MSH Brain / iKon
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Re: MSH Brain / iKon
Tak další dobrá zpráva pro zájemce o Bluetooth. Nový firmware umí připojený modul automaticky naprogramovat.
Stačí koupit skoro libovolný BT modul z ebay, správně ho připojit nebo použít koupený kabel. Jednotku potom připojit k PC a v menu zvolit Configure bluetooth module, zadat název a pin a vše se nakonfiguruje automaticky.
Stačí koupit skoro libovolný BT modul z ebay, správně ho připojit nebo použít koupený kabel. Jednotku potom připojit k PC a v menu zvolit Configure bluetooth module, zadat název a pin a vše se nakonfiguruje automaticky.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
A kdyby nekomu smrdel e-bay, tak se da sehnat i na aukru: http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=TTL+bluetooth 
EDIT: Ups, tak jsem vam ho prave vykoupil.

EDIT: Ups, tak jsem vam ho prave vykoupil.
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Z ebay jsem ho kupoval za 140,-Kč i s poštovným. A dá se tam pořídit ještě levněji. V době, kdy jsem ho kupoval já, tak za uvedenou cenu byl nejlevnější.
Naposledy upravil(a) XB8R dne čtv 25.07.2013 12:21, celkem upraveno 1 x.
Logo 500 VBar, nano CPX
Peknyyy...
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Ale čekal jsem na něj asi dva týdny, což mi ale bylo celkem jedno 
Logo 500 VBar, nano CPX
Huraraa... Modrozub je doma. Ted jeste poradte, kde sehnat Micro Mini. ZH 1.5 4-Pin konektor. Idealne nekde v Praze, kde maji v sobotu otevreno, abych si mohl zitra hrat. 
EDIT1: Muheheee... Tak uz nic. Aspon k necemu mi ten kablik k ZYX bezpadlu je.
EDIT2: A uz to slape.
Naprostej luxus. Od ted uz se nebudu tahat s notebookem, kdyz bude potreba neco pocechrat. 
EDIT3: A ted koukam, ze na aukru uz je zase BT modul k mani. (Ne vsichni chteji platit kartou nebo pres PayPal.)
EDIT1: Muheheee... Tak uz nic. Aspon k necemu mi ten kablik k ZYX bezpadlu je.
EDIT2: A uz to slape.
EDIT3: A ted koukam, ze na aukru uz je zase BT modul k mani. (Ne vsichni chteji platit kartou nebo pres PayPal.)
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
jsem nasel na helifreaku: pokud nekdo chce instalovat do polohy napric tzn. konektory kolmo na podelnou osu heli, pak v Advance menu -> Orientation nastavit pro konektory smerujici nalevo pri pohledu ze zadu
http://www.helifreak.com/attachment.php ... 1355912559
- X
- Y
- Z
+Z
+Y
- X
+Z
pro konektory jdouci napravo
+X
+Y
- Z
+Z
- Y
+X
+Z
Vyse plati pro montaz diodami nahoru.
Smysl znaceni os:
USB port (+X)
Konektory (- X)
Sat Porty (- Y)
Gov Port (+Y)
Horni strana (+Z)
Spodni strana (- Z)
http://www.helifreak.com/attachment.php ... 1355912559
- X
- Y
- Z
+Z
+Y
- X
+Z
pro konektory jdouci napravo
+X
+Y
- Z
+Z
- Y
+X
+Z
Vyse plati pro montaz diodami nahoru.
Smysl znaceni os:
USB port (+X)
Konektory (- X)
Sat Porty (- Y)
Gov Port (+Y)
Horni strana (+Z)
Spodni strana (- Z)
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Jenom rychlej dotaz... Kde se da sehnat ta tenka 3M gelova oboustranka, co ji dava MSH k Brainu? Idealne nekde v Praze..?
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
Ahojte rad by som sa opytal na autolevel. Prave ho skusam a mam par otazok. Helinu som setoval na stole, ked bola v rovine. Ked ho pri vise zapnem helina sa zrovna a ihned zacina uchadzat do lavej strany. Dalsi problem ktory som dnes zaznamenal bolo to, ze pri nevydarenom prvku ked som potreboval pomoct, aby som nespadol som cvakol autolevel. Helina sa sice prekoprcla ale nezrovnala, zostala cumakom nizsie a zacala letiet dopredu. Bol sice proti vietor okolo 12m/s v narazoch, ale... Vie mi niekto poradit ako spravne autolevel nastavit aby som ho mohol pouzivat pocas ucenia sa ?
dik
dik
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Toto mohou dělat vibrace. FBL a autolevel používají rozdílné snímače. FBL je na vibrace imunní autolevel už méně.
Pokud jsou vibrace OK zkus to dotrimovat v nastavení autolevelu případně zvednou zisk autolevelu.
Pokud jsou vibrace OK zkus to dotrimovat v nastavení autolevelu případně zvednou zisk autolevelu.
Raptor E700 (MSH Brain)
Ahoj Mad-box vibracie vylucujem je to nanovo zostavena moja padnuta 550 z Trnavky. Vsetky osky som vymenil bez rozdielu ci boli ohnute, alebo nie. Skusim teda nastavenie. Vibracie ale preverim. Rad by som tento system pouzival aktivne, mne osobne velmi pomaha... 
robi mi to aj na compase a ten padnuty este nikdy nebol.
robi mi to aj na compase a ten padnuty este nikdy nebol.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
To ze jsi vymenil hridele nebo ze heli neni po havarii prece neznamena, ze tam vibrace nemohou byt.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
No a to ze ma Brain zachranu neznamena ze aj dobre funguje
.
rcblog.houseofcode.eu
swalko: Mozna to bude taky trochu trochu tim, ze autolevel neni tak uplne zachrana... 
Spektrum DX8, PhoenixRC
Spektrum DX8, PhoenixRC
mne sa brain osobne velmi paci a nemam dovod ho menit, len preto ze mam lave ruky.
Co sa tyka nastaveni, este v noci som zvysil zisk a nastavil kridelka na 0, set autolovelom bola nastavena hodnota na -3. Uvidim ako sa to bude vonku spravat.
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar