspěvekNapsal: pon 06.07.2020 9:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2003
Příspěvky: 7385
Obrázky: 1
Blog: Zobrazit blog (25)
Tak nad zlobícím GPS loggerem 3 jsem vyhrál.
To prostě nevymyslíš. A nevím komu to vyčítat..výrobci Loggeru rozhodně ne ( i když..proč kurňa nejde povypínat hromady nesmyslných udajů které nepotřebuji sledovat. Tzn mít možnost vypnout libovolnou funkci vysílanou na S-Bus2).
Problem byl v tom,že čidla druhovýrobců (Sm modelbau+YGE +Rcsense) spolu na jedné S-Bus 2 lajně fungují, ale v mém případě se trošku vzájemně rušili.
Problem je i ten,že např čidla od RcSense vysílají na S-Bus2 fixní adresu slotů (tzn adresa se určuje tlačítkem na čidlu)
Přitom YGE a Unisens čidla si adresy slotů volí (bůhví jak, podle volného slotu při zápisu přez I/F port vysílače). Což je dost na hovno, neb když si smažete program, tak v případě fixních adres slotů (RcSense čidla) stačí mít někde napsané číslo slotu které čidlo vysílá a to prostě zapsat v menu rádia .
Ale automaticky přiřazované čísla slotů v případě YGE a Unisens čidel , se tato musí připojit na I/F port a znova registrovat. A při množství udajů co čidla mají a nemožnosti na 18SZ přepsat název čidla je to šílené. (Dodnes ty hovada z Futaby nebyli schopni udělat FW kde si můžu přepsat název senzoru a jméno zobrazované veličiny)

To je první věc na prd.
Druhá věc je ta,že nejde naprosto zjistit , žádnou!!! diagnostikou, že fixně vysílaná adresa RcSense čidla (Vario) na slotu číslo 10 a 11, ruší data přicházející z GPS-Loggeru3
Takže jsem musel vše rozebrat trup. Puvodně naadresované čidlo (Vario) na 10/11 , předělat na slot 1/2 .
Další fixní čidlo 10A proudové čidlo od RcSense naadresovat na slot 27/28/29.
A doufat,že automaticky přidělované adresy se mezi tento rozsah vejde a nebude se nic rušit.
Vyšlo to.

Pro info v příloze je dokument, kde je přiřazení všech senzorů.
Zaregistrovaná musí být naprosto všechna , i když mi zajímají udaje jen ze 7mi senzorů.


Přílohy:
Čidla Sbus.docx [507.56 KiB]
25 krát
Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 298 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: michalv a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz