HVtech ventus

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
pitrs73

HVtech ventus

#1 Příspěvek od pitrs73 »

Nemate nekdo zkusenosti s firmou HVtech a jejich modelem ventuse?
dik
romik

Re: HVtech ventus

#2 Příspěvek od romik »

S firmou zkušenosti mám, konkrétně s DG 100. Kvalita zpracování mi docela vyrazila dech, v kladném smyslu slova . Například zavěšení křidélek společně s technologií potahu je fakt perfektní, takhle hezky jsem to ještě neviděl. Trup je práce taky jedna radost.... Ventuse jsem viděl u nich v dílně a myslim že bude chodit hezky, zvlášť s tim výklopnym pohonem. Kluci od nás z klubu mají dvě ty DG1000 a zpracování i letové vlastnosti 1+. například s RKm se to fakt nedá porovnávat.....
Jara11

#3 Příspěvek od Jara11 »

Nejsou nějaké nové poznatky o zmíněném modelu?
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
romik

#4 Příspěvek od romik »

Co potřebuješ vědět, já s tim letěl a pohoda :-) I přistání bylo napoprvé k noze....
Jara11

#5 Příspěvek od Jara11 »

No to základní, jestli je to lítatelný. Potřeboval bych to omotorovat do špice, na vzhled nekoukám. Potřebuju potrénovat na něčem menším, než mám doma. Hlavně by mi šlo o pevnost trupu, jestli něco vyztužit, nebo je to dostačující. U výrobce jsem se byl podívat na jaře, ale nějak jsem to v tý době nepotřeboval vědět. Nebo vzít Ventuse od Topmodelu. Měl jsem D2c a šlo to i to slušně lítalo.
Ventus3 5.33m - EMS,PIKE Sup.,Vision50Ely-q,XB-8 ,FrSky 20X,
romik

#6 Příspěvek od romik »

Měl jsem čest si zalétat s modelem výrobce a bylo to všechno v pohodě, létal jsem s modelem omotorovaným ve špici. Nemám co bych dodal, s levným pohonem a s baterkama například 4S 5000mah se na rovině ulétáš k smrti-k nastoupání stačí cca 10vteřin motorového letu. Ve vzduchu je model čitelný perfektně, stoupavost dobrá, klouže to dobře, pristání bez problému - na brzdách je model dobře ovladatelný, hned první přistání se mi povedlo téměř k noze. Nemám co bych vytknul, s Luňákem od zedka se takhle k noze nikdy netrefim. Z akrobacie jsem zkoušel loping, na výkrut jsem si s půjčeným modelem při jednom letu přeci jen netroufl.....
PeNo

#7 Příspěvek od PeNo »

Lítal jsi s tím menším nebo větším rozpětím ? Kterou verzi bys doporučil ?
romik

#8 Příspěvek od romik »

Pokud máš k dispozici svah tak ten menší, pokud budeš chodit létat převážně na letiště a točit termiku ve výšce, tak ten větší.......
Odpovědět

Zpět na „Větroně“