Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: pon 04.10.2010 6:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 9103
Bydliště: Bratislava dnv SK
Nebol som na MH a neviem o ňom nič, hľadal som a ani slovo nikde...
Kto vie viac?
Dá sa systém nastaviť tak že sa len zapne model a bez klikania po tlačítkach sa zobrazia _všetky_ merané hodnoty? Potrebuje to nejaký nový typ expanderu alebo niečo navyše?
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.10.2010 7:01 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2006
Příspěvky: 727
Bydliště: Litoměřice
Byl jsem tam, a podle jejich slov prý bude třeba upgrade fw čidel, aby ze sebe sypala data čtyřřádkově. Jinak by měl být dostupný po novém roce za cenu kolem 3k Kč.

_________________
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.10.2010 8:29 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2010
Příspěvky: 180
Bydliště: Vysočina ČR
Obrázky: 2
Avenger píše:
Byl jsem tam, a podle jejich slov prý bude třeba upgrade fw čidel, aby ze sebe sypala data čtyřřádkově. Jinak by měl být dostupný po novém roce za cenu kolem 3k Kč.

A jak je na tom rozměrově - neodhadneš, zda odpovídá šířka původnímu Jeti-boxu?

_________________
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.10.2010 10:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 10.1.2006
Příspěvky: 727
Bydliště: Litoměřice
MiSe píše:
Avenger píše:
Byl jsem tam, a podle jejich slov prý bude třeba upgrade fw čidel, aby ze sebe sypala data čtyřřádkově. Jinak by měl být dostupný po novém roce za cenu kolem 3k Kč.

A jak je na tom rozměrově - neodhadneš, zda odpovídá šířka původnímu Jeti-boxu?


Odhadem 6x11 cm, ale byl to funkční prototyp, tak se to klidně může ještě změnit.[/img]

_________________
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 04.10.2010 11:46 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel

Registrován: 27.1.2009
Příspěvky: 62
Bydliště: Trutnov
video od Libora Kolmana
http://www.youtube.com/watch?v=wpMhnXo3M_M


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: sob 31.12.2011 13:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 30.7.2005
Příspěvky: 19644
Omlouvám se že navazuji na přez rok starý thread ale - http://www.eshop-rychle.cz/rcservis/esh ... IBOX-PROFI -s tou cenou to "malinko" přehnali ne? :cry: :cry: :cry: Radek

_________________
ICQ 638556901


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: sob 31.12.2011 13:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.12.2010
Příspěvky: 2399
Bydliště: Hradec Králové (nedaleko)
Obrázky: 16
arda1 píše:
Omlouvám se že navazuji na přez rok starý thread ale - http://www.eshop-rychle.cz/rcservis/esh ... IBOX-PROFI -s tou cenou to "malinko" přehnali ne? :cry: :cry: :cry: Radek


No, ono když se podiváš na krabičku co má ohlášenou Futaba tak myslím že bude v dost podobné ceně :/

_________________
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: pon 02.01.2012 10:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 9103
Bydliště: Bratislava dnv SK
Vraj to vie nahradiť vf modul - aspoň na začiatok to ušetrí zaň.. takže keď si polovicu ceny odrátam, plus cenu jetibox/jbmini, tak to nie je tak strašné.
Ale keby to bolo o štvrťku menej ako som nejak podvedome čakal, potešilo by (to by bolo takmer = cena TU2+JBmini a funkčnosť inde).

Len na rozdiel od mojich očakávaní že bude stačiť iný expander kde by sa dáta zložili, pribudla potreba EX verzie príjmača a senzorov - keby som teraz začínal z nuly bolo by to jednoduchšie, ako váhať čo s príjmačmi bez EX, keď človek zrovna nič nové nepotrebuje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: pon 02.01.2012 17:57 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 450
Bydliště: Praha
Přesně tak, s tím souhlasím, kdyby člověk začínal s Duplexem není co řešit. Ale když jsem počítal na kolik mi už systém Duplex vyšel, došel jsem k částce 18000Kč :x a teď bych měl vše vyhodit a pořídit si EX :?:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: pon 02.01.2012 20:36 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 9103
Bydliště: Bratislava dnv SK
Keby tak urobili akciu "Pri kúpe JB Profi upgrade príjmačov na EX"....
Inak mnohé relatívne novšie (cca rok staré alebo aj viac?) príjmače, aj bez nápisu EX na nálepke, sa dajú upgradovať na EX (asi normálne doma cez pc). Stačí aby v poslednom Menu ukazovali verziu firmware.
Moje sú ale staršie, verzie neukazijú, takže asi nič... :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2012 9:57 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2009
Příspěvky: 978
Bydliště: Sedlcany
Taky berte v potaz, ze je to prodavane v sade s Rsat2 (podle me dobry tah).

Me by spis zajimalo, jak je to s hlasenim aktualnich velicin (napr. vysky). Na nemeckem foru se jiz prvni majitele deli o realne info a bohuzel, soucasny firmware neumi toto aktualni hlaseni "na pozadani", jen nastavitelne alarmy :( Doufam, ze to v dalsi verzi fw bude.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2012 16:34 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 450
Bydliště: Praha
No mě by taky zajímalo, proč tam dává ten rsat2, asi jenom přídavek k přijímači :?:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2012 16:56 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 2.5.2009
Příspěvky: 978
Bydliště: Sedlcany
michalv píše:
No mě by taky zajímalo, proč tam dává ten rsat2, asi jenom přídavek k přijímači :?:


Treba proto, aby si mohl vyuzit telemetricka data, ac pouzivas jiny system na rizeni modelu (napr. FASST nebo neco na 35MHZ) a nechces pritom menit system rizeni? ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: úte 03.01.2012 17:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 8.5.2006
Příspěvky: 9103
Bydliště: Bratislava dnv SK
michalv píše:
No mě by taky zajímalo, proč tam dává ten rsat2, asi jenom přídavek k přijímači :?:

Nejak som nepochopil, kde? čo?
RSAT2 je prudko použiteľný na pokusy a aj na pripojenie k flybarless a podobným riadiecim jednotkám, napriek rozmerom a cene je to 16-kanálový príjmač s diverzitou antén a tou telemetriou....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JetiBox Profi
PříspěvekNapsal: sob 14.01.2012 11:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 20.4.2010
Příspěvky: 450
Bydliště: Praha
Ahoj, tak Jeti má na stránkách upgrade na profi box. Třeba už to umí hlásit aktuální výšku? ;-)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz