Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob 12.08.2017 15:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 265
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Už jsem se dostal k tomu DJI virtual ovladači, nejde nainstalovat protože nemá digitální podpis. Dá se nějak zrušit ta podmínka dig. podpisu ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
PříspěvekNapsal: sob 12.08.2017 21:39 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru

Registrován: 19.8.2005
Příspěvky: 3764
Bydliště: Šternberk, ČR
Obrázky: 0
Mi postup podle Rc Groups fungoval viz viewtopic.php?p=1345314#p1345314


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: sob 12.08.2017 22:50 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 265
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Díky, už to mám, asistent je rozchoděný. Tedˇ ještě to zbývající do záletu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.08.2017 14:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 265
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Kolik chtějí Rusové za upgrade na V2 ? Má význam se do toho pouštět ?


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: ned 13.08.2017 17:33 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2008
Příspěvky: 1160
Bydliště: Pelhřimov
Obrázky: 1
Je to dobrovolný. Já svojí nazu lite takhle upgradoval na v2 ještě před prvním vzletem, takže letový rozdíly znám jen z popisu jiných. Trochu jsem se natrápil, než jsem v domácnosti objevil takový pc na kterým uprade fungoval (musel jsem to provést na bratrově počítači), třeba je to po těch několika rocích už lepší. Dodatečně jsem jim tam pak poslal symbolických 20 doláčů.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.08.2017 16:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 265
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Teď už chtějí asi platit předem, bylo tam : Nět děngi na akontě. Ten pán od tech. support mi doporučil W7 nebo tuto stránku, kterou jsem si už prošel předem : https://www.flitetest.com/articles/dji- ... windows-10
V tom Asistentu se nezabývaly kalibrací ESC´s. Zkusil jsem to klasicky ale regulátory nezaspívaly, zatím jsem nevzlétnul.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Naza vs Horus - odarmování motorů
PříspěvekNapsal: pát 06.10.2017 12:38 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2009
Příspěvky: 986
Bydliště: Praha 9 Kyje
Obrázky: 0
Ahoj, vím, že je tady o Naze napsáno asi čtyřista stránek, ale vzhledem k obsáhlosti, se to všechno číst opravdu nedá, omlouvám se tedy předem.

Potřebuji poradit, koupil jsem F450 s jednotkou NAZA M-Lite, která je přeflashovaná na V2. Stroj jsem viděl v letu, funkční, byl na přijímači Jeti. Po předváděcím letu jsme vyndali pouze přijímač - nechtěl jsem ho.
Osadil jsem ho svým přijímačem FrSky S8R, rádio mám Horuse, a přes software Naza-M V2 assistant provádím nastavení, připojený ho mám přes S-Bus, vše softwarově chodí jak má, žádnou chybu to nehlásí. Kalibrace všech pák a kanálů provedena, nastavení by tedy mělo být OK.
Nedaří se mi ale odarmovat motory! Již se v tom asi týden hrabu, vyzkoušel jsem všechny možnosti, kalibraci ESC, zkontroloval spoje atd, stále nic. Jednotka normálně svítí, letové režimy se přepínají, signalizace Ok. Pokud chci odarmovat, oba kniply dávám dolů a doprava, atd dle návodu všechny varianty, v poloze odarmování na mě ledka zeleně zamrká ale motory netočí. Nepadá vás, co by to mohlo ještě být?

_________________
Moje stroje http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=341
www.rctomas.webnode.cz


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pát 06.10.2017 13:37 
Mazák
Mazák

Registrován: 30.8.2011
Příspěvky: 5241
Bydliště: Plzeň, CZ
Obrázky: 0
zkousel jsi roztahnout rozsahy RC ?

_________________
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pát 06.10.2017 17:05 
Mecenáš serveru
Mecenáš serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 3.8.2008
Příspěvky: 1160
Bydliště: Pelhřimov
Obrázky: 1
Vyzkoušet jednotlivé motory v chodu (sundat předtím vrtule!) se dá i v asistentovi. Jinak motory spuštím kniplama dolů a k sobě.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: CZ Manuál DJI Naza m lite GPS
PříspěvekNapsal: úte 05.12.2017 15:38 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.12.2017
Příspěvky: 3
Zdravím prosím vás nemá niekto tento manuál v cz jazyku mi poslať ? Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naza M Lite + GPS
PříspěvekNapsal: sob 23.12.2017 13:30 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 265
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Na : http://www.rc-auta.eu/index.php?option= ... Itemid=444
mají tuto Nazu V2 ještě pro Phantom 1. Bez GPS modulu za 199 Kč.
Je to plnohodnotná jednotka pro koptéru a fungoval by s ní GPS modul z lite (červený) a také červený LED modul ?


Naposledy upravil Plha dne sob 23.12.2017 15:01, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naza M Lite + GPS
PříspěvekNapsal: sob 23.12.2017 13:55 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.8.2011
Příspěvky: 504
Bydliště: Ružindol,SK
Obrázky: 9
sa to oplatí, ale myslím že tam chýba na konci nula :wink: v tej cene
doprava na slovensko je drahšia podla tej "ceny" :lol:

_________________
Futaba FC-16, Frsky Taranis +


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naza M Lite + GPS
PříspěvekNapsal: sob 23.12.2017 17:49 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.2.2016
Příspěvky: 38
Bydliště: Ostrava - Poruba
Nechybí nula, už sem na to kouka na víc webech ty nd na některé starší modely sou až podezřele levné, motory 99,- a esc e300 taky za 99,-. Je to vcelku lákavé


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naza M Lite + GPS
PříspěvekNapsal: ned 24.12.2017 14:06 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 4.12.2017
Příspěvky: 3
Zdravim mám problém s nazou m lite nechce sa mi pripojiť PC stiahol som sofrwer všetko tak ako bolo v návode pripojím nazu k PC a program nič . Vie niekto poradiť ? Ďakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Naza M Lite + GPS
PříspěvekNapsal: ned 24.12.2017 14:38 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.6.2013
Příspěvky: 265
Bydliště: Plzeň
Obrázky: 1
Kobzolobzo píše:
Zdravim mám problém s nazou m lite nechce sa mi pripojiť PC stiahol som sofrwer všetko tak ako bolo v návode pripojím nazu k PC a program nič . Vie niekto poradiť ? Ďakujem

---
Už to tady bylo popisované. DJI ovladač nemá dig. podpis od Microsoftu, proto je nutno podmínku dig. podpisu eliminovat ve windows. Vytvoří se tak virtuální ovladač a ten pak funguje.
Popis jak to udělat je v některém předchozím příspěvku v této sekci.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz