Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2013 11:16 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 12.2.2013
Příspěvky: 4
Bydliště: Hradec Králové
jano101 píše:
TO: kachnacicek

tak ty tvrdíš že ti tá beta 1400 ide ???? čiže normále ovládaš i krídelká ????
tak sa pozri prosím akú máš verziu Phoenixa - to je dôležite!!!!


Ano, beta mi tam funguje, jen chodí hrozně "živě".
Verzi Phoenixu mam 4.0.k.
Až dojdu domů, mužů udělat krátký video, kde je vidět jak létá.

/e Ještě to můžu doma zkusit na Win8, co to bude dělat, ale nemám tam Phoenix, tak ho tam musim kopnout.

_________________
Thunderbolt P-47
Beta 1400 (coming soon)


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pát 15.02.2013 11:53 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.6.2011
Příspěvky: 115
Obrázky: 0
dobre a potom ak urobíš video aktualizuj na verziu m pom vyskúšaj
ak by to išlo poprosil by som o model :) v rare

_________________
začiatočník


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: sob 23.02.2013 18:45 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 13.6.2011
Příspěvky: 115
Obrázky: 0
Takže pozitívne info pre všetkých čo by chceli mať Betu 1400 vo Phoenixe

veľmi ma trápilo že prečo to nejde po vyskúšaní všetkého možného i nemožného som nebol úspešný tak som to uzavrel s tým že to musí byť tou verziou 4.0.m ale nie je :)

teda funguje to i s posledným update!!!

mal som reinštalačný víkend tak som skúsil nasledovné:
na čistý comp som nainštaloval Phoenixa verziu 3 a vyskúšal tam dať easystar_Beta_1400.pxv
a div sa svetu jede to !!!!
začal som postupne aktualizovať - stále ide to
až na poslednú verziu 4.m
čiže už bolo jasné že to ide
lenže otvoril som model
že ho idem upraviť v tom vyskočila hláška "getNumber - invalid value" a bolo po zábave :(
tento bod sa môže na rôznych počítačoch meniť
na jednom to pôjde bez zvuku a bez krídelok na inom sa model nebude dať ovládať vôbec
faktom ostáva že to nejde

A teraz prichádza rozlúštenie nestačí len zmeniť easystar_Beta_1400.pxv za nový ale treba vymazať adresár Settings samozrejme tým pádom sa vám zmažú nastavenia Tx ale čo po tom keď pôjde Beta že :D a následne tam dať nový easystar_Beta_1400.pxv a upravte si ho tak aby bol len na čítanie

následne prejdite sprievodkou kalibrácie vysielača a máte to HOTOVO!!!!
ilustračné video nie moje



Návod jak vložit video do příspěvku na RCMANIA.cz

_________________
začiatočník


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 17.09.2013 18:22 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.7.2012
Příspěvky: 453
Bydliště: Ostrava-Poruba
Obrázky: 1
[quote="Kissman"]Pro zacatecniky kteri zacinaji s modelem Bety 1400 jsem pripravil upraveny model EasyStara na parametry Bety. Model nejde primo v Phoenixu editovat (prisel by moznost rizeni kridelek).

Ahoj z Ostravy a díky za dobrou práci. Chodí super na Phoenix 4 a W7 i s křidélky. Neobjevil se zatím ten skin na Betu?

_________________
Tx DX8: Surfer X8, Radian, P-51D, SR-10, Extra 300L, Bellanca, F-18/C Hornet, FW-190, M1A2 Abrams.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2013 20:36 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 118
Nevím proč,ale po natažení dle popisu mám plyn reversován, stejně klapky a výškovku.Směrovka je jak má být.NECHÁPU!!!
Odinstaloval jsem a znovu nainstaloval celý PHOENIX 4.0 a to samé se děje dál.Je to pouze u BETY 1400.Je pravda že jsem chytil virus "POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY" a to dvakrát během jednoho týdne(to je svině par-exalans), a myslel jsem si,že jsem se jej zbavil. Nakonec jsem přeinstaloval celý nojbuk a zase je to naruby (mám legální sedmičky).Pokud s tím má někdo zkušenost,tak co s tím a proč je to reversované. Před odchytem virusu to chodilo OK,po přeinstalaci tam asi něco zbilo ale nevím kde se to tam vzalo i po formátu disku a kudy z toho ven, či spíše pryč.

Bez smajlíka!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak nasranej smajlík jako já ještě není, ale možná ho ještě někdo namaluje.

_________________
CopterX CX450 Black Angel,
DX8,GAMA,Radian,Nano CP X,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pon 30.09.2013 20:52 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 30.10.2010
Příspěvky: 118
A ještě pro Kissman
Fotky BETY ti nikdo neposlal???
Jaké chceš a kolik a z jakých úhlů a v jakém rozlišení a může tam být moje palice nebo radši bez ní a nebo s mojí manželkou(je mnohem hezčí než já a to říkejí všichni) pokud mám zafáčovaný čumák izolačkou tak to mám zretušovat nebo ta izolačka navadí a nebo ji mám odmotat na nebo koupit nový trup a nebo ..................................cokoli

_________________
CopterX CX450 Black Angel,
DX8,GAMA,Radian,Nano CP X,


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: úte 11.11.2014 22:30 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 15.10.2014
Příspěvky: 6
Ahoj. A kam se to vmá instalovat ve Win 8.1?

Dal jsem to do adresáře c:\Users\simon_000\Documents\PhoenixRC\Variants\fixedWing\easystar_Beta_1400.pxv
V adresáři variants jsou ale soubory *.var.

Dík


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: čtv 03.12.2015 16:06 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 5.3.2015
Příspěvky: 321
Bydliště: Jedlová u Poličky
pánové nevíte jaké heslo je na uložto na ten soubor s betou? nejde mi to stáhnout popřípadě funguje to na phoenix v5?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: pon 04.04.2016 21:29 
Nováček serveru
Nováček serveru

Registrován: 1.1.2016
Příspěvky: 18
Zdravím chtěl bych vyzkoušet simulátor na betu 1400 - poradíte co stáhnout a jak upravit.Moc se v tom nevyznám.Předem děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Beta 1400 pro Phoenix RC v3
PříspěvekNapsal: čtv 19.10.2017 21:39 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 9.4.2010
Příspěvky: 11
Bydliště: Kralupy nad Vltavou
Ahoj, bylo by možné zase někam nahrát data Bety pro simulátor Phoenix? Starý odkaz na uložto není po tech letech už aktivní.
Díky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz