Prosim o radu Easy Fly 1,96m EPP RTF
Prosim o radu Easy Fly 1,96m EPP RTF
Moc me laka svet rc letani, ale vubec nic o nem nevim. Prohlizel jsem stranky s rcckama a docela se me libi Easy Fly 1,96m EPP RTF. V nabidce je ale bez rc soupravy a jako doporucena souprava tam byla OPTIC 6 FM-E 35MHz ELECTRON 6FM bez serv nebo 6 EXP 2.4GHZ FASST 6/6/0 Aku.To se me ale zda byt pro me zbytecne namakane i dost drahe. Muzete me nekdo poradit, jakou soupravu bych si mel poridit? Vubec totiz netusim,jak se propojuji prijimace se servy,regulátory a tak.Moc diky vsem za rady
Zdravím, známý měl Easy Fly, a nic moc... je to takový divný materiál...Na naučení bych spíš doporučoval Easy Glidera od Multiplexu nebo Easy Fly taky od MP... S tou vysílačkou je to těžší... záleží jak se tomu chceš věnovat... jestli cítíš že tě to fakt táhne, tak rovnou pořiď něco lepšího... třeba toho Optica6... já ho mám, a jsem spokojen... Se zapojením ti rád pomůžu... A myslím že tady je hodě lidí kteří ti poradí... 
Adam 400 epp - sm CF2822
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
F3K Vertex - od Leoše Svobody
PicooZ - ten se snad ani počítat nedá
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
Myslím že s trochou pečlivostí bys ho dohromady dal... Serva s táhly je vcelku jednoduchá záležitost.... Chce to chladnou hlavu... Pro začátek pilotáže také není špatné najít si nějakého zkušenějšího pilota, který by tě trochu zasvětil, třeba ti zalítl éro... myslím že tady na fóru určitě někoho najdeš...
Adam 400 epp - sm CF2822
- šimon hub
- Kontaktovat uživatele:
tak tohle téma mi káplo do noty,už sem trochu zkušenější,ale můj bratr by se chtěl na něčem naučit lítat(popravdě já sem toho víc rozsekal než volítal a ted bych se tomu chtěl už trochu vážně věnovat)chceme si spolu koutpit nějakej z z rc setů a easy se mi jeví jako nejlepší(s elektronikou nemám moc zkušeností a easyglider nebo easystar nepřipadá v úahu)rozhoduji se mezi sky lady(všiml sem si že se prodává už jiná verze-v čem je lepší????)a easy fly(pro něj se spíš přikláním)
šimon hub píše:......rozhoduji se mezi sky lady(všiml sem si že se prodává už jiná verze-v čem je lepší????)a easy fly(pro něj se spíš přikláním)
Sky Lady II má akorát jinou barvu křídel, než verze I.
Já jsem s Ladynou taky začínal. Letadlo je to dobré, ale elektronika stojí za prd, pokud nemáš vyloženě štěstí. Měnil jsem regulátor i přijímač. Pak už pohodové lítání. A náhradní díly velmi levné.
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Pokud se tomu chceš opravdu věnovat, RC set bych opravdu nedoporučoval... Z vlastní zkušenosti je nemohu doporučit... Hodně ze setů jsou nelétavé...
Adam 400 epp - sm CF2822
Pro začátek bych mohl doporučit Adama 400, originál je z balsy, ale já ho mám z EPP... je to dobré éro na naučení... také bych mohl doporučit éra typu Ticholet... jsou to pohodová éra a na výcvik stvořená... 
Adam 400 epp - sm CF2822
Death píše:Zdravím, známý měl Easy Fly, a nic moc... je to takový divný materiál...Na naučení bych spíš doporučoval Easy Glidera od Multiplexu nebo Easy Fly taky od MP... S tou vysílačkou je to těžší... záleží jak se tomu chceš věnovat... jestli cítíš že tě to fakt táhne, tak rovnou pořiď něco lepšího... třeba toho Optica6... já ho mám, a jsem spokojen... Se zapojením ti rád pomůžu... A myslím že tady je hodě lidí kteří ti poradí...
No já tedy nevím, ale materiál, ze kterého je vyroben Easy Fly a Easy Glider je...stejný.
- šimon hub
- Kontaktovat uživatele:
právě že jsem mluvil s jedním klukem,ten easyho má a řikal že to je prej hodný éro,ale na plnej plyn prej moc rychlý,láká mě právě že už má střídák,ale ještě uvidíme,podle tohohle setu bych se právě rozhodl jak dál,nechci a taky nemůžu do toho cpát víc,už takhle jsem do toho nacpal dost
skra to sem se dneska nějak rozepsal
- Eragon
- Kontaktovat uživatele:
Já mám Easy flye set a je to s ním výborný. Menší problém jsou serva. Po dvou měsících mi jedno odešlo. Víc na: http://mojeletadla.blog.cz
Sky lady (mig 480 race) - visí na zdi
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
Easy fly (Dualsky XM3530) - visí na zdi
Extra 330 (BM 3130) - létá
PicooZ (malej) - čeká na novou zadní vrtulku
Osprey X - 28 G (Dualsky XM3530) - čeká na 3. zálet (a snad už úspěšný)
- LETEC_AMATER
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
bohous601 píše:Dá se s Easy Star letat i bez motoru,když nemá sklopnou vrtuli?
Úplne v pohode, plachtí krásne a celkom dlho. Pokiaľ je dobrá termika, dá sa na 10 minut motor. letu plachtiť skoro hodinu ! Sám som sa s ním učil lietať. Velikou výhodou je tlačná vrtuľa, mal som dve havárky na čumák. A ďalšou výhodou je jeho stabilita a práve klzavosť. Proste, keď sa ti popletú ruky, pustíš páčky, stiahneš plyn a on sa zrovná
A čo sa týka vysielačky. Ak sa tomu budeš venovať, kúp napr. toho Optica, alebo podobné, oplatí sa to. Ja som začínal koncom leta a mám momentálne už tri letuschopné modely a jeden staviam
Tak hodne zdaru !
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc