Funcopter Multiplex
Re: Funcopter Multiplex
Kamarád to měl než to prodal ,měl jsem možnost proletět se s tou starší verzí. Co konkrétně by tě zajímalo ?
Vím, že to není plnohodnotný vrt, nicméně uvažuji o něčem na odrelax k autu - a tento se mi jako laikovi co se "letectví" týká docela zamlouvá, četl jsem o něm tuším v rcrevue a byl hodnocen vesměs kladně.
Proto myslím, že pro pohodové polítání by mohl být dobrou volbou.
V RCR je všechno hodnoceno " vesměs kladně " .
.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Nejraději mám testy od Prsťáka a Oldy. To se vždycky nasměju. Nevím proč, ale tihle dva mi nápadně připomínají známou dvojici z večerníčků. 
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Prosím majiteľov Funcoptera, aby mi zmerali, akú majú dĺžku a váhu rotorové listy. Nikde na nete to nemôžem vyčítať.
tak se mi včera dostal do ruky Fun V2 a jak jsem zblblej z normálních 6stikanálú tak sem měl chvilku problém zapojit Rc soupravu ale zmaknul jsem to v navodu o zapojeni rc ani zminka ale je to fak jednoduchy jedno servo - klopeni druhý kloněni a gyro do směrovky žádný křivky se nikde nenastavuji jen je dobré použít 5tikanálovou RC aby se dal zapojit zisk gyra pro lepší seřízení a jak se stím lítá vadí mu vítr ale to se dalo cekat dá se vytrimovat že visí skoro na mistě doba letu 8-12 minut zaleží na baterce je to vrtulník pro pohodový let osmicky kolečka zmákne ho i úplnej začátečník a má jednu velkou výhodu že je velikej a je dobře vidětfikox píše:Vím, že to není plnohodnotný vrt, nicméně uvažuji o něčem na odrelax k autu - a tento se mi jako laikovi co se "letectví" týká docela zamlouvá, četl jsem o něm tuším v rcrevue a byl hodnocen vesměs kladně.
DaggyMAC píše:Prosím majiteľov Funcoptera, aby mi zmerali, akú majú dĺžku a váhu rotorové listy. Nikde na nete to nemôžem vyčítať.
tak jeden list váží 48g a délka 31cm
,,Vrtulnik'' Funcopter od Multiplexu
Zdravim,
chtel jsem se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s timto ,,vrtulnikem"
Potreboval bych poradit ohledne nastaveni.Jsem zacatecnik. Predem moc dekuji.
chtel jsem se zeptat jestli nemate nekdo zkusenosti s timto ,,vrtulnikem"
Potreboval bych poradit ohledne nastaveni.Jsem zacatecnik. Predem moc dekuji.
Re: ,,Vrtulnik'' Funcopter od Multiplexu
To je 4-kanál s pevným kolektivem.
Co chceš nastavit?
Co chceš nastavit?
FUNCOPTER od Multiplexu
Zdravim, mate nekdo tento ,,vrtulnik"
Potreboval bych se zeptat na par veci.Jednou veci je pri pridavani plynu
se motor nejdrive kousek pootocni zpet a pak jakoby ne a ne se rozbehnout
pri vetsim pridani je to uz ok.Myslite ze je to v poradku?Vrtulnik je novy .Predem moc dik
pri vetsim pridani je to uz ok.Myslite ze je to v poradku?Vrtulnik je novy .Predem moc dik
Re: FUNCOPTER od Multiplexu
RIDER píše:Zdravim, mate nekdo tento ,,vrtulnik"
viewtopic.php?f=104&t=22288&p=1005702#p1005702
Ja vim, to jsem psal mam trochu problem s pc.
Jsem uplny zacatecnik tak shanim nejake info no zatim bez uspechu.
Jsem uplny zacatecnik tak shanim nejake info no zatim bez uspechu.
O kolik se ten motor pootočí zpátky?
jde o to ze je to nove v zaruce takze shanim info jestli to tak ma delat nebo to je na reklamaci.Pootoci se cca o dva centimetry pak jakoby se to kousne, ale kdyz se prida plyn rychleji tak to skoci do vetsich otacek a pak to jde.Vydava to i takovy pisklavy zvuk a prijde mi ze ty ozubeny kolecka jakoby ze zacatku do sebe nezapadala.
2 cm (na obvodu pláště) se mi zdá už hodně.
Asi bych to reklamoval.
Asi bych to reklamoval.