jestli když dám na Blade od freeairu sřídávý motor XM2826 CA/15 od Dualskyho, že ho to unese, a že to to éro neroztrhá???
Blade a XM2826 CA/15 ???
Blade a XM2826 CA/15 ???
Myslíte prosím,
jestli když dám na Blade od freeairu sřídávý motor XM2826 CA/15 od Dualskyho, že ho to unese, a že to to éro neroztrhá???

- olda
- Kontaktovat uživatele:
Unese a s vyztušením neroztrhá, ale v žádném případě nevyužiješ potenciál tohoto letadla. Těžký motor, těžké aku, těžký regl. Já to vydím jako vyhozené peníze buď za motor nebo bladeho. Blade je čistokrevný 3D na blbnutí a to se dá tak do těch opravdu max. 220g, ale opravdu max. Já ho měl za 180g s MČ od MP jet a baterky 2s li-pol 400WE a to je teprve paráda, visí na 1/2 plynu. V tvojí kombinaci to bude letadlo na ho..o. Podívej se na jakékoliv diskuze. Váha by opravdu měla být kolem 200g, jinak to okamžitě při nedostatečné rychlosti padá na čumák ať normálně nebo v nožáku a ve visu se to taky chová dost blbě, o nejakých krkolomných obratech ani nemluvě. Vždyť u toho motoru je psáno až 150W. Podobný motor mám na Flash 3D, který má 440g a je to akorát. Čau
8Dandee píše:aha.... mno jde mi o to, jestli to vůbec poletí, protože s akrobaty jsem zatim neletal, tak si to chci zkusit... trošku mě to tedy mrzí, že to nebude mit prvky akrobata, ale na "poznání akrobatů" to snad stačit bude ne??
na zaČiatok to nebude dobrá volba ...myslím ten motor ......na blada to bude vela
P.S.: dík oldo za vyčerpávající odpověď.
letieť vodorovne nieje také ľahké ako sa zdá
šimo -cvičný hornoplochextra 3D,Blade 3D,breeze 3D, blink blink V3placka,mustang, sun rider, canary, samokridlo arkhawk,hlg micro,air blastermini discuslazy beeplameniak
šimo -cvičný hornoplochextra 3D,Blade 3D,breeze 3D, blink blink V3placka,mustang, sun rider, canary, samokridlo arkhawk,hlg micro,air blastermini discuslazy beeplameniak
-
Lordareon
- Kontaktovat uživatele:
8Dandee píše:aha.... mno jde mi o to, jestli to vůbec poletí, protože s akrobaty jsem zatim neletal, tak si to chci zkusit... trošku mě to tedy mrzí, že to nebude mit prvky akrobata, ale na "poznání akrobatů" to snad stačit bude ne??
P.S.: dík oldo za vyčerpávající odpověď.
no, tak toto ti v pokracovani nepomoze, bude to boj, vlastnosti padajucen tehly
Sky Lady - Reborned
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe
(na XM-2830-12)
+ Optic 6
Nejake to hadzadlo a gumacik
Modra Balzoidna Bellanca 400
Cimmrman 4 (ASP 4ccm)
Music Buble - este vo vystavbe
+ Optic 6
Nejake to hadzadlo a gumacik
8Dandee píše:ok, a co kdybych tam dal motro z CDromky???![]()
myslím že to by sa to ani nepohlo ........ a na 3D ani nemysli
8Dandee píše:maťo píše:8Dandee píše:ok, a co kdybych tam dal motro z CDromky???![]()
myslím že to by sa to ani nepohlo ........ a na 3D ani nemysli
Mno to jsem zrovna "slyset" presne nechtel, ale dík![]()
![]()
urcite to na 3D nebude
Ked si s akrobatmi este nelietaj tak skus kyjovskeho Flasha dost ludi sa na nom uci a je to ero ktore ti bude verne.A dufam ze chces aby sa ti EPP akrobaty predviedli v tom najlepsom svetle...Neviem kolko prachov chces do toho vrazit ale blade na taku vybavu nie je ani to neskusaj...Napis s cim si lietal a ci chces ist do akrobatov alebo si chcel urobit par loopingov vykrutov atd...Kazdemu doporocujeme Flasha,nemas tym co pokazit.Prezije neskutocne vela a lieta paradne, podobne aj ako Boom ci blade dancer,Ale blade mi uz ako model nepripada.Tvoja volba ale aby ta to potom nemrzelo.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
- olda
- Kontaktovat uživatele:
Mohu povrdit, měl jsem bladeho, pár shocků dle plánků, blitze, zoom zooma, zoombi a jiné. Flash lítá nejlíp a co mě sním viděli, tak potvrdili. Jsem schopen například v nožáku lítat osmičky nad letištěm a levou rukou se dloubat v nose. Opravdu mi drží bez korekce křidélek jak přibitý, zatím první letadlo, které se mi tak chová. Akorát bych zase měl pochybnosti o výkonu motoru, jestli bude dostačující. Nevím jestli uvedené prametry jsou pravdivé. Jisté je to, že do bladeho a podobných je to blbost, otázka je, zda na flashe zase málo. To musí posoudit někdo, kdo takový motor má. Jinak Flash bych řekl, že je dnes asi zatím nejlepší volba. Akorát ta cena, ale zplatil jsem ji rád. A dnes rozhodně nelituji. Investice se vyplatila.Čau, nebo si něco udělej sám, rozpětí cca 900mm z 10mm epp, na zkoušku.
olda píše:Mohu povrdit, měl jsem bladeho, pár shocků dle plánků, blitze, zoom zooma, zoombi a jiné. Flash lítá nejlíp a co mě sním viděli, tak potvrdili. Jsem schopen například v nožáku lítat osmičky nad letištěm a levou rukou se dloubat v nose. Opravdu mi drží bez korekce křidélek jak přibitý, zatím první letadlo, které se mi tak chová. Akorát bych zase měl pochybnosti o výkonu motoru, jestli bude dostačující. Nevím jestli uvedené prametry jsou pravdivé. Jisté je to, že do bladeho a podobných je to blbost, otázka je, zda na flashe zase málo. To musí posoudit někdo, kdo takový motor má. Jinak Flash bych řekl, že je dnes asi zatím nejlepší volba. Akorát ta cena, ale zplatil jsem ji rád. A dnes rozhodně nelituji. Investice se vyplatila.Čau, nebo si něco udělej sám, rozpětí cca 900mm z 10mm epp, na zkoušku.
Jasne,
na tomto ere sa neoplati setrit.
Je to totiz perfektny stred medzi F3A a shockflyerom.Zalieta to totalne vsetko a na naucenie to je super a ak to pilota chyti moze pokracovat a bude rad ze dal prachy do niecoho takeho.Blade je EPP.EPP shocky musia byt velmi dobre vystuzene.Tym padom ale zvysujes hmotnost a blade ma dost male rozmery.Ja som s nim lietal cely pack.mal 230g lietalo to vsetko lebo to malo plavajucu vyskovku ale akonahle som sa snazil len letiet tak nekolko desiatok metrov rovno nedalo sa.A pri plnom plyne som uz radsej hned stiahol lebo sa to tocilo jak husenica.
Samozrejme ze je to tvoja volba a ja ti ho nechcem znechutit len s tym rataj.Ja ti mozem doporucit jedine FLasha co mam aj avatar.Mal som aj zoom zooma ale toto ero nema konkurenciu.A to s tym nozakom mas pravdu minule fukalo 8m/s a drzal v nozaku ani sa nepohol ale zase si zober ze to ma plochu trupu jak zehliaca doska.
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.