Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: ned 19.11.2017 16:30 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 163
Chlapci,mám na vás prosbu.Koupil jsem T-Rex 600 bezpádlo s FBL V-Bar. v.4.0 Nemám s tím žédné zkušenosti.Do ted lítám jen pádla.Tam sem silnej v kranflekách..Chci se zeptat jestli je ten V-Bar dobrý a jestli to má stabilizaci ze záchranou.Upřimně nevím si rady jak to nastavit.A nebo se mám na to vyprdnout a koupit Spirita.O něm sem už toho hodně nastudoval,ale i u něj nevím jestli to zvládnu nastavit.Jak už jsem tu psal Mám Horus OpenTX.a mám na něm lua script.Ale nevím jestli to zvládnu.
Všem díky za jakoukolov radu,názor a pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: ned 19.11.2017 23:14 
Nováček serveru
Nováček serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 20.12.2010
Příspěvky: 44
V-Bar 4.0 stabilizaci ani záchranu nemá. Letové vlastnosti jsou velmi dobré. Nastavení přes počítač jednoduché. Nedá se nastavovat vysílačem přes OPEN-TX


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: pon 20.11.2017 17:15 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 163
Ok.Diky za pomoc.Tak jasně vítězí Spirit.Ještě se zeptám,jaký je rozdíl mezi Spirit a Spirit Pro.Příjde mi at koukám na parametry,tak to vydím úplně na stejno.A nebo blbě vidím?.Ctěl bych si zkusit jak stabilizaci i tak záchranu.Klucí kdyby jste mi tu poslali jak máte nastavený Spirit na T-Rex 600 Elektro ,tak bych byl moc rád,abych si v tom nák udělal přehled.
Všem díky za vše.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: úte 21.11.2017 22:11 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1029
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Spirit PRO má devítiosý senzor a více výstupů pro serva. Je to dobrý hardware pro upgrady do budoucna. :) Mám PRO i červeného. Pokud bych bral dalšího, tak zase PRO. Třeba pro připojení WiFi modulu mi u pročka stačí vytáhnout kablík integrace, zasunout kablík od modulu a hned vedle mám na CH0 volný slot pro napájení. U červeného musím tahat další kablík pro napájení modulu.
S pomocí Průvodce to určitě nastavíš v pohodě.

Ale tohle už je spíše heli téma. :)

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: stř 22.11.2017 18:34 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 163
Moc děkuju za vysvětlení.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: úte 12.12.2017 21:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 163
Chlapci můžete mi ještě vysvětlit někdo,co se týče Záchrany a Stabilizace.Koukámm jak na manuál a zkusil jsem si nastavení v Demo a u záložce stabilizace mi případá že jde nastavit bud stabilizace a nebo záchrana.Myslel jsem že jde nastavit obojí na ráz.Moje představa je,že mi za letu bude chodit jak stabilizace,tak po případě nějaké krize i záchrana a to tak že bych si tu záchranu přiřadil k nákému přepínači.Ale příde mi že bud de aktivovat jedno nebo druhé.A né obě funkce současně.
Třeba to špatně chápu a mílim se.
Může mi někdo,kdo má stím skušenosti poradit a vysvětlit jak to přesně je.
Stačí mi i jen stručně.
V lednu si chci Spirita objednat a potřebuju se ujistit,jak to vlastně je.
Všem vám moc děkuju za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: stř 13.12.2017 9:39 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1029
Bydliště: západočesko
Obrázky: 36
Je možné používat oboje. Jde to přepínat pomocí bank. V jedné nastavíš stabilizaci, v jiné záchranu a v další třeba maketový let. Přiřazeným kanálem potom přepínáš mezi bankami. Je to jako bys přepínal mezi jinými modely. V každé bance můžeš mít jiné nastavení.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Open TX 2.2 nastavení bezpádlo
PříspěvekNapsal: stř 13.12.2017 16:57 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 12.6.2012
Příspěvky: 163
Aha.Tak ted to chápu.Je mi to už jasný.Strašně ti moc děkuju za pomocSem rád,že se tu vždy někdo najde kdo poradí.Vážím si toho.Snad to zvládnu nastavit.
Kařdý píše že je to jednoduché,ale upřimně se toho dost bojím.Ale snad to zvládnu taky.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: dudo44 a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz