JMalik píše:[quote="graup15_junior"]To je tedy tema urednici a diskuze o moznych stazkach s ULL. Nesmysly a jen umele udrzovany tema zamindrakovanymi jedinci, sorry vsem ostatnim!. Na svuj stoupak do kilometru cekam ale graf sem nedam, ne proto, ze jste mi presvedcili, ale proto abych nemusel cist v tematickem threadu meho brachy vase prispevky o tom kolik ULL jsem ten den ohrozil a kolika urednikum jsem dal do rukou dukaz pro vytvoreni ruznych omezeni.
To bude asi reakce na mě co ?
Než to začneš takhle vyhodnocovat, tak si moje příspěvky přečti zpátky a najdi v textu, kde poukazuji na ohrožení provozu ULL. Ty létáš ( nebo chceš létat ) v letových hladinách určených pro jiný provoz než sportovní létání. Dochází ti to aspoň?
Mě absolutně nevadí jestli se bude s modely létat do 2 kilometrů a klidně se těm místům budu vyhýbat. Problém jsou ti vojáci a linky. Ale to by jsi musel na nějakém takovém jednání o tom napřed být, seznámit se s problémy a ne tady plkat o tom, jak si budeš létat po svém bez ohledu na předpisy.[/quote]
A neni to to samy, jako kdyz jedes autem? Taky chces mit idelani bezpecnost? Na ukor dalsich skupin, ktere se ucastni dopravy? Nikdy a nikde to takto nefunguje. A nebude to fungovat i tady, predpisy nepredpisy, chapes? Chce to rozumny pristup a nadhled a sledovat co je kolem tebe (jak modelar tak i ULL pilot). To tim chci celou dobu naznacit. To ze parkrat v roce hodim nejakou vysku si myslim ze se ti nemusim vzpovidat. A ty by jsi mne nemel resit.
pss:Vy ULL piloti padate uz dost casto a ani nas k tomu nepotrebujete