Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Je mozne spatne nacitat nasypany kod?
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2012 16:06 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 17.6.2010
Příspěvky: 79
Bydliště: Brussels, Woluwe Saint Lambert
Nedavno som na moj quadcopter kupil nakonfigurovanu dosku s DROTEK-u

http://www.drotek.fr/shop/en/45-multiwii-itg3200-gyro-bma180-accelerometer-sensor.html

Planujem ju prepojit s prijimacom FUTABA R6203SB a vyuzit trojdrotovy prepoj so SERIAL SUM PPM signalom.

Lenze neviem ako su nakonfigurovane zvysne casti nasypaneho kodu, a mam obavu, ze ked tam nahram kod upraveny podla mojich predstav tak to nemusi fungovat.
Preto by som si rad vytvoril "zalohu" tovarensky nasypaneho kodu a v pripade nejakych problemov ho jednoducho vratil spat.
Myslite ze je nejaka moznost ako to odzalohovat?

Dakujem za akekolvek info.
:)


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2012 17:02 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.4.2011
Příspěvky: 37
Bydliště: Slovakia - BB/BA
Skompilovany program uz nevies dekompilovat do povodneho stavu. Jedine cez nejaky spi programator si vies viahnut binarny kod, ktory tam mozes potom zase nahrat. Ale nema to zmysel pretoze tak ci tak sa so zakladnymi konfiguracnymi detailami oboznamit musis. Ked tam budes davat povedzme novy fw tak si ho budes musiet nastavit/upravit uz sam.

Edit: A teraz ked to pozeram tam tam fw ani neni. Len bootloader pre arduino.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 22.03.2012 22:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 6.9.2009
Příspěvky: 396
Bydliště: Ostrava-Poruba
Obrázky: 10
Odzálohování záleží jestli je nebo není procesor zamčený.
Mám dojem ze originál sw je zde:
http://code.google.com/p/multiwii/
Jsou to vlasně projekty pro Arduino takže by mělo stačit přeložit a nahrát.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: sob 24.03.2012 9:12 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 16.4.2011
Příspěvky: 37
Bydliště: Slovakia - BB/BA
kedze multiwii je arduino projekt a arduino standardne neuzamika procesor tak zamknuty nebude


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz