px




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 10:49 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Ok, díky za pomoc, půjdu do toho kitu a koupím k tomu tu origo sklopku

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 15:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Pokud budu rovnou osazovat klapky zvládne to tento regl? https://www.rc-levneji.cz/hobbyking-2/s ... 0a-bec-3a/
Nebo raději něco takového http://www.aukro.cz/ShowItem2.php?item=6667830671

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 17:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1539
Bydliště: Nitra Slovensko
Tlapa píše:
Pokud budu rovnou osazovat klapky zvládne to tento regl? https://www.rc-levneji.cz/hobbyking-2/s ... 0a-bec-3a/
Nebo raději něco takového http://www.aukro.cz/ShowItem2.php?item=6667830671


Zvládnuť by to mal, ale doporučujem:
https://www.rc-levneji.cz/regulatory--e ... c-5-5v-4a/
Má spínaný BEC 4A. (SBEC) Je ľahší, menší a veľa funkcii. Doporučujem kúpiť prog. kartu.

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 18:16 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 375
Bydliště: Žďár n. S.
juraj.jurej: Naprostý souhlas, taky bych ho viděl jako vhodný. Ovšem bez karty je nastavování malé peklo - zkusil jsem to :)

To Tlapa:
Podařilo se ti rozbalit fotky, které jsem ti poslal včera mailem? Nemáš zač... :?

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Naposledy upravil zelkar dne čtv 12.01.2017 18:35, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 18:32 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Zelkar: Prosím tě promiň, já jsem na to kouknul večer že něco přišlo, ale všiml jsem si jen mailu že to pošleš. že už to mám v mailu jsem si nevšiml... Tos to ještě o půlnoci fotil!? Díky moc za postřehy a fotky! Moc jsi mi pomohl :-) Pořádně to zkouknu, kdyžtak bych se ještě ozval. Vlákno o Funticu jsem pročítal, díky. Jdu se tím prokousat :-)

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 18:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 375
Bydliště: Žďár n. S.
Ok, v pohodě. Nebyl jsem si jistý, jestli ti to vůbec přišlo a šlo rozbalit :wink:

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 21:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Píšeš, že Funtic je klon funtasticu od Hype/Robbe. Je to opravdu čistá kopie? Ptám se, protože se mi prostě víc líbí ten Funtastic a nejsem si jistý, že jestli když si ho koupím tak jestli bude možné i třeba za rok sehnat náhradní díly a popřípadě je nahradit Funticem...

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 22:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 375
Bydliště: Žďár n. S.
Není to "klon". Funtastic od Robbe je identický jako Funtic II Pelikán. Má to jen jiné firemní polepy. Je za tím nějaká obchodní politika, ale to nám může být jedno (kromě ceny).
Je zcela běžné, že se jedno a totéž letadlo prodává u různých firem pod různými obchodními názvy. Samozřejmě i náhradní díly jsou identické.

Možná Robbe někdo pohltil... Neví to tady někdo?

Srovnej na webech
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-modely-a-prislusenstvi/rc-letadla/rc-letadla-pro-zacatecniky/029-1102-funtastic-ep-arf-green-motor-serva-reg
Rozpětí [mm] 1630
Délka [mm] 1185
Hmotnost [g] 930 - 970
Plocha křídla [dm2] 31.9

http://www.jino.cz/funtic-ii-1600mm-arf-1617.html
Rozpětí [mm] 1630
Délka [mm] 1185
Hmotnost [g] 930 - 970
Plocha křídla [dm2] 31.9

Tvrdí to i Rimr, tomu můžeš věřit :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=BsR7ajlEbGc

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: čtv 12.01.2017 22:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Jo, ty parametry jsem si taky porovnával, ale člověk se radši ještě zeptá, že jo :-)
Díky.

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: ned 15.01.2017 15:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2304
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
zelkar píše:
Není to "klon". Funtastic od Robbe je identický jako Funtic II Pelikán. Má to jen jiné firemní polepy. Je za tím nějaká obchodní politika, ale to nám může být jedno (kromě ceny).
Je zcela běžné, že se jedno a totéž letadlo prodává u různých firem pod různými obchodními názvy. Samozřejmě i [b]náhradní díly jsou identické.

Robbe má hezčí polepy, ale to nelétá. Ovšem je otázkou jaké osazení tam dává Robbe oproti Pelikánu. Nebo je to stejné? Má-li Robbe lepší (kvalitnější) osazení, nevyplatilo by se tu tisícovku přidat? Podle videí mi připadá, že Robbe létá svižněji. Nebo je to jen pilotem?

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: ned 15.01.2017 17:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 28.12.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Liberec
Co jsem všude možně pročítal tak by to osazení mělo být stejné. Někde u Robbe píšou 25A regl a motor 28 kratší. Ale jinde zase čtu specifikace stejné jako u Pelikána

_________________
Hype Funtastic
Alpha 1500 RTF, synkova
Taranis Q X7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: ned 15.01.2017 18:21 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 23.6.2014
Příspěvky: 375
Bydliště: Žďár n. S.
Pokud budeš kupovat kit, asi všude za cca 1 800 - to je dobrá cena. Osadíš si to stejně podle sebe, ne?

_________________
Laguna, Daidalos, MiniCorado, F3K Edge, Fox 2300, Funtastic=Funtic II a další, Taranis X9D+


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: ned 15.01.2017 19:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2304
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Pochopitelně, v případě, že bych kupoval kit, jinak bych se neptal.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: pon 16.01.2017 2:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2012
Příspěvky: 1539
Bydliště: Nitra Slovensko
S tým motorom sú to trable, teraz to riešim. (Já rozmýšlam nad pohonom 4S) Ten vrtuľový set (originál s 8x6") neobsahuje klieštinu.
Chcelo by to motor 2830 na zadnú montáž (dlhší vyčnieva) s cca. 1500 kV. Váha modelu je cca 1050g s 3S 2200 mAh.
Napr.:
RCTimer HP2212-1450KV (3S 8x6")
http://www.rctimerusa.com/_p/prd1/35059 ... less-motor

SUNNYSKY X2212-1400KV (3S 8x6")
http://www.goodluckbuy.com/sunnysky-x22 ... motor.html


Přílohy:
Funntic II.jpg
Funntic II.jpg [ 6.93 KiB | Zobrazeno 148 krát ]

_________________
(TARANIS X9D+) - Funtic II, Vitesse V2, Element 2,5m, Siesta (Topmodel), Edge 540 (RC Factory)
Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: FUNTIC II 1600MM
PříspěvekNapsal: pon 16.01.2017 7:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.11.2008
Příspěvky: 2304
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
A to je přesně důvod proč chci pořídit už origo osazený. Nějaké laborování....
Časem se ukáže, zda-li mi ten motor bude stačit, nebo se pak přehodí za jiný "lepší". A serva, když se vylamují zoubky? Tak se, také časem přehodí za jiná.

_________________
Co neubrzdíš neukecáš.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz