Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 958 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 24.05.2019 13:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 12.2.2016
Příspěvky: 1181
Bydliště: Vysočina
....zase jinam...


Naposledy upravil ellet dne pát 24.05.2019 13:06, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pát 24.05.2019 13:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 13.5.2016
Příspěvky: 340
Bydliště: Opava
prikrylm píše:
A to antigravity je co? Plyn určuje vertikální rychlost a ne výkon?


Tak to presne nevim abych se priznal. Pry to nejak pomaha v nekterych situacich u dobrzdovani z padu od takove te rurbolence. Jak se koptera rozvibruje u prudkeho brzdeni z padu.

_________________
RC: FrSky Taranis Q X7
Let.: Master Stick
Cop.: Lizard 95, Puda X220, UR65


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 27.05.2019 11:28 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 101
Doporučte něco z ali na letošní prazdniny.
Syma x5c-1 je moc velka a Eachine H8 Mini Headless RC moc mala.

Nějaký zlatý střed jen na hraní.
Hlavně aby litala tak bombovně jako ta H8 Mini :D
Dik.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Dron z ali
PříspěvekNapsal: pon 27.05.2019 12:22 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 101
Doporučte něco z ali na letošní prazdniny.
Syma x5c-1 je moc velka a pokazila se a Eachine H8 Mini Headless RC moc mala.

Nějaký zlatý střed jen na hraní.
Hlavně aby litala tak bombovně jako ta H8 Mini :D
Dik.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 27.05.2019 13:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 730
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
http://www.mjxrc.net
Tady v ČR toho moc není ale venku je to vcelku oblíbené.Třeba Bugs3Mini?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 27.05.2019 17:26 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 437
Bydliště: Blansko
jo presne...to same je Eachine EX2mini a zrovna ju mam na prodej kdyby mel nekdo zajem


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: stř 29.05.2019 9:09 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 730
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
Kdyby ještě někdo potřeboval inspiraci s výběrem tak doporučuji Jay Drone na Youtube.Ten chlap je fakt blázen.Doporučuji počkat ve videu až na záběr celé místnosti. :mrgreen:


Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: stř 29.05.2019 10:08 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 23.1.2016
Příspěvky: 101
milagros píše:
jo presne...to same je Eachine EX2mini a zrovna ju mam na prodej kdyby mel nekdo zajem


Bych řek že spousta jích je hodně podobna.
Tato se mi ale libi vic :D

https://www.youtube.com/watch?v=MTF0RPG6ioc
https://www.aliexpress.com/item/3283724 ... fed4e3cf74


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 02.07.2019 11:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 26.11.2006
Příspěvky: 558
Bydliště: Praha Vinohrady
Potřeboval bych prosím poradit. Nevím jestli je něco rozbité nebo jen špatně nastavené.
Na létání v pokoji a na zahradě používám https://emax-usa.com/tinyhawk2.html
U nás prodává pan Hořejší.
Jako vysílač k tomu nyní mám Jumper T12.

Mám s tím nalétáno stovky letů.

Jen se mi od začátku děje, že po zapnutí vysílače a následném připojení aku k modelů trvá delší než krátkou dobu, než je možné roztočit vrtule. Ono si to spolu asi nějak povídá, protože mám na přepínači pípání, což dělají ty střídavé motory a to funguje vždy hned. Ale vrtule ne.

Vždy zkusím zakvrdlat s plynovou pákou. Někdy se to chytne dříve, jindy později a někdy vůbec.

Je to dost otravné a zatím se mi nepodařilo nic vyčíst. Model jsem nikdy neměl připojený k PC a zatím v něm žádné parametry neměnil.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 02.07.2019 12:16 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1035
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Nezměnil se způsob "odemykání" motorů?
Quadcoptery mají typicky odemykání motorů tak, že při minimálním plynu nastavím "kormidlo" na max pravou výchylku (v MODE 2 levou pákou doprava dolů).
V Betaflight se dá odemykání přehodit i na extra kanál (přepínač).
Nemohlo by týt nelítání jen zamknutými motory?

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik vrtulemi poháněných létajících strojů)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 02.07.2019 13:36 
Mazák
Mazák

Registrován: 26.11.2006
Příspěvky: 558
Bydliště: Praha Vinohrady
Aby model fungoval, musel jsem do vysílače napípat 3 přepínače. Zamykání motorů, pípání a 3 letové režimy. Bez tohoto se mi model ani nehnul a myslel jsem, že je něco nefunkční.

Přepínač pro zamčení motorů mám trvale zamknutý pokud neletím. Zapnu vysílač, odklikám hlášky o přepínačích v nevýchozích polohách a dám plyn do minima a chvilku počkám. Odemknu motory a zpravidla se nic neděje. Motory se neroztočí ani po přidání plynovou pákou. Ale motory pípají, pokud se aktivuje ten pípací přepínač. Takže si vysílač a přijímač spolu nějak povídá.

Většinou pomůže buď počkat, nebo zamknout a odemknout motory, mezitím pohnout plynovou pákou. Prostě se to po čase dříve či později nějak rozjede a já nevím čím to je. Jestli stačí delší dobu čekat nebo se tomu něčím dá pomoci.

Závodit by s tím nešlo. Když doba letu je 3 min. A kolikrát mi trvá minutu než donutím aby se vrtule roztočily...


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 04.07.2019 9:00 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2012
Příspěvky: 1035
Bydliště: Brno
Obrázky: 0
Ještě mě napadá, že odemykání (tím vypínačem) nefunguje, pokud není plyn na nule, není v betaflight vidět, že by plyn nebyl na úrovni, kdy se motory neodemykají? Nastavit menší hodnotu buď ve vysílačce nebo v betaflight jinou hranici "nuly"?
Přímo v betaflight by mělo být vidět, jestli se model odemyká nebo ne, zkusil bych "simulaci" tam.

_________________
(šroubovák | kleště | měřák | pájka | drátky | několik vrtulemi poháněných létajících strojů)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: čtv 04.07.2019 10:48 
Mazák
Mazák

Registrován: 26.11.2006
Příspěvky: 558
Bydliště: Praha Vinohrady
Ano, to samé mě napadlo taky už dříve. Ale netušil jsme jak to ověřit. Mám na plynové páce pověšené stopky a běží jen když není plynová páka v minimu. Z počátku mi ale běžely pořád - páka sama nedržela zcela ve spodní části. Vyřešil jsem to větším přítlakem pružinky uvnitř vysílače na knipl a pevně už drží ve "spodní" poloze a stopky se zastavují.

Nikdy jsem to neměl připojené k pc, takže moc nevím jak na to a jak a betaflight ještě neznám. Doufám, že běží pod Linuxem. S Windows se moc nekamarádím.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 958 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 60, 61, 62, 63, 64

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz