Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2018 21:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.2.2010
Příspěvky: 569
Bydliště: Jindřichův Hradec
Něco na tom bude. Potom v tom přepákování je na konci delší paký vše podstatně znatelnější. No musím sehnat nekde ještě jiný servo.

_________________
ASW22E Baudys,Moswey3,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,Seawind carbon,XB-8 ,MPX Roy Pro 16,


Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2018 22:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 8154
Bydliště: Nový Bydžov ČR
Obrázky: 14
Jak se tady řešila únosnost lanek, tak na našich modelech samotný volně napnutý nerezový lanko 0,8-1 mm není žádnej problém. Dokonce i pokud se šoupe v trubičce od plastovýho bowdenu při průchodu bočnicí a nebo běhá přes kladku.
Ale problém je především u spalováků se zakončení lanka. Dá se to udělat různě, třeba zapájet, zalisovat nebo zalepit do vhodný koncovky. Tam může být problém, pokud spoj nebude perfektní. Nebo se dá použít tahlepáka a na lanku udělat očko, konec přiložit zpět a zalisovat ho na lanku hliníkovou nebo měděnou trubičkou. Jenže u tohoto způsobu mohou vibrace lanka v otvoru páky časem naříznout vlákna lanka. U větších spojů tohoto typu se používají proti poškození lanka v ohybu očnice. Jenže ty jsem na průměr lanka pod 2 mm nikde nenašel. Já průchod lanka pákou občas kontroluju a dírku páky před montáží zaoblím hrany diamantovým cigárkem 1,5 mm do Dremely.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2018 22:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10080
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Co to v tom videu přepínáš na vysílači? Po tom přepnutí a napárování mi připadá že to servo jede hladce. Nemáš někde zmenšené rozlišení serva (počet kroků na rozsah)?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 10.12.2018 23:12 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 25.5.2003
Příspěvky: 2236
Bydliště: Košice, SK
Módy. Starší D8, s podporou ôsmich kanálov a novší D16, s podporou šestnástich kanálov. Riešil som to pred časom aj tu, na Rcmanii, ale na príčinu sme neprišli. Napokon som v modeli použil starší prijímač, ktorý dokáže pracovať len v móde D8. S ním to funguje na každú prvú. Ale so žiadnymi inými servami, ktoré mám, sa to takto nesprávalo, len s týmito jednými.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz