Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:10 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Co je to PULSE a on/off ?


Přílohy:
IMG_20190114_185811.jpg
IMG_20190114_185811.jpg
[ 125.35 KiB | Zobrazeno 503 krát ]

IMG_20190114_185831.jpg
IMG_20190114_185831.jpg
[ 140.2 KiB | Zobrazeno 503 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:13 
Zkušený debatér
Zkušený debatér

Registrován: 10.2.2014
Příspěvky: 302
Bydliště: Černošice/Praha
SUMD IN je popsán tady:
https://www.graupner.de/media/pdf/1c/cc ... N_T1V2.pdf

Ale popis toho failsafe menu jsem nikde nenašel.

_________________
TDF, TDR, Logo 600, Devil 380 @ 3Digi, VBar Neo, Spirit, Grapuner mx-20,mz-18


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:21 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1182
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
Lark píše:
Aha, tak ten jsem ještě nikde u Gr. ani Trivoxu neviděl. :D Předpokládám, že má podobná omezení jak GR-12L. Je to tak? Cena v Jino je u GR-24 dokonce nižší 1994Kč.
Přijímače s "L" jsou určené pro trh za velkou vodou a do Evropy se normálně nedováží.

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:23 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Na CH OUT TYPE :navíc SBUS a SUMD3


Přílohy:
IMG_20190114_190728.jpg
IMG_20190114_190728.jpg
[ 117.92 KiB | Zobrazeno 486 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:27 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Takže asi takto


Přílohy:
IMG_20190114_191343.jpg
IMG_20190114_191343.jpg
[ 49.82 KiB | Zobrazeno 484 krát ]

IMG_20190114_191214.jpg
IMG_20190114_191214.jpg
[ 55.15 KiB | Zobrazeno 484 krát ]

Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:29 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.8.2009
Příspěvky: 1182
Bydliště: západočesko
Obrázky: 38
:D Přesně takto bych to řešil i já.

Dobře makáš! Díky za informace!

_________________
Ground Penetration Tester


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 21:53 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9730
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
janva9 píše:
Přijímače s "L" jsou určené pro trh za velkou vodou a do Evropy se normálně nedováží.

A jaký je rozdíl, mimo označení?
Jó zdenek-kun se do toho obul všema nohama (nebo rukama?). :lol: Díky za seriál.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 22:09 
Moderátor serveru
Moderátor serveru

Registrován: 28.2.2005
Příspěvky: 18216
Bydliště: Rakovník, CZ
Obrázky: 0
http://file.espritmodel.com/documents/p ... -gr24l.pdf
???
:?

_________________
Aby mne mé záliby bavily, nemusím je brát kdovíjak vážně - jyrry.cbcnet.cz


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 22:24 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Lark píše:
Jó zdenek-kun se do toho obul všema nohama (nebo rukama?). :lol: Díky za seriál.

Není zač,aspoň se to tu rozhejbalo :D :lol:

Pište nápady kde jsou ty 4 chybějící kanály. Ten čip je pro 12ti kanál


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: pon 14.01.2019 22:48 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 13.11.2008
Příspěvky: 9730
Bydliště: Benátecká Vrutice, ČR
A jakou verzi FW ti to vlasně nahrálo? Na to vypátrání zbývajících kanálů by snad mohlo pomoci porovnání tišťáku s orig. GR-24. To že zmizely z menu Sensor1 a Sensor2 může být tím, že s novým FW je to očekává po připojení General Modulu v jeho menu.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019 6:42 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Verze : 7,06 ( na každém foto z nastavování přijímače v pravo nahoře )
Otevřu ňákou 24


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019 7:04 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 1.12.2008
Příspěvky: 660
Bydliště: Lysice,Brno,Blansko.
Obrázky: 7
Tak jak to sleduji už zbývá jen naklonovat Multiplex a Jeti. :)


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019 7:37 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
Ty by s tou drahotou byly taky potřeba


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019 7:48 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 14.11.2013
Příspěvky: 117
Bydliště: Trenčianske Teplice
zdenek-kun píše:
Co je to PULSE a on/off ?

Je to možnosť kanálového výstupu ako spínača. Nemá tam šírkovo modulované impulzy, ale sú tam len 2 stavy ON a OFF. V stave ON je na výstupe cca 3 V, zaťaženie max. 14 mA. Stav OFF je pri kanálovom výstupe -150 až 0 %. Stav ON pri +5 až +150%. Takže sa tam dá pripojiť štandardná LED dióda, dokonca bez zrážacieho odporu. Pre väčšie zaťaženie to treba posilniť napr. mosfetom s n-kanálom.

_________________
Graupner mx-20, pohony elektro, pohodové lietanie


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte 15.01.2019 7:58 
Protřelejší uživatel
Protřelejší uživatel

Registrován: 27.4.2016
Příspěvky: 110
Bydliště: Žatec
DÍKY za objasnění


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 162 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: viita a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz