Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Návod na Optic 6 Sport
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 18:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2007
Příspěvky: 1147
Bydliště: Znojemsko
Mám tedka Optic 6 Sport a potřebuji česky návod, nevíte kde sehnat ?? nebo někdo oskenuje??? díky :?


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 18:50 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2005
Příspěvky: 10872
Bydliště: ČR, P6 Dědina, Letiště: Trněný Újezd
Obrázky: 11
Pokud jsi ho kupoval novyho v cechach, tak prodejce ma POVINNOST ti k tomu dat ceskej navod, kdyztak se obrat na nej a nesetri ho. Pokud ho mas z druhy ruky nebo ze zahranici, tak je to horsi...

_________________
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Moje modely - http://poletuchy.ic.cz/hangar/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 18:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 11.9.2006
Příspěvky: 193
Bydliště: Brno-Líšeň
Abu píše:
Pokud jsi ho kupoval novyho v cechach, tak prodejce ma POVINNOST ti k tomu dat ceskej navod, kdyztak se obrat na nej a nesetri ho. Pokud ho mas z druhy ruky nebo ze zahranici, tak je to horsi...

Přesně tak, cokoliv co prodejce prodává zde v ČR tak je jeho povinost přikládat k jakémukoliv zboží přikládat česky srozumitelný manuál... pokud je to z druhe ruky, je to horsi, ja bych ti mohl poskytnou manuál k normálnímu opticovi... někde sem ho viděl na netu... pohledal bych.. ale ten by ti byl v podstatě nanic....

_________________
Adam 400 epp - sm CF2822
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
F3K Vertex - od Leoše Svobody
PicooZ - ten se snad ani počítat nedá ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 20:24 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2007
Příspěvky: 1147
Bydliště: Znojemsko
jj hm, já mu potom řeknu, ale stejně to bude nadlouho, jinak oproti Opticu to nebude takovej rozdíl, ne??

jinak kolik nabíjet do toho opticu baterky, nabíjím tedka 0,3A aby to nebylo hrr správně???

do letadla 7 články sem nabíjel 1A (1100mAh a 900mAh) správně??


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 20:58 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2007
Příspěvky: 468
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 6
vysilacove baterie se nabijeji 1/10C.Takže při kapacite aku 1300mAh se nabiji 130mA min 10h u nabijeni tak malym proudem prebijeni moc nevadi.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 21:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2007
Příspěvky: 1147
Bydliště: Znojemsko
jakas píše:
vysilacove baterie se nabijeji 1/10C.Takže při kapacite aku 1300mAh se nabiji 130mA min 10h u nabijeni tak malym proudem prebijeni moc nevadi.


ano je to 1300mAh 6tičlánek takže 1C by jim nemělo ublížit, přebíjení nebude nabíječka to vypne


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 21:25 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 18.3.2007
Příspěvky: 468
Bydliště: Pardubice
Obrázky: 6
jestli myslis delta peak tak pri nabijeni tak malymi proudy moc nefunguje


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 22:15 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 22.3.2005
Příspěvky: 10872
Bydliště: ČR, P6 Dědina, Letiště: Trněný Újezd
Obrázky: 11
Mirek12 píše:
ano je to 1300mAh 6tičlánek takže 1C by jim nemělo ublížit, přebíjení nebude nabíječka to vypne

NE, to je spatne !! Nikoli 1C ale 1/10C, takze 130mA po dobu zhruba 12h, kdyz to bude 150-160mA, tak se nic nestane, ale vic radeji ne.

Proboha lidi, proc si neco neprectete o tom, jak se k baterkam chovat, kazdej typ baterky vyzaduje trochu jiny zachazeni, vsechno je to celkem pekne popsany treba tady -
http://www.mojehobby.cz/magazin/detail.php?idclanku=25

Tenhle odkaz sem davam v posledni dobe uz poctvrty... kolikrat jeste ???
:roll:

_________________
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Moje modely - http://poletuchy.ic.cz/hangar/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: sob 13.10.2007 23:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2007
Příspěvky: 1147
Bydliště: Znojemsko
Abu píše:
Mirek12 píše:
ano je to 1300mAh 6tičlánek takže 1C by jim nemělo ublížit, přebíjení nebude nabíječka to vypne

NE, to je spatne !! Nikoli 1C ale 1/10C, takze 130mA po dobu zhruba 12h, kdyz to bude 150-160mA, tak se nic nestane,

hm ,se nerozčiluj :twisted: mám celou dobu nastaveno 0,2A takže baterky dostávají pomale. spíše mě tedka trápí manual k Opticu :? s tím kdo mi to prodával na letišti, se znám a vím že to nebude problem ale tedka se tam nedostanu , a oproti Opticu se nějakou funkcí lešíí ale menu má stejně


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008 21:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2008
Příspěvky: 226
Bydliště: Praha 6
Bovrý den! Našel jsem návody na všechny vysílačky hitec!
http://www.rctomik.cz/manuals/manuals.php


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008 21:12 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2008
Příspěvky: 226
Bydliště: Praha 6
No všechny teda ne, ale optik tam je =)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pon 27.10.2008 22:20 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2008
Příspěvky: 226
Bydliště: Praha 6
Měl bych ještě jeden dotaz. Právě optik nastavuju na model s elevoanamy, ale, jak určitě předpokládáte, mám problém. Smysl eleveonů jako výškovky je na páce plynu a nelze ji přepnout. Zkusil jsem snad už všechno možné... a pořád nic. Tak takhle nakonec škemrám o radu =)


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 0:33 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 4.9.2007
Příspěvky: 1147
Bydliště: Znojemsko
řekni jakej model nastavuješ a jakej mod hodláš používat , potom je to kombinace zapojení na přijimači a sepnutí správného programu na vysílačce zapnutí této funkce je ti jasné ?? dvě pravé hodní tlačítka naráz


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: úte 28.10.2008 11:41 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.4.2008
Příspěvky: 476
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
tipuju to na přehozene mody. na vypnute vysilačce podrž obě tlačítka edit a zapni vysilačku tím se dostanes do nastaveni čísla modelu a dalších vecí a taky zmena modu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: stř 29.10.2008 12:19 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 1.9.2008
Příspěvky: 226
Bydliště: Praha 6
Děkuju mockrát, byla to jedna z hlavních příčin, ještě se pak rozsypalo nějaký nastavení, takže jsem resetnul model a nastavil znova. Ještě jednou děkuju


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz