Nákup z číny
- EDA´s-začátečník
Nákup z číny
Už jsem hodněkrát narazil na nákup v číně. Prosím napište odkazy na různé prodejny. Díky
Re: Nákup z číny
EDA´s-začátečník píše:Už jsem hodněkrát narazil na nákup v číně. Prosím napište odkazy na různé prodejny. Díky
www.himodel.com
letieť vodorovne nieje také ľahké ako sa zdá
šimo -cvičný hornoplochextra 3D,Blade 3D,breeze 3D, blink blink V3placka,mustang, sun rider, canary, samokridlo arkhawk,hlg micro,air blastermini discuslazy beeplameniak
šimo -cvičný hornoplochextra 3D,Blade 3D,breeze 3D, blink blink V3placka,mustang, sun rider, canary, samokridlo arkhawk,hlg micro,air blastermini discuslazy beeplameniak
Re: Nákup z číny
EDA´s-začátečník píše:Už jsem hodněkrát narazil na nákup v číně. Prosím napište odkazy na různé prodejny. Díky
tohle se tady uz hodnekrat resilo, himodel, unitedhobby apod. Pouzij hledani...
Romeo_Sk píše:chcel som kúpiť niečo z čínskej stránky, ale zaskočilo ma toto:
Table Rate
Best Way $8.50
World Zone Rates
Shipping to Slovakia: 2.145 lb(s) $525.00
kam mi to dopravia pri tom "Table Rate - Best Way"? pred dvere obchodu?
Neoplatí? Za vyše tonu nákladu zaplatiť len 525 dolárov dopravné? To je kilo za cca desať korún? Pri kilovom balíku ťa to bežne vyjde cez 400 korún.
Chyba bude iste medzi stoličkou a klávesnicou. Skús ešte raz pozrieť, čo si to chcel objednať, koľko si toho chcel objednať a možno sa dostaneš k nejakej menšej cifre
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
dusi píše:Za vyše tonu nákladu ...
Chyba bude iste medzi stoličkou a klávesnicou.
Ta chyba bude ale na tvé straně, anglicky mluvici země, používají jako oddělovač desetinných míst tečku "." tnz. 2.145 lb je po našem 2,145 lb a vzhledem k tomu, že 1 libra = 453,59237 gramu, tak to nebude tuna ani omylem
Jezevec píše:dusi píše:Za vyše tonu nákladu ...
Chyba bude iste medzi stoličkou a klávesnicou.
Ta chyba bude ale na tvé straně, anglicky mluvici země, používají jako oddělovač desetinných míst tečku "." tnz. 2.145 lb je po našem 2,145 lb a vzhledem k tomu, že 1 libra = 453,59237 gramu, tak to nebude tuna ani omylem
Já si myslím totéž (jako Jezevec).
http://ar1.rajce.idnes.cz/
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Máš recht... napr. www.dealextreme.com má poštovné zdarma
Ale zase nemajú nič moc modelársky sortiment.
EDA:
Spoľahlivé a overené mám www.hobbycity.com a www.himodel.com
EDA:
Spoľahlivé a overené mám www.hobbycity.com a www.himodel.com
Kovboj píše:Nejdřív musíš napsat na jakém shopu chceš vůbec nakupovat, naslepo ti nikdo neporadí![]()
Ber to tak že né každý shop se specializuje na prodej za hranice a tak nemají takové poštovné, jako 'mezinárodní velkoobchody' typu Hobbycity.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc