graup15 píše:PS...už jste to někdo zkoušel na vzdálenost 1500m výškově? Např
Dádo, někdo tady psal, že zkoušel 1km vysoko a ok.
graup15 píše:PS...už jste to někdo zkoušel na vzdálenost 1500m výškově? Např
Davidus007 píše:.......... jsme letecti modelari a umime si to uzit....v kilometrech nad hlavou se prohanej dopravni letadla, cesnicky co se vraci do domacich letiste zamavaji kridly a vsichni jsou proste na pohoduProtoze kazdej vi ze nebe je tady pro vsechny a je jen otazka zdraveho rozumu, jak se ma chovat. Predpisy a dalsi debility jsou jen byrokraticke projevy urednickych simlu.
Milan Nes píše:achjo ... že vás to baví ... a to sem myslel že na pískovišti si rozšlapávají bábovičky v jiných koníčcích
a tady sou už dospělí lidé
Milan Nes píše:achjo ... že vás to baví ... a to sem myslel že na pískovišti si rozšlapávají bábovičky v jiných koníčcích
a tady sou už dospělí lidé
Standa Stuchlý píše:........Dokud vidím, slyším a můžu se hýbat, nikdo mi do toho kecat nebude, zvláště ne úředník.
JMalik píše:Hlavně ať ti tohle heslo dlouho vydrží. Trochu mi to připomíná blond děvče, které jsem potkal nedávno na kruháku v protisměru. Normálně jsme se minuli, ale nějaký úředník vymyslel, že se bude jezdit obráceně, aby se to tam nesráželo, pokud tam pojedou dvě blondýny současně.
Standa Stuchlý píše::D proto používám mozek, aby mi to vydrželo. Pracuji v profesi, kde si to opačně nesmím dovolit. To bych tu už dávno nebyl . Asi tak
lakotamm píše:A tu pomáha zdravý úsudok.