Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1464 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: pon 08.04.2019 21:51 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 26.12.2012
Příspěvky: 119
Obrázky: 0
Díky moc! :wink:


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: úte 16.04.2019 12:26 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.1.2009
Příspěvky: 97
Bydliště: Dobříš
fireball píše:
X-Lite mám, výhradně na F3K. Přestože ostatní letadla řídím Aurorou v pultu, na káčka mi X-Lite maximálně vyhovuje. Jen jsem vyměnil levý malý přepínač za momentový a prodloužil páčku. Nemá to chybu.

Taky jsem si pořídil X-Lite na F3Káčka. Ten přepínač se tedy musí přepájet, jestli tomu dobře rozumím. A co ráruka, když do vysílčky "hrábnu"?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: úte 16.04.2019 12:36 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.3.2017
Příspěvky: 37
Bydliště: okr. Vyškov
Je možné vyměnit přímo desku s přepínači - bez pájení:
https://rcstudio.cz/cs/prislusenstvi/56 ... inace.html
Pokud je záruka u RC Studio, tak nepředpokládám problém se zárukou.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: úte 16.04.2019 17:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.7.2011
Příspěvky: 114
Bydliště: KrPole
Měnil jsem celou destičku, návodů je na internetu dost, chce to jen trochu opatrnosti při otevírání, jsou tam plastové západky. Mně vydržely všechny.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: stř 17.04.2019 11:21 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 26.1.2009
Příspěvky: 97
Bydliště: Dobříš
Aha, tak to je super. Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: ned 01.12.2019 10:33 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 13.1.2015
Příspěvky: 6
Zdravím, je možné provozovat plnohodnotné káčko na 4 kanálovém přijímači? Přeci jsou v něm 4 serva a tudíž by 4 kanálový přijimač měl stačit. Máte s tímto někdo zkušenost?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: ned 01.12.2019 11:03 
Mazák
Mazák

Registrován: 14.5.2006
Příspěvky: 646
Bydliště: Zlín
Obrázky: 8
masterboy píše:
Zdravím, je možné provozovat plnohodnotné káčko na 4 kanálovém přijímači? Přeci jsou v něm 4 serva a tudíž by 4 kanálový přijimač měl stačit. Máte s tímto někdo zkušenost?


Není s tím problém. Jen do jednoho kanálu musíš přikrimplovat napájení.

Marcel


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: ned 01.12.2019 20:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.1.2017
Příspěvky: 5
A co brzdy?

_________________
Graupner MZ 24.Etalon XXl, Sprinter, 3x Progress, Camel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: ned 01.12.2019 21:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.7.2019
Příspěvky: 23
Pavel Brno píše:
A co brzdy?



To nezávisí na kanálech. Když stačí 4 serva, stačí 4 kanály.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: ned 01.12.2019 23:31 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 5.1.2017
Příspěvky: 5
na 5. kanále mám brzdy.

_________________
Graupner MZ 24.Etalon XXl, Sprinter, 3x Progress, Camel.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: pon 02.12.2019 8:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 15.2.2016
Příspěvky: 443
Bydliště: Frýdek-Místek
Ty máš F3K s pěti servy?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: ned 02.02.2020 21:24 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 601
Bydliště: Kroměříž
Mohl by mi někdo poradit nějaký pokud možno co nejmenší konektor pro připojení baterie a přijimače?

_________________
Frsky X9 Lite S
DLG Toro 1m (FrSky G-RX6, 4x Dymond D47, 1S Lipo 300 mAh)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: pon 03.02.2020 8:37 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.5.2012
Příspěvky: 715
Bydliště: Vyškov, ČR
Používá se leccos, třeba konektor jst a x30, sám jsem používal nějaké micro T viz černé na fotce, ale už jedu na jst (červené).
Ten XT60 a velký dean T je tam pro porovnání velikosti.
Příloha:
konektory.JPG
konektory.JPG
[ 62.25 KiB | Zobrazeno 1345 krát ]


_________________
x9d, x-lite pro a pár poletuch


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: úte 04.02.2020 15:45 
Mazák
Mazák

Registrován: 20.11.2009
Příspěvky: 601
Bydliště: Kroměříž
Tak se mi nakonec podařilo do trupu dostat konektor JST, ale je to nadoraz :)

Čím dovažujete?

_________________
Frsky X9 Lite S
DLG Toro 1m (FrSky G-RX6, 4x Dymond D47, 1S Lipo 300 mAh)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Otázky o F3K
PříspěvekNapsal: úte 04.02.2020 17:47 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.12.2007
Příspěvky: 487
Bydliště: Trenčín
Olovom :D ale v prvom rade umiestnením elektroniky alebo veľkosťou baterky tak aby si nemusel veľa dovažovať.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1464 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 94, 95, 96, 97, 98  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz