|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
satcen
|
Napsal: pon 27.03.2023 15:35 |
|
Protřelejší uživatel
|
 |
 |
Registrován: 4.3.2013 Příspěvky: 127 Bydliště: Hostivice, Athény Obrázky: 13
|
Par let zpátky jsem si nechal dělat potisk na Fokkera D.VII v reklamní tiskárně. Bohužel si už přesně nepamatuju, o jakou fólii šlo, vím jen že má takovou hrubou, jakoby plátěnou texturu a říkalo se o ní, že s ní výrobce končí ... nevím. Já ji normálně koupil v modelshopu, na PC jsem si ve velkém rozlišení vytvořil vzorek a za den bylo hotovo. Není to úplně za hubičku, ale výsledek je voňavka.
|
|
Nahoru |
|
 |
malé zvíře
|
Napsal: pon 27.03.2023 18:35 |
|
Mazák
|
 |
 |
|
Co takhle zkusit hydrodipping? Vzorů nepřeberně, povrchu se přizpůsobí velmi slušně, dá se dělat i doma, cena přijatelná. Já si takhle "vytunil" vysílač.
_________________ Last one alive, lock the door!
|
|
Nahoru |
|
 |
dagx
|
Napsal: pon 27.03.2023 20:55 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 22.2.2008 Příspěvky: 1857 Bydliště: Kralupy n.vlt Obrázky: 0
|
malé zvíře píše: Co takhle zkusit hydrodipping? ....Já si takhle "vytunil" vysílač. Můžeš ukázat výsledek? Zajímalo by mě jaká je ůspěšnost napoprvé bez zkušeností a praxe.Na videích vidím často střih před koncem aplikace a najednou hotovo,bez kazů.
_________________ https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos http://dagx.rajce.idnes.cz/
|
|
Nahoru |
|
 |
kope
|
Napsal: úte 28.03.2023 0:21 |
|
Mazák
|
 |
 |
|
kocispavel píše: Zdravím,
daly by se někde sehnat nějaké vzorované potahovací folie? Zatím jsem našel jenom Lozenge nebo kostky. Nebo jakým způsobem je to podle vás dělané? Díky za rady Prosím tě, můžeš dát odkaz, kde jsi narazil na folii s lozenge potiskem? Dík
_________________ Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
|
|
Nahoru |
|
 |
Sagitt62
|
Napsal: úte 28.03.2023 4:22 |
|
Zkušený debatér
|
 |
 |
Registrován: 2.7.2017 Příspěvky: 236 Bydliště: Olomouc Obrázky: 62
|
No,to by mě taky zajímalo... S62
_________________ FunCub,Solius,Texas-"Rudý skřet", Middle Stick, Admirál II... + Graupner Mx-20 Hott
|
|
Nahoru |
|
 |
MS COMPOSIT
|
Napsal: úte 28.03.2023 19:16 |
|
Platící zákazník RCManie
|
 |
 |
|
Nažehlovačku s logenze potiskem dělali pro někoho v Grapu Olomouc - p. Králík.Tuším ÚV tiskem.
_________________ Jan Hess-MODELSPORT-EPP letadla,vrtulníky Goblin,606 630 759,jhess@mscomposit.com,www.mscomposit.com
|
|
Nahoru |
|
 |
dagx
|
Napsal: stř 29.03.2023 16:51 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 22.2.2008 Příspěvky: 1857 Bydliště: Kralupy n.vlt Obrázky: 0
|
Díky. Na to jak členitý povrch to je ,to vypadá dobře.Asi vyzkouším.
_________________ https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos http://dagx.rajce.idnes.cz/
|
|
Nahoru |
|
 |
kocispavel
|
Napsal: stř 29.03.2023 17:27 |
|
Mazák
|
 |
 |
|
kope píše: Prosím tě, můžeš dát odkaz, kde jsi narazil na folii s lozenge potiskem? Dík Zdravím, tak ty kostky jsou celkem standardně, ovšem s tím lozenge - na to jsem narazil před nějakou dobou, a teď už nedohledatelné. Bohužel. Na Ebay se dá něco dohledat. Tak se omlouvám za zavádějící informaci. Pavel
|
|
Nahoru |
|
 |
Miro_V
|
Napsal: pon 03.04.2023 13:50 |
|
Mazák
|
 |
 |
Registrován: 26.7.2020 Příspěvky: 1091 Bydliště: Žilina, let.Hôrky-Brezovec , SK Obrázky: 7
|
badan píše: ... jednou zkusíš a nikdy už nechceš jinak ..
Znie to ako citat z filmu (mini-serie) " přítelkyně z domu smutku " Kto to videl asi bude vediet 
_________________ Radiomaster TX16s / FrSky Horus X12s / Spektrum Dx8 G2 + pár lietadielok....
|
|
Nahoru |
|
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|