Náhradní nabíjecí adaptér na MinicopterV2

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jax

Náhradní nabíjecí adaptér na MinicopterV2

#1 Příspěvek od jax »

Zdravím, vypadá to, že mi odešel nabíjecí adaptér na Minicopter V2. Mám tedy 2 otázky:
1) dá se použít nějaký univerzální? Batterypack je 7 článků AAA NiMh 1100mAh
2) je možnost reklamace? Byl koupen v červenci - problém je, že jsem celý vrtulník koupil z druhé ruky a reklamovat to v místě nákupu nemůžu. Může reklamaci přijmout jiný prodejce? (který je distributorem dodavatele vrtulníku...). Předem děkuji
Začátečník s MiniCopter V2
Kovboj

Re: Náhradní nabíjecí adaptér na MinicopterV2

#2 Příspěvek od Kovboj »

jax píše:2) je možnost reklamace? Byl koupen v červenci - problém je, že jsem celý vrtulník koupil z druhé ruky a reklamovat to v místě nákupu nemůžu. Může reklamaci přijmout jiný prodejce? (který je distributorem dodavatele vrtulníku...). Předem děkuji

Pokud na to máš doklad o nákupu a na něm není žádné jméno, tak přece nikdo nepozná že nejsi původní kupující :wink: Zkusil bych to reklamovat přímo u Pelikána, prodejce by to stejně poslal k posouzení jemu.
zahos

reklamace

#3 Příspěvek od zahos »

zdravim,

alebo to musíš reklamovať u toho predajcu od ktorého je to nakúpené, iný ti to nevezme z dôvodu že by musel poštovné zarátať do svojich reklamačných nákladov. :roll:

letu zdar.
jax

#4 Příspěvek od jax »

Díky, na tu reklamaci se zeptám, bohužel je asi nereálné to reklamovat u prodejce (velká vzdálenost), zkusím napsat Pelikánovi. Pokud by to nevyšlo, je nějaká možnost alternativního adaptéru?
Začátečník s MiniCopter V2
kroxigor

#5 Příspěvek od kroxigor »

samozřejmě, že je stačil by i obyč adaptér s patřičnejma parametrama, ale musel by se hlídat čas nabíjení a nabíjet nejlíp pomalu

Předpokládám články 7x1,2V=8,4V kapacita 1100mAh
Při použití trafa 9V/500mA by se to nabíjelo cca 3h

Doporučiji spíš koupit nabíječku s DeltaPeakem která zvládne sama ukončit nabíjení a tudíž se do packu může pustit trochu víc (do 1C) a zkrtátit dobu nabíjení.
Já např. používám JETI CHAR 30 a jsem s ní naprosto spokojen jednoduchá obsluha, velikost a spolehlivost. Nevýhodou je že k ní musí být externí zdroj 12V.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“