Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 129 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 18:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7703
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
I při tom tvém zadání mi vychází 65 ohmů, ale to je ekvivalentní hodnota té LEDky. S tím obyč relátkem to samozřejmě jde taky. U těch SSR-relé je hlavní výhoda, že spíná v nule a necvaká, takže neruší a není slyšet, ale v tvém případu ten stykač bude "prskat" a mlátit stejně. :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 19:43 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Jedlová u Poličky
Hh to bude no rána sě rána tam :-D to jste neslyšely ten kompresor :-D nějaké léta už za sebou má a zní jako když jede traktor samozřejmě nějaký menší. A 6,5 to vychází pokud přičteš chybu při převodu jednotek 1,3/0,2 :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 20:00 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7703
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Majky007s píše:
... A 6,5 to vychází pokud přičteš chybu při převodu jednotek 1,3/0,2 :-D

Tak při 200mA by ta ledka jenom blejskla. :D Na to bacha.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 20:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Jedlová u Poličky
Hh to jo noo a jak si říkal že výhodu má že spouští v nule tak na gme píší že v nule nespouští :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 22:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 7703
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Tak to jsem se uklep a omlouvám se. V nule spíná třeba tohle.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: úte 10.05.2016 23:40 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Jedlová u Poličky
:-D tak sem to vůbem nemyslel :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: ned 15.05.2016 16:28 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24.1.2011
Příspěvky: 490
Bydliště: Žamberk
Tak jsem zprovoznil spínač od SMC, relé s optočlenem z banggoodu, zásobník vakua mám z hasičáku a pokusně jsem po ucpání výstupu za spínačem vše zapnul. Nastavenou hodnotu mám -4,5 bar, hysterezi 0,5 bar. Spínač vše vypne při -5 bar. Než se podtlak změní na -4,5 bar, trvá to jen několik minut. A to ještě není připojený pytel, kde nejspíš budou netěsnosti. Jinak si myslím, že jsou všechny spoje těsné.
Jak dlouho vám vydrží nastavené vakuum po vypnutí vývěvy?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: ned 15.05.2016 16:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.12.2014
Příspěvky: 156
Bydliště: Klecany
mě spíná při podtlaku -0,8 bar a hysterezi 0,05 bar každou 2. minutu.
Hledal jsem kde mi to uniká a nemůžu to najít.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 10:56 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Jedlová u Poličky
Pánové vím že je to trochu ot ale nechce se mi kvůli tomu zakládat nové vlákno. Používáte někdo sw eagle na návrh plošných spojů? Navrhuji právě ten plošňák na tento spínač a mám malý problém jaksi mi nejde ukončit cesta pro ovládání tranzistoru aby spínal ObrázekObrázek a ani tam nejsou potom na desce ty rezistory. Pokud někdo víte co dělám špatně prosím SZ


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 12:12 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.12.2014
Příspěvky: 156
Bydliště: Klecany
pošli mi to na : petrnvk@seznam.cz
já se na to podívám
Petr


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 12:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Jedlová u Poličky
Jakože save z Eaglu?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 12:19 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.12.2014
Příspěvky: 156
Bydliště: Klecany
Majky007s píše:
Jakože save z Eaglu?

jojo, Eagle soubory - schéma (*.sch) a jestli už máš aspoň "zárodek" desky (*.brd)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 12:23 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 271
Bydliště: Jedlová u Poličky
Jdu to poslat mám tu jen blokové schéma protože desku nemůžu udělat protože mi na desce zmizí celé ta cesta. No když by si to zpravil tak už si ty cesty nakreslím to už je to nejmenší


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 17:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.4.2011
Příspěvky: 7137
Bydliště: ČR
Obrázky: 8
U tak "složitého" zařízení vůbec schéma neřeším. Ručně (hlavou) bys to měl už dávno hotové :wink: .


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: podtlakový spínač
PříspěvekNapsal: stř 18.05.2016 22:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 23.4.2010
Příspěvky: 5240
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Ty tečky dej jen kde se spojují 3 nebo 4 dráty do uzlu. S tímhle si opravdu Vorel neporadí.
A taky máš "zkratovaný" dva nety s různým názvem.
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 129 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz