Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 651 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: ned 30.06.2019 21:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2006
Příspěvky: 478
Bydliště: Písek
Já to ukládám v 44100Hz a s kvalitou problém nemám. Horší kvality než u originál hlášek jsem si nevšiml, jen snad, že jsou ty mé hlášky o chloupek tišší než originály, ale to by možná v tom Audacity šlo i odladit. Na Free prográmky je to výsledek více něž uspokojivý, ba dokonce bych řekl, zadarmo opravdu dobrý...


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: ned 30.06.2019 22:26 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 703
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
miglosch píše:
Já to ukládám v 44100Hz a s kvalitou problém nemám.


A proč ne 22050? Zkoušel jsi to? Bylo to horší?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 01.07.2019 5:05 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2006
Příspěvky: 478
Bydliště: Písek
Abych pravdu řekl tak ne, co jsem dostal radio, tak jsem skoro nebyl vůbec doma a hlášky jsem zatím tvořil jen narychlo bez většího experimentování. Až bude někdy čas na větší hraní tak si budu více hrát s PC, teď když mám čas, tak ho spíš raději trávím s rádiem venku ;-)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 01.07.2019 9:35 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1378
Bydliště: Doma
tak novy shop jeti uz funguje. cenik rozsireni


Přílohy:
jeti_DS12_cenik_rozsireni.png
jeti_DS12_cenik_rozsireni.png
[ 149.53 KiB | Zobrazeno 2266 krát ]

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 01.07.2019 17:22 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 796
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
miglosch píše:
- a když ti po odlítaným dnu s kamarády rádio poví, že jsi dneska lítal líp než oni, tak tě budou s tou tvou novu DS-12tkou i milovat... :lol:

Ty tam máš nastavitelný zvuk při vypnutí? Já to tam nikde nevidím, je tam pouze zapnutí.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 01.07.2019 20:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 22.5.2006
Příspěvky: 478
Bydliště: Písek
Ne, pro tu konkrétní příležitost jsem použil zvuk ke ztrátě signálu, tedy jsem po dolítání předal rádio na prohlídku a poté jsem v modelu odpojil napájení přijímače a rádio začalo krafat mnou připravenou hlášku :D


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 01.07.2019 22:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 796
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Tak to potom ano :D No manželce už leze krkem že to pořád něco kváká, jak se s tím doma hraju.
Na cestě z Jeti bych měl mít nový přepínač SE a také jsem akorát dokončil objednávku SW.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: čtv 04.07.2019 13:16 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.1.2010
Příspěvky: 796
Bydliště: Hluk
Obrázky: 83
Konečně mi poslaly e-mailem SW, dodací lhůta nic moc. Počítám že to je částečně i tím, že jim toho přišlo hodně naráz. Jinak na reklamovaný vypínač stále čekám a snad byl i odeslán.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 21:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1378
Bydliště: Doma
nevim jestli zakladat nove vlakno, tak se nejdriv zeptam tady, pocitam ze sem leze vetsina uzivatelu Jeti - jakym zpusobem resetovat prijimac do defaultu? Konecne sem se dostal k moji nove vysilacce trochu poradneji a zacal sem si preparovavat letadla a u jednoho sem narazil. mam v nem starsi prijimac R6 (ne EX), normalne sem sparoval, vse fungovalo ale pak sem si na vysilacce nahodil Jetibox a kontroloval si nastaveni prijimace a asi sem si ho prepnul do nejakeho modu, kdy proste najednou nefunguje (asi mozna jako satelit nebo neco?). nejde znovu sparovat, nevidim ho v pripojenych zarizenich a pri pokusu ze bych ho pripojit do jeti studia pres USB taky nic - nejde mi ani aktualizovat. co s tim? existuje nejaky trik, jak ho resetovat do defaultniho nastaveni?

jo a mimochodem, myslim ze barvu sem si vybral dobre.. ke Kometu to krasne ladi :-) a v mym "made in OBI" kufru to skvele sedne a dokonce nejakou nahodou moje nabijecka ma vybrani po strane kam presne pasuje tvar DS-12ky :-)


Přílohy:
IMG_7216.JPG
IMG_7216.JPG
[ 194.32 KiB | Zobrazeno 1388 krát ]

IMG_7207.JPG
IMG_7207.JPG
[ 114.28 KiB | Zobrazeno 1388 krát ]

Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 21:40 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10045
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Jestli si to ještě dobře pamatuju, tak pokud přepneš Rx do režimu satelit, tak přepnout zpátky to jde jen přímým připojením Jetiboxu na datový konektor (Ext.) na Rx a přepnutím do režimu Normal. Mělo by to být v návodu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 21:51 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2018
Příspěvky: 703
Bydliště: Trvalé
Obrázky: 0
Ano, tak to funguje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 22:06 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1378
Bydliště: Doma
jo to sem asi udelal prepnul na satelit. Nicmene jak to ted prepnout zpet, kdyz u sebe nemam jetibox, ale pouze vysilacku? to fakt neexistuje nejaka moznost jak resetovat cely prijimac?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: sob 06.07.2019 22:17 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 10045
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
Nejsem si 100% jistý, ale mám dojem, že bez Jetiboxu to nejde.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: ned 07.07.2019 7:14 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 28.9.2005
Příspěvky: 1378
Bydliště: Doma
Ok diky zkusim to az budu doma, mam tam dva jetiboxy. Jeste otazka co se tyce trimovani - jde nejak udelat funkce abych za letu ulozil aktualni pozice kridelek a vyskovky jako trim? Abych nemusel vse zrimovat postupne rucne..


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jeti DS-12 - první náhled
PříspěvekNapsal: pon 08.07.2019 11:28 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5913
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Tak ten switch místo poťáku jde. Je tam po poťáku větší díra, ale v pohodě :-) Kdybych chtěl být opravdu detailista, vytisknu si do toho nějakou středící vložku, ale i bez ní úplně v poho.

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 651 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 44  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot], kajman111 a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz