Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Odpovědět
Zpráva
Autor
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový typ KK dosky - KK2.0 s LCD displayom

#541 Příspěvek od RCStudio »

Jednoduse receno rozdil v simonk a beznym ESC je ve vyhodnocovani povelu. Bezne ESC bere v uvahu poslednuch X udaju pro vypocet chovani pridani ci ubrami plynu to ma za nasledek pomale zmeny kdezto simonk toto nedela a reaguje ihned neprumeruje. Nema take ochranu baterii protoze kdyby vypnul motor pro ochranu baterie kopter havaruje... je toho vic ale toto jsou klicove vlastnosti
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Brode
Kontaktovat uživatele:

#542 Příspěvek od Brode »

Litaaaaam, esc je teplí-horký ale v pohodě tam udrzim ruku.

Mam tam ten nejnovější firmware.
Úžasný :-)
Ještě to musím doladit, trosku to klouze do strany, to děláte trimováním ?
exanko

#543 Příspěvek od exanko »

Trimování na vysílačce musíš mít na nulu podle receiver testu. Překalibruj gyra na rovině. Pokud lítáš self level tak je tam trim v ty nabidce self levelu. U Pitch větší hodnota znamená, že to poletí víc dozadu a u Roll, že to přidá víc doprava. Najdeš na to videa na youtube.
bzukyn

#544 Příspěvek od bzukyn »

to ST

ST píše: Ale deska asi né. :(

neni nahodou odpajlenej jenom ten vstupni odpor?
ST
Kontaktovat uživatele:

#545 Příspěvek od ST »

No odpor po připojení napájení začně hulit, takže to bude spíš něčím jiným. Já teď spíš řeším co s tou poslední KK2.0 deskou, co mi zbyla. Jestli to mám s ní ještě zkoušet nebo né, Ale asi si ji nechám na něco jinýho. Mám objednanej FY-DOS, takže asi KK2.0 skončí spíš v šuplíku.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Brode
Kontaktovat uživatele:

#546 Příspěvek od Brode »

Díky všechno docela ok.
Snažil jsem se právě setupnout safe level abych ho mohli cvaknut a v bezvětří tolik neřesti.

S čim se ted potýkám je teplota motoru, při gopro s gimbal na nich neudržím ruku, 10x4.5 vrtule je moc velka nejspíš.
Typ motoru je o pár příspěvků výš jsem na telefonu :-)
Koupil bych karbon 9x4.7 ? Díky
skiner

#547 Příspěvek od skiner »

Brode píše:Díky všechno docela ok.
Snažil jsem se právě setupnout safe level abych ho mohli cvaknut a v bezvětří tolik neřesti.

S čim se ted potýkám je teplota motoru, při gopro s gimbal na nich neudržím ruku, 10x4.5 vrtule je moc velka nejspíš.

Karbonove vrtule sa daju zohnat
http://www.goodluckbuy.com/9047-9x4-7-c ... pair-.html
http://www.banggood.com/9_0X4_7-Carbon- ... 80149.html
Aku ma hmotnost cely copter?
kitemonkee

#548 Příspěvek od kitemonkee »

Brode píše:Díky všechno docela ok.

10x4.5 je moc na ty motorky, to bys musel mít ten copter hodně ultralight + lehkou baterku abys to mohl provozovat s GoPro a gimbalem.
frsky x7 & frsky xLite | telink toro & zohd orbit & hacker tomahawk.ng
macil

#549 Příspěvek od macil »

Pozerám, že akonáhle je niečo nastaviteľné a užívateľsky prispôsobiteľné, tak vo väčšine prípadov je s tým problém. U Multistarov sa totiž vyššie spomínané parametre dajú, pomocou programovacej karty, nastaviť, majú dokonca aj ochranu proti zablokovaniu motora, ktorá síce mne konkrétne prekáža, ale z tohto dôvodu určite regulátor nezadymí. Možno nejaká zabudnutá kvapka cínu, predsa len to pájkuje číňanka. Oproti regulátorom s FW SimonK na nich netreba kalibrovať rozsah plynu, to sa deje automaticky. SimonK je zas jednoduchý. Okrem kalibrácie rozsahu plynu sa na ňom nenastavuje nič.
bzukyn

#550 Příspěvek od bzukyn »

Brode píše:

litam stejny stup/y6 s 10/6 trilist, s 3clankem studeny a se 4clankem teply.co nastaveni reglu?
Baran

#551 Příspěvek od Baran »

Trošku odbočím.
Nemáte někdo zkušenosti s KK2 firmware 1.5 a tímto gimbalem (camera stab. setting). Mám konkrétně na mysli toto http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1793759 . Zkouším si s tím teď třetí den hrát a nejsem z toho vůbec moudrej. Servíčka mám tyto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=40238 . Celkem se mi dost libílo, jak jim to faká.
Díky
exanko

#552 Příspěvek od exanko »

Musíš použít upravený firmware, je na něj odkaz na rcgroups na ty stránce jak si posílal.
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#553 Příspěvek od jamesgsf »

přesně tak musis mit fw s upravou pro SSG pak si nastavis ty menši cisla, tim nastavis rovinu jakoby na středy serv aby jsi mel gimbal v rovině, ty větší parametry jsou rozsah a citlivost nějak dohromady, jak moc bude gimbal vybočovat v osách. Dulezity je mit zaskrtnuto diff. A gimbal běží jen s motory, jinak je vyhnutej do nesmyslný polohy. Taky jsem se s tim trapil asi dvě hodiny než jsem to pochopil ale fungovalo to dobře.

tohle je moje nastavení pro nejlevnější serva, třeba se od toho odpíchneš
Přílohy
24.jpg
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Baran

#554 Příspěvek od Baran »

jamesgsf píše:přesně tak musis mit fw s upravou pro SSG pak si nastavis ty menši cisla, tim nastavis rovinu jakoby na středy serv aby jsi mel gimbal v rovině, ty větší parametry jsou rozsah a citlivost nějak dohromady, jak moc bude gimbal vybočovat v osách. Dulezity je mit zaskrtnuto diff. A gimbal běží jen s motory, jinak je vyhnutej do nesmyslný polohy. Taky jsem se s tim trapil asi dvě hodiny než jsem to pochopil ale fungovalo to dobře.

tohle je moje nastavení pro nejlevnější serva, třeba se od toho odpíchneš

Moc díky za rady. Odpíchl jsem se teda od těch tvojich čísel a trošku to doladil a celkem to jede. Možná zkusím ješte drobný úpravy. Jsem zvědavej co to udělá za letu..
Hazí ti to někdy nějaký seky?
Sailes88

kk2.0 LCD - závada??!!

#555 Příspěvek od Sailes88 »

Zdravím pánové,

pomůže někdo prosím kdo má zkušenosti s kk2.0 LCD???

Mám quadrocopteru x525, motory 2212 1000kv, 30A regu., 10x4,5 vrtule, Spectrum DX6i

Po spuštění motorů, se jeden motor, je jedno jaký motor je zapojený na výstup kk2.0 prvního motoru, roztáčí sám od sebe rychleji a rychleji, až dostane náhlý impuls a otáčky se tak zvýší, že dojde k převrácení coptery.

Takže regulátor jsem vyloučil, zkoušel jsem i ruzná přenastavení.

PORADÍTE????? NEVÍTE NĚKDO????

PS: Spectrum mám nastavené na aero
Odpovědět

Zpět na „Coptery - elektronika“