Výběr auta na rekreační ježdění

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Robil

Re: Výběr auta na rekreační ježdění

#61 Příspěvek od Robil »

A ještě jaký je rozdíl mezi těmito stroji:
1. http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... c-souprava
2. http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... storm#dily

Zdravím, tak rozdíl mezi těma dvěma
1. má stejnosměrný motor a 2,4 GHz vysílačku, ale pokud chceš střídák, tak tenhle model padá :(

2. má střídavý motor a 27mHz vysílačku je horší mohlo by nastat rušení, takže možná dobrá volba, ale
hlavní průser je v tom, že není dostupná u dovozce.

Něco jsem ti napsal do soukromé zprávy, tak se podívej
kottlos

#62 Příspěvek od kottlos »

twint píše:MeCZoun:
mam storma, koupil jsem do nej nejlevejsi stridave kombo za cca 2000, (http://www.rc-levneji.cz/pro-auta-2/com ... 10t-karta/) ja mam motro sice 9T , ale to uz bude nepatrny rozdil. lita to hodne slusne, a doporocuju koupit i mensi pastorek, ja mam ted 17zub a je to myslim tak akorat.
rozdil je ze prvni ma vysilacku 2,4Ghz - ber tohle, minimum ruseni, a kratka antena.

v pripade dotazu napis, storma mam rok a porad me bavi:)

Chci toho slashe 1/16 jak dlouho vydrží lítat ? baterii bych koupil jinou ASI :D
kottlos

#63 Příspěvek od kottlos »

sigi123 píše:No velká škoda žes upustil od těch expedic když jsi psal jak ti učarovaly.Jan aby ti to 15ti minutové lítání okolo sebe vydrželo.Tyhle auta většinou po první sezoně/jestli ne dřív/ každý uloží na poličku a shání se po něčem jiném.Mě to omrzelo za 3 týdny a šlo to z domu :lol: .Ta tatra je dobrá.i když džíp je džíp :D .

Tatra je dobrá jen ještě hodně práce vyjede VŠECHNO kam jí pošleš :) A na tu baterii co k ní je vydrží jezdit v terénu 2 hodiny Krása :)
sigi123

#64 Příspěvek od sigi123 »

Mě pájo jezdí na 2S 5000mAh 4.5 hodiny.Zpočátku jsem chtěl koupit náhradní baterku ale takhle jsem ušetřil :lol: .Dneska jsem si objednal za 450kč převodovku takže teoreticky s menší zátěží by měla baterka vydržet ještě trochu dýl.Jsem na to zvědavej.A jinak na hobbykingu se rozjížděj s autama,na cc-01 mi včera přišly origo hliníkový stavitelný 4 ks tlumiče,místo těch origo plastovejch.A to za pouhých 340kč :lol: ,u nás stojej 1200.Tak za ušetřený peníz jsem si ještě objednal za 350 lepší regl než je origo.
Stiwo

#65 Příspěvek od Stiwo »

Mám toho velkého sleshe a jsem spokojen. :D 1/16 ano ale asi bych bral E-revo. Ten slash 1/16 už bude mít asi trochu moc malé kola itd. :roll:
PS: Traxxas po nejlepších cenách co jsem našel v Česku: http://rc-store.cz/
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
kottlos

#66 Příspěvek od kottlos »

sigi123 píše:Mě pájo jezdí na 2S 5000mAh 4.5 hodiny.Zpočátku jsem chtěl koupit náhradní baterku ale takhle jsem ušetřil :lol: .Dneska jsem si objednal za 450kč převodovku takže teoreticky s menší zátěží by měla baterka vydržet ještě trochu dýl.Jsem na to zvědavej.A jinak na hobbykingu se rozjížděj s autama,na cc-01 mi včera přišly origo hliníkový stavitelný 4 ks tlumiče,místo těch origo plastovejch.A to za pouhých 340kč :lol: ,u nás stojej 1200.Tak za ušetřený peníz jsem si ještě objednal za 350 lepší regl než je origo.

Kdybys viděl tu baterku na tý tatře to bys koukal :D :D
kottlos

#67 Příspěvek od kottlos »

Stiwo píše:Mám toho velkého sleshe a jsem spokojen. :D 1/16 ano ale asi bych bral E-revo. Ten slash 1/16 už bude mít asi trochu moc malé kola itd. :roll:
PS: Traxxas po nejlepších cenách co jsem našel v Česku: http://rc-store.cz/

ceny neřeš :) Ja chci vědět jak dlouho ten slash dokáže lítat na baterku ( A na jakou )

Chci 4WD slashe 1:16 Proč E-Revo ?
1:10 Nechci moc velkej stačí že mi tu ta Tatra 1/10 zabýrá celej stůl.
sigi123

#68 Příspěvek od sigi123 »

Ta 1:16 je sice skladná,ale venku nic moc neprojede.30 cm autíčko je spíš hračka na koberec,ne?
scarabeus

#69 Příspěvek od scarabeus »

S 30cm modelem si doma moc nepojezdis.

Venku pojezdis, ale musi to byt upravenejsi draha nebo asfalt nebo lehce prasna cesta. Jakakoliv trava ne totalne cerstve posecena tenhle model zastavi.

Osobne jsem mel 1/10 Slashe, velikostne je to spis 1/8.

Zas tu 1/16 vezmes do jakyhokoliv batuzku, na 1/10 jsem musel brat velkou igelitku nebo velky 60L batoh.
Stiwo

#70 Příspěvek od Stiwo »

Právě proto bych asi radši koupil 1/16 e-revo protože to podle mně projede víc. 1/16 sleshe zastaví podle mně i malý terén.
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
scarabeus

#71 Příspěvek od scarabeus »

Nedelal bych si iluze, u obou modelu to nebude zadna slava. Ale u E-Reva se to da vice zvednout. Navic, tihle dablici jsou hodne zivi a mali. Nepredpoklada se, ze se s nima bude jezdit na louce. Potrebuji rovnejsi a plossi povrch nebo drahu. Toho je uz i u nas dost.
Kovboj

#72 Příspěvek od Kovboj »

Stiwo píše:1/16 sleshe zastaví podle mně i malý terén.

Je to o úhlu pohledu. Malý Slash 1:16 pořád projede víc, než běžná "silniční" 1:10 s kolama na rally. ;-)
kottlos

#73 Příspěvek od kottlos »

sigi123 píše:Mě pájo jezdí na 2S 5000mAh 4.5 hodiny.Zpočátku jsem chtěl koupit náhradní baterku ale takhle jsem ušetřil :lol: .Dneska jsem si objednal za 450kč převodovku takže teoreticky s menší zátěží by měla baterka vydržet ještě trochu dýl.Jsem na to zvědavej.A jinak na hobbykingu se rozjížděj s autama,na cc-01 mi včera přišly origo hliníkový stavitelný 4 ks tlumiče,místo těch origo plastovejch.A to za pouhých 340kč :lol: ,u nás stojej 1200.Tak za ušetřený peníz jsem si ještě objednal za 350 lepší regl než je origo.

http://www.rcguru.cz/crawler-king-1-10-rtr-d139
ale crawler musí mít lepší teréní dostupnost než CC-01 ne ?
sigi123

#74 Příspěvek od sigi123 »

Je to možný,ale není to 1:10 a nejezdí se s nima expedice.I když můžeš jet s čím chceš,ale expe je o něčem jinym,aspon pro mě.Nedá se srovnat takovejhle trialovej speciál se scale autem 1:10.Je to maketách /většinou/ skutečnejch aut.A dobře udělaný ccčko se dá porovnat i axialem,dá se říct že projede skoro to samý.Ani na youtube jsem ještě tohle na expedicích neviděl.Na normální epedici bud všem ujedeš nebo tě to přestane bavit a budeš se ploužit s ostatníma.Ale jo to každýho věc s čím chce jezdit.Já chci scale auto,tak se zase nebudu cpát třeba mezi summity :D .
kottlos

#75 Příspěvek od kottlos »

sigi123 píše:Je to možný,ale není to 1:10 a nejezdí se s nima expedice.I když můžeš jet s čím chceš,ale expe je o něčem jinym,aspon pro mě.Nedá se srovnat takovejhle trialovej speciál se scale autem 1:10.Je to maketách /většinou/ skutečnejch aut.A dobře udělaný ccčko se dá porovnat i axialem,dá se říct že projede skoro to samý.Ani na youtube jsem ještě tohle na expedicích neviděl.Na normální epedici bud všem ujedeš nebo tě to přestane bavit a budeš se ploužit s ostatníma.Ale jo to každýho věc s čím chce jezdit.Já chci scale auto,tak se zase nebudu cpát třeba mezi summity :D .

Chci to na trial a je to 1/10 na expedce mám jinej stroj a můžu ti říct že až na pár vyjímek je to maketa ! :D Až bude někde nějakej sraz a pojedeš tam tak dej vědět. :)
Odpovědět

Zpět na „Auta“