Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 399 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: sob 06.06.2020 20:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1243
Bydliště: Brno
IntV je napětí měřené na Rx, čili za BECem, čili těch cca 5 voltů. Pokud je napětí nižší, zkus se podívat, jak se ti vlastně napájí Rx.

Alarm teda může být jak na napětí Rx (IntV), tak na napětí Tx. Tx má docela velký odběr, takže jsem i párkrát viděl, když někdo dá do Tx třeba NiMH baterky, které už jsou "za zenitem", že to začne hlásit alarm nízkého napětí.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 11.06.2020 17:37 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 9.3.2013
Příspěvky: 475
Bydliště: Blansko
Cau zkousel nekdo napajet vysilacku 2s lipo?
Vydrzi to nebo blafne?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 13.08.2020 8:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1243
Bydliště: Brno
Nezkoušel jsem. Vysílač interně pracuje na 3.3 V, takže i tak tam musí mít nějaký step-down nebo něco. Ale do jakého napětí funguje, to si netroufnu tipovat. Přinejhorším nějaká 2S/850 mAh a malý step-down třeba do 2A by měl fungovat i se vejít.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 13.08.2020 8:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1243
Bydliště: Brno
Nevíte někdo, kde koupit takový ten 3-polohový páčkový spínač s delší páčkou, který má FlySky i6 jako SwC? Nějak se mi podařilo ho mechanicky poškodit - ta páčka z toho vypadla. Vím že jsem to někde kupoval (snad na Banggood), ale pokud by bylo něco místního rychlejšího a ne moc dražšího, tak bych to preferoval. Ale ani v GME, ani v GESu jsem v nabídce žádný vhodný nenašel.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 13.08.2020 8:44 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.1.2009
Příspěvky: 699
Bydliště: okr. Blansko
Obrázky: 0
https://emotors.cz/cs/vyhledavani?contr ... cni-dlouhy


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 13.08.2020 8:57 
Mazák
Mazák

Registrován: 7.5.2015
Příspěvky: 4827
Bydliště: ČR
Obrázky: 1
Taky třeba RC Studio - cena dle typu - v E Motor a RC Studio slušná. Jinde možná jiný brand (Futaba) taky 500,-
Přepínač 3poz. dlouhý - Originální přepínač pro FrSky Taranis a Taranis Plus. Pozice SB a SC. (není skladem)
https://rcstudio.cz/cs/nahradni-dily/48-prepinac-3poz-dlouhy-.html


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 13.08.2020 9:49 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 1.12.2017
Příspěvky: 130
Bydliště: ČR
Dobrý den. Neznám ten vysílač, ale pro "pevné" tři polohy by asi vyhověl i tento z TME. Antonín


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: čtv 13.08.2020 10:50 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 17.1.2017
Příspěvky: 1243
Bydliště: Brno
Díky všem, objednal jsem nakonec ten z emotors, protože má na rozdíl od těch dalších dvou plochou páčku stejně jako ten původní.

_________________
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysílač FlySky FS-i6(X) 2.4G 6CH
PříspěvekNapsal: pát 11.09.2020 7:40 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 14.1.2020
Příspěvky: 51
Bydliště: kousek od Plzně
Ahoj odborníci,

mám dotaz ohledně FS-i6. Mám v modelu tohle gyro: http://www.hobbyeagle.com/gyros/a3l.php?lang=en
Teď ho vlastně nepoužívám, lítám s vypnutou stabilizací - na naučení v počátcích to ale byla dobrá pomůcka. Nicméně z pokusných důvodů jsem ho z modelu neodstranil. FS-i6 "prý" umí i SBus, což v nastavení samozřejmě je. Už nějakou dobu laboruji s tím, že bych zkusil gyro propojit s přijímačem ia6b právě přes Sbus (líbí se mi, že bych ušetřil pár gramů a hlavně zjednodušil kabeláž). Jenže mi to nefunguje. Tedy vlastně funguje na 50%. Když v TX zvolím výstupy iBus/PWM - nefunguje to vůbec (na jiném cizojazyčném fóru jsem vyčetl, že někomu to funguje takto - mě rozhodně ne). Když zvolím SBus/PWM, tak mi to sice funguje, ale serva se hýbou jen v rozsahu 0-50% a od 50-100% chodu stojí. Když si dám v menu přes "display" zobrazit chod os, tak je to stejné - osy se pohybují jen do 1/2, v podstatě jako by poťáky kniplů od poloviny nahoru nefungovaly. Neřešil jste někdo podobný problém? Přes end points se to vyřešit nedá - max. je 120% a i když to tak nastavím, stejně se přes polovinu nedostanu.

Předem díky všem za rady a postřehy.

Letu zdar!
Msk

_________________
Nadšený začátečník: EPO letadla + FS-i6


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 399 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz