rušení rc modelu

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
nalim
Kontaktovat uživatele:

rušení rc modelu

#1 Příspěvek od nalim »

Ahoj, nevíte někdo, jestli může nastat rušení signálu pokud se dostane vedení vysokého napětí mezi model a vysílač?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

Letim na miste ohranicenem vedenim 22kV a 110kV. Mista je pro letani dost, ale jednou sem ztratil prehled od vzdalenosti a proletel pod 22kV. Zadny ruseni sem nezaznamenal. Nak
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od kasssy »

myslím,že to ruší určitě. ani se nemusí dostat to vedení mezi model a vysílač. občas to vedení model i zruší :D po přímém zásahu...
diablotin

#4 Příspěvek od diablotin »

muze mne se to stavalo zcela pravidelne jeste se starou vysilackou a jednoduchym primacem.co mas za vybavu???
Naděje umírá až po nás.
nalim
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od nalim »

Mám Hitec 5 / HFS-06MT/ HFS-04MI
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
zahos

rusenie

#6 Příspěvek od zahos »

zdravim,

o rusenie by som sa nebal ale uz som videl model znameho z ktoreho vyskakovala elektronika po pristati na takychto kabloch... :lol:

letu zdar.
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Billy Bob Bean »

V těsné blízkosti vodiče VN signál není. Já lítím se singlem HFS-05MS¨v takovým čtvercu kde mám ze tří stran 110kV a z poslední strany jen 400V. A v pohodě. Bát se nemusíš. Viděl jsem borce s plackoletama jak lítaly kruhy kolem drátů. Nad fotbalovým hřištěm vedou dráty 22kV a oni kolem toho kroužili...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Kopec77
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Kopec77 »

Lítal jsem mezi dvěma vedeními jedno 440kV a druhý 220kV ještě to křiživala myslím 22KV a ani škubnutí. Léta jsem natíral stožáry, takže vím co dělá magnetický pole 440kV zvlášť když stojíš mezi vosiči viz obr http://qhodnoceni.atlas.cz/moje_foto.php?fid=827401 kde máš jeden 5 metrů pod sebou a druhý 5 metrů nad sebou. S érem jsem byl tak 15 metrů od vodiče a nic nerušilo.
http://rc.nareks.cz
nalim
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od nalim »

Proč zavrhuješ E-Tech. Jájsem si ji nedávno koupil ale ještě navyzkoušel. Teda jestli myslíš Lipolku?
Easy Glider
mini Tornado
Flash EPP
Billy Bob Bean
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Billy Bob Bean »

nalim píše:Proč zavrhuješ E-Tech. Jájsem si ji nedávno koupil ale ještě navyzkoušel. Teda jestli myslíš Lipolku?
To jako já? Původně jsem měl 2, po různách reklamacích mi rukama prošlo tak 5 E-Techů a všechny dopadly stejně, nafoukly se... Kdybych si hned koupil PolyQuest tak bych ušetřil spoustu km po reklamacích...
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Lindbergh »

Billy Bob Bean píše:
nalim píše:Proč zavrhuješ E-Tech. Jájsem si ji nedávno koupil ale ještě navyzkoušel. Teda jestli myslíš Lipolku?
To jako já? Původně jsem měl 2, po různách reklamacích mi rukama prošlo tak 5 E-Techů a všechny dopadly stejně, nafoukly se... Kdybych si hned koupil PolyQuest tak bych ušetřil spoustu km po reklamacích...

Nevím, jestli to je náhoda, ale já jsem dopadl naprosto stejně a to se chovám k Li-polkam podle kolegů modelářů až moc přecitlivěle...Nabíjím přes to nejlepší co je na trhu, samozřejmě s balancerem, nevybíjím až vypne régl...Prostě jsem se snažil Li-Pol E-Tech rozmazlovat a prd platný...Pak jsem přešel na Kokam a mám klid... :D
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
lhotas
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od lhotas »

Lindbergh píše:
Billy Bob Bean píše:

Nevím, jestli to je náhoda, ale já jsem dopadl naprosto stejně a to se chovám k Li-polkam podle kolegů modelářů až moc přecitlivěle...Nabíjím přes to nejlepší co je na trhu, samozřejmě s balancerem, nevybíjím až vypne régl...Prostě jsem se snažil Li-Pol E-Tech rozmazlovat a prd platný...Pak jsem přešel na Kokam a mám klid... :D
jsou to tyhle?? http://www.kostkamodelcentrum.cz/index.asp?obsah=3283 ja si je chci koupit tak sem zvedavej jestli dopadnu stejne jako ty no pak sem este premyslel o tomhle http://www.peckamodel.cz/cz/kategorie/g ... atory.aspx :D
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
Abu
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Abu »

Nez ty Etechy, to si fakt radej dej do letadla tu Pb gelovku. Nove rady Etechu (cervene i modre) nestoji za nic, spouste lidi uz odesly a ty moje 2 packy se taky uz loucej :(
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Lindbergh »

lhotas píše:
Lindbergh píše:
Billy Bob Bean píše:

jsou to tyhle?? http://www.kostkamodelcentrum.cz/index.asp?obsah=3283 ja si je chci koupit tak sem zvedavej jestli dopadnu stejne jako ty no pak sem este premyslel o tomhle http://www.peckamodel.cz/cz/kategorie/g ... atory.aspx :D

Jojo... To jsou ony...Brrrr....Nechci je už ani vidět...30 cyklů je na mě fakt málo...Sice mají ještě tak 50% kapacity, ale už jsou nafouký a skladuju je raději v Lipol sáčku...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Johnny »

take jsem prolitaval pod draty VVN a jednou se mi povedlo to vzit mezi jednotlivyma fazema.. nastesti se nic nestalo a samokridlo pokracovalo dal.. ale mel jsem nahnano...
Don't drink and drive, smoke and fly.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“