A ešte čo sa týka stavby... ja som si ES nechal postaviť, takisto aj Toro. Lenže potom ma to štvalo, že len lietam a chcel som niečo aj sám postaviť. A tak som si postavil dva depronové modely, z nich jeden z nich už lieta, celkom dobre.
Ale na začiatok si toho ES kľudne nechaj postaviť a zalietnuť niekým skúseným, naprogramovať vysielač. Proste, aby si to mal bez problémov a mohol lietať. No a potom sa možeš pustiť do niečoho sám... moj názor.
Pretože kolega nedávno skladal Easy Glidera a má problémy s fixovaním motoru. neviem, či je to chyba modelu, alebo jeho chyba pri stavbe, ťažko povedať. Faktom je, že to potom štve, keď model špatne lieta.
Prosim o radu Easy Fly 1,96m EPP RTF
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Já začínal letos s Easy Gladerem Ele. Koupil jsem si k tomu Optic6 a rozhodně nelituju!!! Nyní již mám éra čtyři, a EGE mě rozhodně do začátku slušně naučil. Měl jsem štěstí na ochotné modeláře. Ze začátku mně EGEho házeli a přistávali, po pár letech jsem to zvládnul sám. Je to fakt pohoda. Kamarád začínal ve stejnou dobu, koupil RC set, éro mu ulítlo v termice.Chytlo ho to, následně zjistil, že vysílačka z RC setu je mu na prd a nakonec ho to vyšlo ještě dráž než mě
Návod u EGEho je blbuvzdornej, dle mého názoru zvládnutelnej i šikovnějším děckem...Přeju mnoho úspěchú, ať už pořídíš cokoli!!!
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Lindbergh píše:Já začínal letos s Easy Gladerem Ele. Koupil jsem si k tomu Optic6 a rozhodně nelituju!!! Nyní již mám éra čtyři, a EGE mě rozhodně do začátku slušně naučil. Měl jsem štěstí na ochotné modeláře. Ze začátku mně EGEho házeli a přistávali, po pár letech jsem to zvládnul sám. Je to fakt pohoda. Kamarád začínal ve stejnou dobu, koupil RC set, éro mu ulítlo v termice.Chytlo ho to, následně zjistil, že vysílačka z RC setu je mu na prd a nakonec ho to vyšlo ještě dráž než měNávod u EGEho je blbuvzdornej, dle mého názoru zvládnutelnej i šikovnějším děckem...Přeju mnoho úspěchú, ať už pořídíš cokoli!!!
Tak jak tak koukám, tak tvůj kamarád není sám, můžu si sním podat ruku
Adam 400 epp - sm CF2822
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
F3K Vertex - od Leoše Svobody
PicooZ - ten se snad ani počítat nedá
Yak-54 - halolet, sm microtex HCS 60/2-rozstřelen, čeká na stavbu nového Yaka nebo jiného éra...
F3K Vertex - od Leoše Svobody
PicooZ - ten se snad ani počítat nedá
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Death píše:Lindbergh píše:Já začínal letos s Easy Gladerem Ele. Koupil jsem si k tomu Optic6 a rozhodně nelituju!!! Nyní již mám éra čtyři, a EGE mě rozhodně do začátku slušně naučil. Měl jsem štěstí na ochotné modeláře. Ze začátku mně EGEho házeli a přistávali, po pár letech jsem to zvládnul sám. Je to fakt pohoda. Kamarád začínal ve stejnou dobu, koupil RC set, éro mu ulítlo v termice.Chytlo ho to, následně zjistil, že vysílačka z RC setu je mu na prd a nakonec ho to vyšlo ještě dráž než měNávod u EGEho je blbuvzdornej, dle mého názoru zvládnutelnej i šikovnějším děckem...Přeju mnoho úspěchú, ať už pořídíš cokoli!!!
Tak jak tak koukám, tak tvůj kamarád není sám, můžu si sním podat ruku, hned potom co mě ten nelítavý šmějd uletěl sem se shrabal na to koupit optica a začít létat ... a ne opravovat...
No tak to mu určitě vyřídím, jistě si zvedne sebevědomí
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
RC set ASW 28 RTF
Nevím jestli je rc set blbost nebo ne ale je to nejlevnejsi porizeni era se vsim co je k letani treba a kdyz clovek nevi jestli ho to chytne tak investice za 4000 korunovy komplet se 4 kanalovou vysilackou je asi docela dobra volba. Ja jsem si prave poridil ASW 28 RTF akorat jsem ho jeste nezalital kuli dle meho spatnemu pocasi protoze kdyz fouka vic jak 2m/s tak to nehodlam zaletavat a zaroven se ucit letat. Jestli mate nekdo zkušenost s timto modelem pisnete. Recenzi na nej jsem cetl.
Re: RC set ASW 28 RTF
no text entered...