Viking 2-E a další modýlky

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Zamčeno
Zpráva
Autor
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

Re: Viking 2-E a další modýlky

#1501 Příspěvek od JirkaA »

pepin píše:
mě to taky trvalo nějakou dobu, než jsem pochopil, co se po mě vlastně chce a myslím si, že termické soutěže jsou i v Dánsku, jak píše Pina a klidně věřím i tomu, že i pro obří makety větronu jim v pohodě stačí maximální výška 100m k parádnímu polétání bez nějakého pocitu, že jsou omezováni :wink:

Stejně tak maketáři se bohatě vejdou do limitu 20kg váhy ;)
OK2WY
pepin

#1502 Příspěvek od pepin »

JirkaA píše:Stejně tak maketáři se bohatě vejdou do limitu 20kg váhy ;)

je to hold o té celé koze a nažraném vlkovi.
Standa Stuchlý

#1503 Příspěvek od Standa Stuchlý »

kovaco píše::lol: Moje řeč. Škoda slov. :lol:
Dalibore, kupředu levá, začni mazat.

vy blbouni s tímto názorem ( berte to pouze jako slovní obrat, nemyslím to doslovně ), kolik jste toho stvořili, že zase chcete likvidovat. Pokud někomu nedošlo, nepsal jsem to jen pro sebe, ale i pro ty, co tápou a nemají zájem o problémy. Ani já dost věcí nevím, proto diskutuji. Možná by bylo lepší samostatné vlákno, ale myslím, že to hlavní už tu bylo napsáno. Jak s tím kdo naloží, jeho věc a problém. Jo, mažte, ale skutečné hovadiny, třeba.... včera jsem se fakt bezvadně vyčůral, jo? St. :mrgreen:
graup15

#1504 Příspěvek od graup15 »

No nic se mazat nebude....ono to je takový hezký průzkum do lidské dušičky a uvažování..tak to tak hezky zůstane. Ale!!! Proto jsem založil nové vlákno..kde jak někdo začne plkat o létání v Medlánkách (bože to jsou kraviny, neb asi těžko pojede brácha lítat 300km jen tak na práh VPD), okamžitě ho ustřelím!!!!

Pokud do nového threadu dám nějaký graf. A je mi jedno jestli bude do 30m nebo do 1700m výšky, tak bude opět jen pro zvýraznění,nějakého letového zážitku, či schopnosti modelu (či pilota). Ale opět,jakýkoli komentář zavánějící legislativou..ustřelím.

Melete tu páté přes deváté, občas létám i na Rakovnickém letišti a i hodně vysoko a nikdy jsem nezažil a nedal ani podnět k nějakému problému. A to jestli má někdo za problém,že jsem např 400m od kroužícího Blaníka (o kterém vím a jeho dráhu pečlivě sleduji) tak opět je to jen jeho problém.

No a nakonec, létalo se za komančů (a už tenkrát se létalo dost vysoko) tak létat se bude i dnes. Každý je zodpovědný za svoje chování. Pokud to napere do čumáku Boeingu, tak si to samozřejmně vyžere. Nic víc se nezmění. Vymahatelnost těch probíraných 300m je nulová, vymahatelnost jakéhokoli omezení rekreačních modelářú kteří si létají náhodně na louce----opět nulová.

Jestli chce bít někdo organizován a tím de fakto je vydíratelný a kontrolovatelný, je opět každého věc jak se rozhodne. Víc k tomu nemám co říct.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1505 Příspěvek od JirkaA »

Dalibore, jen aby nedošlo k nějakému nedorozumnění, pravidla neurčuje moderátor ale provozovatel ;)
OK2WY
graup15

#1506 Příspěvek od graup15 »

Vím, ale mám pocit,že už je toho nějak moc..nemyslíš?
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1507 Příspěvek od JirkaA »

Jseš na veřejném diskusním fóru, pokud lidi diskutují podle pravidel, nemůžeš je postihovat jen proto, že se ti jejich názor nelíbí.
OK2WY
graup15

#1508 Příspěvek od graup15 »

Hmmm nad tím přemýšlím....a máš pravdu. Ale :wink:

Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odemykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.

Plky o UCL nesmyslech považuji za otravný materiál ... :-) V threadu o kompozitovýcm modelech. Nemyslíš?
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1509 Příspěvek od JirkaA »

I když je to obtížné vzhledem k rozprostření moderátorů po republice, možná by nebylo od věci jednou za čas uspořádat nějaký administrátorskomoderátorský pivo a pokecat..
OK2WY
Standa Stuchlý

#1510 Příspěvek od Standa Stuchlý »

...........
pepin

#1511 Příspěvek od pepin »

graup15 píše:
Plky o UCL nesmyslech považuji za otravný materiál ... :-) V threadu o kompozitovýcm modelech. Nemyslíš?

a nemyslíš, že výškové grafy vubec nesouvisí s kompozitovým, nebo jakýmkoli jiným modelm? samozřejmě by se mi také víc líbilo mít možnost ve vláknu--Viking 2 e cvaknout někam kde se mohu vyjádřit mimo Vikinga 2 E ale mimo tohoto vlákna--prostě mi přijde ujeté, otevřít na smetišti vlákno---TEN DALIBOR JE NENAPRAVITELNÝ,TED JSEM ZASE ČETL VE VLÁKNĚ VIKING E 2 ŽE JAKO KAŽDÝ JINÝ LÉTÁ V TERMICE KAM AŽ TO JDE A OČI DOVOLÍ,ALE ZASE TAM SERE TY POSRANÝ GRAFY.

sorry- ale porovnej si to v hlavě ty--pokud nechceš mít zasraté vlákno od plku co se ti tam nelíbí--řeš tam jen technickou stránku modelu a v druhém vlákně otevři k tomuto nebo dalším modelum plkací forum jeho výkonu--ty vole, proč prostě neuděláš vlákno měřící jednotky v modelu a tam se to muže zasírat

udělej vlákno ELEKTROVĚTRONĚ--VÝŠKOVÉ REKORDY A DALŠÍ MĚŘENÍ a bude klid, navíc to pak bude mít i ULC pěkně pohromadě :lol:brečíš na špatném hrobě, tady je opravdu chyba na straně vysílače--u tebe--udělej vláknbo měřících jednotek a budeš mít ty technické vlákna čisté.

mě se ty poruznu nové omezení nelíbí o nic mín, než tobě, na novelu, že ti za jízdu na kole pod vlivem mohou sebrat řidičák mám osobní názor--spíš budu nenápadnej nalitej v autě, no ale co naděláš, jedno je ale jistý, někdo si chce děla co chce a sere na všechno, někdo si chce dělat co chce, ale ve svém volném čase za to bojuje--když ty ladíš Vikinga, tak někdo na druhém konci republiky pročítal zákoník, abys toho Vikinga nelepil zbytečně-neměl bys mu dávat na jevo, že je posera a pipouš ze všeho zesratý, on opravdu bojoval za ty štemply a určitě se snaží vydobít víc a určitě toho nevydobyde s chvostem za zády, co na všechno jebe a má vše v paži--na to nikdy nikdo neslyšel.
Naposledy upravil(a) pepin dne pát 19.07.2013 0:34, celkem upraveno 3 x.
pepin

#1512 Příspěvek od pepin »

ale z jiného soudku, výškové rekordy jsou problémové, přelety se z auta dělat nesmí, ale mám už tři trasy na pěší turu na což zákon nemyslel :lol: ideálně s větroněm za variáblu, ale je to vcelku jedno, jestli z leva do prava, nebo z prava do leva,kdyby do toho někdo šel, mohla by to být prča na víkend, žádný stres, domluvený počet baterek v báglu--počítám maximálně deset kusu nejlevnějších tříčlánku 2,2 turnigy, problémové useky projít s mezipřistáním at někde neřešíme pipouše s větroněm na střeše ve vesnici--prostě Prčice s erem nad hlavou a bud jaro, nebo podzim, at ty žuchlé era nehledáme pul dne ve vzrostlé kukuřici.

PS: jinak k tomu kroužení s blaníkem, nebo jakým koli jiným poletovačem--kde máš tu jistotu, že to není vyplašený nováček a začátečník, co provádí svuj první solo let ? víš proč někoho potkáš nízko, ? protože ještě neumí létat a je rád, že je vubec rád :wink: třeba na paraglidingu mají uprostřed křídla nováčci fléru--samozřejmě modeláři jsou v tomto směru co to znamená čistí jak slovo boží :lol: --co je to za debila--bojuje o holý život sám se sebou :D
JMalik

#1513 Příspěvek od JMalik »

graup15_junior píše:
Proc bych se mel chovat tak iracionalne jak pises? Ja napr litam kde neni letiste, zkus to taky!

Ty létáš tam, kde je výškové omezení. Je to jasné?
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik

#1514 Příspěvek od JMalik »

graup15 píše:..... Každý je zodpovědný za svoje chování. Pokud to napere do čumáku Boeingu, tak si to samozřejmně vyžere. Nic víc se nezmění. Vymahatelnost těch probíraných 300m je nulová, vymahatelnost jakéhokoli omezení rekreačních modelářú kteří si létají náhodně na louce----opět nulová.

Pokud to napereš do čumáku Boeingu, tak si nevyžereš nic, protože tu částku z tebe nikdo nedostane. Proto jsou ta omezení. Je to jasné, nebo ne?
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik

#1515 Příspěvek od JMalik »

graup15 píše:Hmmm nad tím přemýšlím....a máš pravdu. Ale :wink:

Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odemykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.

Tak to zamkni, nebo odmazej. Ale uvědom si, co jsi o tomto konkrétním vlákně napsal :wink:
Zamčeno

Zpět na „Elektrovětroně“